Mustaoranssi-peli päättyi KooKoon voittoon

LIIGA / Raportti
Ari Vallin iski tärkeän tasoitusmaalin.
Kuva © Timo Savela
Kouvolan jäähalliin saapui 5415 ihmistä seuraamaan KooKoon ja Turun Palloseuran välistä ilmaisottelua. Kouvolalaisyleisö ei joutunut pettymään, sillä kotijoukkue otti tärkeät kolme pistettä lukemin 4−3 (1−0, 2−3, 1−0).

KooKoon järjesti tänäkin vuonna yhteistyökumppaneidensa kanssa ilmaisen Mustaoranssi-pelin. Yleisöä historian neljänteen Mustaoranssi-peliin saapui yhteensä 5415 silmäparia.

Kouvolalaisyleisö sai mitä halusi - KooKoo kukisti TPS:n maalein 4−3 ja otti tärkeät kolme pistettä pudotuspelipaikkaa ajatellen.

4−3-voittomaalin naulasi päätöserässä Tomi Peltonen Matt Watkinsin pienestä syötöstä.

− Komea tilaisuus, halli täysi ja kovaa taistelua. Meidän esitys oli hieman levoton tänään ja pienet, voittamiseen tarvittavat asiat jäivät uupumaan, TPS-luotsi Ari-Pekka Selin kommentoi.

KooKoon musta hetki

Toisen erän puolivälissä, tilanteen ollessa 2−1, KooKoo pääsi viiden minuutin ylivoimalle, kun Teemu Lämsä lähti kampituksen takia isoista ovista pihalle. Kampituksesta tuomittiin ulosajo, koska kouvolalaisten Aki Kangasmäki loukkaantui ajautuessaan päin maalia.

− Harmi, että KooKoo-hyökkääjä loukkaantui, mutta en tiedä, oliko se sitten ulosajon arvoinen, kommentoi Selin tilannetta.

Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut kotijoukkueelle tulosta - päinvastoin.

KooKoo-puolustaja Markus Västilä antoi omalla alueellaan hasardin, jonka seurauksena TPS-kultakypärä Tomi Kallio pääsi iskemään 2−2-tasoituksen.

Puoli minuuttia Kallion tasoituksesta ja jälleen helisi. Francis Paré onnistui karkaamaan läpi, kun KooKoo pelaajat kompuroivat toisiinsa puolustussinisellä.

KooKoo-kapteeni Ari Vallin sai kuitenkin tuotua erän viimeisellä minuutilla joukkueensa tasoihin.

− Mustaoranssiin päivään mahtui pieni musta hetki toiseen erään, mutta siitä selvittiin tällä kertaa ja joukkue kasasi hyvin itsensä. Kapteeni Vallinilta todella tärkeä tasoitusmaali, se oli erittäin merkittävä meille tuonne koppiin, KooKoo-päävalmentaja Petri Mattila sanaili.

Voiton myötä KooKoo on enää kolmen pisteen päässä pudotuspeliviivasta. TPS puolestaan piti paikkansa kuudentena.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo