Mikkelin tynkäottelussa tasalukemat

Jesse Juntheikki oli pirteällä pelipäällä.
Mikkelin uudistetun jäähallin virallisessa avajaisottelussa Mikkelin Jukurit kohtasi liigajoukkue Espoon Bluesin. Varsin viihdyttävä ottelu keskeytettiin ensimmäisen erän jälkeen sähkövian vuoksi.

Näyttävän avajaisseremonian jälkeen ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet saivat hyökkäyksiä aikaan Bluesin ollessa hieman niskan päällä. Erän ensimmäinen vaarallinen maalipaikka avautui jo puolentoista minuutin jälkeen, kun Mikko Laine menetti kiekon keskialueella ja espoolaiset karkasivat kahdella yhtä vastaan-hyökkäykseen. Blues-pelaajan poikittaissyöttö kuitenkin epäonnistui ja Jukurit selvisi säikähdyksellä.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo neljännellä minuutilla, kun Teemu Rinkinen syötti poikittain Kim Hirschovitsille, joka siirsi valkopaidat 1-0-johtoon jättäen Petteri Similän vaille mahdollisuutta.

Jukurit pääsi peliin mukaan

Isäntäjoukkue heräsi maalin myötä ja tasoitti pelin vain muutaman minuutin jälkeen edellisestä maalista. Joonas Koskinen pääsi kokeilemaan ensiksi ja taustalta tullut Jesse Juntheikki siirsi irtokiekon reppuun ja ottelun lukemiin 1-1.

Erän puolivälissä Jukureille tarjoutui loistava paikka lisätä johtoaan kenttämestarin erikoisen seurauksena. Päätyyn lauottu kiekko kimposi maalin eteen suoraan jukuripelaajan lapaan, mutta Lars Volden venytti itsensä viime hetkellä kiekon tielle.

Muuntajan vika keskeytti ottelun

Viimeiset kymmenen minuuttia tarjosivat hyvin viihdyttävää kiekkoa ja taklauksia nähtiin molempien joukkueiden toimesta. Maaleja ei enää nähty ja ensimmäinen erä päättyi lukemiin 1-1.

Ensimmäisen erän jälkeen halli pimeni sähkökatkon takia. Noin 50 minuutin odottelun jälkeen ilmoitettiin, että ottelu joudutaan keskeyttämään muuntajan vian vuoksi.

Jukurit jatkaa harjoitusotteluitaan jo ensi viikon keskiviikkona, kun kotihallissa vastaan asettuu Kouvolan KooKoo. Blues jatkaa harjoitusotteluitaan samana päivänä kohtaamalla Tampereen Ilveksen.