Pelaajaliikenne Lahdessa jatkuu

LIIGA / Artikkeli
Pelicansin vajaamiehistä puolustusta saatiin paikkaamaan Joni Tuominen ainakin jouluun asti, mutta Olli Korkeavuori ja vähille minuuteille jäänyt Joni Purola eivät jatka joukkueessa. Miten tästä jatketaan, Petteri Sihvonen?

- Ilmeisesti on niin, että Kaj Lindström tulee KooKoosta avuksi ja sitten ehkä Ville Mäntymaa Tapparasta.

Nopeasti tapahtuvat siirrot eivät ole helppoja sen enempää joukkueelle kuin pelaajallekaan.

- Nämä uudet kaverit eivät ehtineet edes aamujäille. Tämä on valmennuksellisesti haastavaa, mutta siinä mä luotan kokeneisiin pelaajiin, että he ottavat uudet pelaajat vastaan ja käyvät palaverit läpi.

Jermu Pisto ja Tero Paappanen miehittävät sairaslistaa, mutta niin kauan kuin ylimääräistä rahaa ei ole, lopullisesta kunnon vahvistuksista ei voida puhua.

- Odotetaan sairastuvalta pelaajia ja ennen kaikkea odotetaan, että saataisiin Toporowski myytyä. Saataisiin vähän muutakin liikehdintää tuohon pelaajapakkaan.

- Tämä on vähän tällaista epätietoisuuden kanssa elämistä tällä hetkellä. Tämä koulii joukkuetta. Jos me tästä vielä selvitään, niin meillä on vielä saumat keväällä.

Onko Toporowskin tilanne liikahtanut mihinkään?

- Ei oo mulle kerrottu, että olisi liikahtanut, eli ilmeisesti ei ole. Kyllä mulle kerrotaan yleensä aika ensimmäisenä. Sen mä olin katsovinani, että se Södertälje oli mennyt kiinni, sinne oli hommattu joku uusi pelaaja. Mutta suomalaiset liigajoukkueet ovat hänestä kiinnostuneita. Kyllä me varmaan hänet saadaan muualle, Sihvonen toteaa luottavaisena lopuksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle