Pitsiturnaus 2014: Koskirannan show alusta loppuun

LIIGA / Raportti
Tero Koskiranta ampui kolme kertaa kiekon maaliin.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Pelicans ja TPS avasivat Pitsiturnauksen kello yhdeksältä. Ottelussa nähtiin runsaasti vauhtia ja jäähyjä, järkeä ei niinkään.

Ottelun alku oli niin vauhdikas, että unisimmillakin pelaajilla ja katsojille karisivat rähmät silmistä. Järkeä ottelun aikana pelaamisessa oli hyvin vähän muutamia yksittäisiä suorituksia lukuunottamatta.

Jäähyt rikkoivat merkittävästi ottelun rytmiä. Kahden minuutin rangaistuksia vihellettiin ensimmäisellä puoliskolla lähes tulkoon vuorotahtia. TPS pääsi kokeilemaan kahden miehen ylivoimaakin, mutta ei onnistunut saamaan juuri mitään aikaiseksi. Pelicansinkaan ylivoima ei onnistunut uutta entistä isompaa hyökkäysaluetta hyödyntämään.

Ensimmäisen puoliskon ainut maalikin tehtiin tasakentällisin, kun Tero Koskiranta vapautettiin nokikkain Pelicans-vahti Jere Myllyniemen kanssa.

Toisella puoliskolla kohti parempaa

Jäähyjen kerääminen jatkui toisella puoliskolla, mutta kumpikaan ei onnistunut hyödyntämään tilaisuuksiaan. TPS pystyi olemaan edes ajoittain uhkana Pelicansille ylivoimalla, kun taas lahtelaiset eivät saaneet merkittäviä paikkoja aikaiseksi.

Lopulta TPS onnistui maalinteossa. Asialla oli jälleen Tero Koskiranta. Syöttöpisteen osumaan tarjosi Pelicans-vuosilta tuttu ketjukaveri, jenkkilaituri <strong>Ryan Lasch</strong>.

Pelicans yritti painaa päälle ottelun loppua kohden, tuloksetta. Koskiranta täydensi hattutemppunsa kauniilla osumalla, kun hän sai maalin takaa Laschilta loistavan syötön b-pisteiden väliin. Koskirannan laukaus vastakiekkoon upposi vastustamattomasti ylähyllylle.

Ottelun jälkeen käydyssä voittomaalikilpailussa ainoana onnistui Pelicans-puolustaja <strong>Juha Leimu</strong>.

» Lähetä palautetta toimitukselle