Pitsiturnaus 2014: Hakulinen Ilveksen kiusana

LIIGA / Raportti
Hakulinen summasi maalin ja syötön.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Pelicans pelasi päivän toisen ottelunsa, kun se kohtasi turnauksensa avanneen Ilveksen. Ottelusta ei mitään suurta kiekkoelämystä saanut, mutta kaikesta huolimatta Pelicans voitti ottelun lukemin 2-1.

Peli oli sekavaa, eikä otetta tuntunut saavan kumpikaan osapuoli missään vaiheessa. Tasakentällisin ei ihmeitä tapahtunut, mutta ylivoimalla tapahtui.

Ilves hyödynsikin ylivoimansa kauniilla tavalla. Mikko Kukkonen sahasi hienolla syötöllä Pelicansin alivoimaneliön kahtia ja Joonas Riekkinen tinttasi toisella yrittämällään kiekon yläkulmaan.

Ylivoimamaalien näytöstä

Ylivoimamaaleilla jatkettiin myös toisella puoliskolla. Anrei Hakulinen toi lahtelaiset tasoihin aivan maalin lähietäisyydeltä. 

Ottelun kolmas ja Pelicansin toinen ylivoimamaali näki päivänvalon viitisen minuuttia ennen ottelun päätöstä. Jan Latvala laukoi siniviivalta vaikean laukauksen, jota Ilves-vahti Lassi Yrjölä ei pystynyt liimaamaan. Tommi Paakkolanvaara siirsi Pelicansin johtoon ja tämä johto kesti ottelun loppuun asti.

Ilves ei onnistunut painostamaan Pelicansia tosissaan lopussa, vaan lahtelaiset saivat olla lopussa kohtuullisen rauhassa.

Voittomaalikisassa oma koira puri Pelicansia, sillä ainoasta maalista vastasi lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti Antti Tyrväinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle