Kuvakooste: Pommi puhui

Muut Sarjat / Artikkeli
Mikko Viitasen pommi räjähti ajassa 63.17. Se pommi päätti JYPin ja Jokereiden välieräsarjan ja varmisti keskiviikko-ottelua isännöineen jyväskyläläisten finaalipaikan. Jännittävän välieräottelun värikuvat, olkaa hyvät!

Lopulta illan ratkaisumaalin iskenyt Viitanen kaiketi tiesi onnistuvansa keskiviikkona vallankin makeasti, siihen malliin peli hymyilytti jo ensimmäisessä erässä.
Eriikka Hienola

Johan räpsähti! Kapteeni Väänänen vei Jokerit toiveikkaaseen 1-0-johtoon ajassa 2.45.

Tuppurainen ja Pesonen saivat huseerata rauhassa vierasjoukkueen maalilla Hardtin jäähyn aikana ensimmäisellä kolmanneksella. Pakkiparilla Dehner-Nordlund ei ole kiire pitämään mailoja.

JYP voitti jälleen kerran pienin marginaalein. Virheitä sattui, yhdestä rokotusta yritti Pulkkinen.

Pihlmanin saldo keskiviikolta oli maali, joskin tästä se ei vielä syntynyt.

Jokerit-maalissa oli pitkään kaikkea muuta paitsi se kiekko.

Riska jyräyttää Niemen sileäksi.

JYP tuli tasoihin reilun 15 minuutin kohdalla, kun Louhivaara sivalsi ropellikiekon maaliin.

Kohtalokas hetki. Boumedienne keskeyttää Kilpeläisen ja Tuppuraisen poski vasten poskea -hetken ja joutuu kolttosistaan jäähylle...

...ja hetken kuluttua juhlittiin Pihlmanin ylivoimalla iskemää 2-1-johtomaalia.

Näihin irtokiekkoihin ei Jokereita päästetty toisessa(kaan) erässä.

Pulkkistakin hirvittää tilanne, jossa lämäri pamahtaa Janne Lahtea suoraan kypärään. Maaliin tungettu Helenius ei ehdi torjuntatöihin, vaan Lahti hoitaa homman.

Lähestulkoon maagisen illan huhkinut Kilpeläinen oli kiekon tiellä jälleen.

Välillä mentiin jotain tangoa muistuttavaa.

Jokerit tuli tasoihin varsinaisen peliajan puolivälissä. Filppula suti tästä tilanteesta vielä ohi...

...mutta Hardtin voimannäytteen tuloksena Heleniukselle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin todeta kiekon olevan maalissa ja pelin tasan 2-2.

Vaihtopenkilläkin kauhisteltiin Viitasen pommia. Tämä kuitenkin vielä ennen sitä illan kovinta pommia.

Pulkkinen epäonnistui rankkarissa ratkaisevalla hetkellä, kun nosto Heleniuksen patjan yli epäonnistui.

Riska jyräyttää Niemen sileäksi. Tä? Taas.

JYP ei onnistunut maalinteossa kolmannen erän jälkipuoliskolla, vaikka ylivoimaa tarjottiin neljän minuutin verran. Vaikka Pihlman yrittikin taistella kaksin käsin.

Ottelun loppua kohden mentäessä ei JYP päässyt enää sohimaan irtokiekkoja maalin edestä niin kuin oli aiemmin tehnyt.

Kun varsinaisen peliajan maalit per joukkue jäivät kahteen, mentiin jatkoerään.

Jatkoerän alku oli ensimmäkseen virheiden karttamista. Ainakin suurimman osan aikaa.

Ottelu ja koko välieräsarja päättyy Viitasen hirmulämäriin ajassa 63.17.