Altavastaajan toinen taistelu

LIIGA / Ennakko
Johan Larsson lähentelee jo SaiPan ykköspuolustajan paikkaa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Altavastaaja SaiPa aloittaa omat puolivälieräsarjan kotiottelut tappio niskassaan. Eilen kolmen maalin karkumatkalle ennen ottelun puoltaväliä karannut Kärpät ei ole vastuksena kuitenkaan ole mahdoton kaadettava.

Edellisen ottelun ratkaisu:

SaiPa nukkui mahdollisuutensa ohi. SaiPan olisi tullut iskeä ottelun avauserässä hurjalla liikkeellä Kärppien pelaamattomuuteen ja luoda painetta Kärppien puolustukselle. Toisin kävi ja merkkausvirheiden sekä turhien jäähyjen myötä Kärpät pääsi Joonas Kemppaisen tehoillan myötä karkaamaan jo ennen ottelun puoltäväliä kolmen maalin karkumatkalle.

Pääpointit toiseen otteluun:

Ensinnäkin SaiPan on pysyttävä pois jäähyaitiosta. Kotijäällään SaiPan on myös pidettävä puolustustaan tiiviimpänä. Hyökkääjien ja puolustajien välimatkat on Sputnikkien pidettävä lyhyempinä, sillä Kärpät liikuttaa nopeasti kiekkoa pystysuunnassa ja mikäli etäisyydet karkaavat liian suuriksi, joutuu SaiPa altavastaajana vaikeuksiin. Pienempi kotikaukalo tosin helpottaa hieman tätä urakkaa.

Erikoista:

SaiPan ykkösmaalivahti Jussi Markkanen ei ole edelleen pelikuntoinen. Myöskään joukkueen runkosarjan paras pistemies Dave Spina ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon. Spinan paikan kokoonpanossa ottaa Markku Flinck. Kärpiltä puolestaan ex-SaiPat Patrick Davis ja Dan Spang ovat joutuneet luovuttamaan pelipaikkansa nuoremmille ja kotimaisille kollegoilleen.

Seuraa Heitä

Andreas Bernard #70 | Bolzano

Maalivahti

Italialaismaalivahti on joutunut todelliseen tulikokeeseen, Jussi Markkasen ollessa pelikyvytön. Onnistui erinomaisesti Oulussa, sillä ilman Bernardin ilmiömäisiä pelastuksia lukemat olivat voineet olla rumemmatkin.

Joonas Kemppainen #23 | Kärpät

Keskushyökkääjä

Nakutti eilen kiekon kahdesti ohi Bernardin. Jatkaako kajaanilaissyntyinen Kemppainen siitä mihin eilen jäi?

» Lähetä palautetta toimitukselle