Pitsiturnaus XX: Myllytili auki

LIIGA / Raportti
Jere Pulli koulutti entistä seuratoveriaan tappelun merkeissä.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
TPS ja SaiPa kohtasivat Pitsiturnauksen kolmannessa ottelussa. Ottelussa pääosaan nousi kuitenkin toisen erän tappelu.

TPS avasi kautensa kohtaamalla Pitsiturnauksen kolmannessa ottelussa SaiPan. Ensimmäinen erä ei ehtinyt kauan vanheta, kun TPS joutui alivoimalle. SaiPa ei kuitenkaan saanut ylivoimakuviotaan pyörimään, vaan toisessa päässä tapahtui.

TPS:n tuore ulkomaalaisvahvistus Dan Sexton hassutti Simon Backmanin täydellisesti ja pääsi nokikkain Jussi Markkasen kanssa. Sexton iskikin kiekon sisään ja vei turkulaiset 1-0-johtoon.

Tappelu vie mielenkiinnon

Turkulaisilla oli toisen erän alussa muutama maalipaikka, mutta Markkanen piti lukemat lappeenrantalaisittain siedettävinä.

Ottelun kohahduttanein hetki nähtiin erän puolenvälin tienoilla, kun TPS:n Jere Pulli ja SaiPan Joni Suutari ottivat yhteen nyrkkitappelun merkeissä. Lopputulemana tilanteesta molemmille ulosajo ja entiselle SaiPa-puolustaja Pullille päälle vielä kahden minuutin rangaistus.

SaiPa hyödynsi ylivoimassa nopeasti. Lauri Taipalus ampui kiekon maaliin siniviivalta heti aloituksen jälkeen ja tasoitti lukemat 1-1:een.

Lisämaaleja ottelussa ei enää nähty.

Varsinaisen peliajan jälkeen pidetyn voittomaalikilpailun ratkaisi KHL:stä SaiPaan siirtynyt amerikkalaishyökkääjä Patrick Davis TPS-puolustaja Veli-Matti Vittasmäen epäonnistuessa omassa yrityksessään.

» Lähetä palautetta toimitukselle