Kolhuja kokenut Hyvärinen katkaisi Lukon takaa-ajon

LIIGA / Raportti
Hyvärinen on pisteiden valossa omassa ennätystahdissa.
Kouvolan KooKoo ja Rauman Lukko kamppailivat tasapäin pisteistä aina kolmanteen erään asti. Ottelun hiukan yllättäväksikin ratkaisijaksi nousi harvemmin maalitilastoissa viihtyvä romuluinen laitahyökkääjä Toni Hyvärinen.

KooKoon päävalmentaja Petri Mattila oli ottelun jälkeen iloinen Toni Hyvärisen kahdesta maalista ja intoutui kuittailemaan hyvässä hengessä edellisessä ottelussa kovia kokeneelle suojatilleen.

- Hyvärinen sai HIFK:ta vastaan pienen töötin päähän ja ei ollut varma että pystyisikö jatkamaan ottelua loppuun asti. Liekö toinen silmä mennyt umpeen, että ei nähnyt mihin ampui ja tuloksena kaksi maalia tänään, KooKoo-käskijä naljaili. 

Rauman Lukko janosi hanakasti tasoitusmaalia ottelun päätöserässä, mutta ottelun kokonaiskuvaksi muodostui KooKoon tiivis oman maalin puolustaminen ja raumalaisten heikko laukausten laatu. 

Ottelun hämmentävin hetki koettiin myöskin ottelun päätöserässä, kun kesken KooKoon ylivoiman jäähallista sammuivat valot. Tapahtuma lietsoi Lukko-faneja innokkaisiin Kouvola-huutoihin, mutta suuremmilta viivästyksiltä vältyttiin ja kamppailua päästiin jatkamaan lähes välittömästi.

Lukko ampui ottelun aikana perätä 32 kertaa kiekon ohi KooKoon maalista. Raumalaiset pelasi ilman maalivahtia lähes viiden minuutin ajan ottelun päätöserästä, mutta 26 torjuntaan venynyt Juha Järvenpää kesti rynnistyksen.

Viimeisen naulan Lukon arkkuun iski Juha-Pekka Haataja, joka pääsi nautiskelemaan kiekon tyhjään Lukko-maaliin 22 sekuntia ennen ottelun päättymistä.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Otteluvideo