Blues harjoitteli alivoimaa - Tappara voitti Lohjalla

Voittomaali merkittiin Henrik Haapalan nimiin.
Blues kohtasi Tapparan Lohjan jäähallissa pelatussa harjoitusottelussa. Tamperelaisjoukkue iski kolme maalia ottelun toisessa erässä ja nappasi 3-2-voiton.

Ottelua säväyttivät lukuisat rangaistukset varsinkin ensimmäisessä ja toisessa erässä. Yhteensä Blues keräsi ottelussa kymmenen kahden minuutin rangaistusta, Tapparalle merkittiin niitä kuusi. Huomionarvoista oli se, että yhtään salomonintuomiota ollut. Ahkerimmin rangaistusaitiossa istui Bluesin Stefano Giliati, jolle merkittiin tilastoihin kuusi rangaistusminuuttia. Bluesin Mikko Kuukka ja Tapparan Jere Karjalainen vierailivat jäähypenkillä kahdesti.

Avauserä oli maaliton. Jani Nieminen venytti hienosti Teemu Aallon laukauksen eteen yhdellä Tapparan lukuisista ylivoimista. Toisessa päässä Timi Lahtinen pääsi vapaaseen paikkaan, mutta yritys oli huono.

Toisessa erässä maalihanat aukesivat kunnolla. Petr Zamorsky vei Bluesin johtoon 21 sekunnin jälkeen, kun Tappara-puolustus purki huonosti. Kirvesrinnat iskivät ennen erän puoltaväliä kaksi ylivoimamaalia. Toni Kallela pääsi ensimmäisenä Teddy Da Costan laukauksen paluukiekkoon ja Antti Erkinjuntti osui poikittaissyötöstä. Kolmannen maalin iski Henrik Haapala pian b-pistealoituksen jälkeen.

Blues nousi maalin päähän kolmannen erän alussa Ryan O'Connorin vanhanaikaisella osumalla. Sen jälkeen Tappara puolusti pääosin vahvasti, eikä Blues päässyt uhkaaviin tasoitusyrityksiin yhtä Roope Talajan tilannetta lukuun ottamatta.

Ottelun jälkeen lauottiin myös voittomaalikilpailu, jossa Blues oli parempi maalein 2-1.