Lahdessa luvassa kovatasoinen kamppailu

LIIGA / Ennakko
Pelicans ja Kärpät kohtaavat jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä. Viimeksi pelattiin Oulussa 22. 10. ja ottelu päättyi pelikaanien tiukkaan 2-3 voittoon.

Kuntokäyrät

Pelicans koki edellisessä kotiottelussaan tappion Jokereita vastaan tylyin numeroin 0-2. Lahtelaisjoukkueen viime ottelussa Tapparaa vastaan nähtiin taas iloisempi pelikaaniparvi ja etenkin nelosketju oli hyvässä iskussa. Ryan Lasch pääsi myös pitkästä aikaa pisteille.

Kärpät puolestaan kaatoi viime ottelussaan SaiPan luvuin 5-2. Voitti KalPasta osoitti myös, mihin kärppälauma pystyy parhaimmillaan.

Ratkaisun paikat

Molempien joukkueiden ylivoimat ovat yskineet paikoitellen pahasti. Kärpät ovat tilastossa viimeisenä, ja kun Pelicansin alivoima on liigan parasta, oululaiset tuskin pääsevät ylivoimalla kovasti juhlimaan.

Maalivahtipeli on molemmilla joukkueilla hyvissä uomissa. Ville Hostikka on yllättänyt hienoilla otteillaan ja Niko Hovinen on jatkanut siitä, mihin viime kaudella jäi. Maalivahteihin peli tuskin tulee ratkeamaan.

Sekä koti- että vierasjoukkue pystyvät tekemään maaleja laajalla rintamalla, joten luvassa lienee vauhdikas ja viihdyttävä ottelu. Molemmille joukkueille sarjapisteet varmasti maistuvat ennen maaottelutaukoa.


Michal Vondrka sai maalihanat viime pelissä auki. Jatkuuko maalitehteilu Lahdessa?
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Kokoonpanot

Oskar Ecklund toipuu polvivammasta ja palaa peleihin luultavasti loppuviikosta. Sama koskee Ville Mäntymaata, joka sai puujalan SaiPa-ottelussa.

Pelicansin Jyri Marttista on vaivannut noro-virus, joten hän saattaa olla vielä Kärppiä vastaan sivussa.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Pelicans M S P
1.Arttu Luttinen 2 3 5
2.Markus Seikola 2 2 4
3.Ryan Lasch 0 4 4
4.Jarkko Immonen 1 3 4
5.Vili Sopanen 1 3 4

» Lähetä palautetta toimitukselle