Lyökö Sport kapuloita HIFKn rattaisiin?

LIIGA / Ennakko
Maalinteko on ollut Sportilla vaikeaa helsinkiläisiä vastaan.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kuparisaaren hornankattilaan vieraaksi saapuu tiistai-iltana Helsingin IFK. Joukkueiden aiemmissa taistoissa pääkaupungin edustajat ovat olleet kuskin paikalla, mutta jokainen ottelu on erilainen.

HIFKlla on edellisestä kahdesta ottelustaan viisi pistettä plakkarissa pitkän kaavan kautta TPSstä ja varsinaisella ajalla Pelicansista. Helsinkiläisillä oli viime kuussa vaikea jakso, joka päättyi shokkialkuun ja lopulta kolmen maalin tappioon Ilvestä vastaan Nordiksella.

Sportin on kärsinyt viime aikoina otteluiden alkuvaiheissa. Ensimmäinen erä on kotkapaidoilla jo jonkin aikaa näyttänyt hiukan sekalaiselta pelaamiselta ja toisessa erässä joukkue on herännyt itse otteluun mukaan.

Tällä hetkellä Sportilla on neljän tappion putki, mutta suurempi murheenkryyni on Vaasassa. Vaasalaiset ovat hävinneet kotonaan kuusi edellistä ottelua.

Kolmos-ja nelosvitja ovat kotijoukkueella ottaneet paljon vastuuta, ja se on näkynyt. Yksittäisistä pelaajista jalustoille voisi nostaa ehdottomasti Teemu Tallbergin ja Joel Kivirannan. Myös 16-vuotias puolustaja Robin Salo on esiintynyt ensimmäisessä kahdessa Liiga-ottelussaan varsin hyvin.

Jos HIFK saa Vaasasta mukaansa täyden pistepotin, helsinkiläiset nousisivat parhaimmassa tapauksessa jaetulle viidennelle sijalle Lukon seuraksi sekä varmalle pudotuspelipaikalle.

Sportin kannalta 13.sija on vielä hyvin tavoiteltavissa, mutta tilanne vaatii varsinaisen peliajan voittoja.

Seuraa Heitä

Corey Elkins #91 |

Keskushyökkääjä

Edelliseen kolmeen otteluun iskenyt neljä maalia ja syöttänyt kaksi.

Teemu Tallberg #18 |

Laitahyökkääjä

Erinomainen työmyyrä ja jakelee hyviä syöttöjä. Homma toiminut hyvin yhdessä Joel Kivirannan ja Teemu Henritiuksen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle