Keilaako KalPa Pelicansin nurin?

LIIGA / Ennakko
Andy Chiodolla on ollut komea alku KalPassa.
Kuva © Atte Rissanen - atterissanenphotography.com
Viiden ottelun voittoputkessa porskuttavalla KalPalla on ollut vaikeuksia otteluissa, joissa vastus on ollut sarjataulukon tyvipäästä. Pudotuspelipaikka alkaa karata lahtelaisten käsistä, mutta Pelicans on osoittanut viime peleissä piristymisen merkkejä. KalPa on käyttänyt valmistautumisessa tällä kertaa vaihtoehtoisia menetelmiä.

Pelicans on voittanut kaksi edellistä otteluaan, mutta pudotuspeliviiva on karannut jo turhan kauas. Eroa on kymmenen pistettä ja jäljellä on yhtä monta ottelua. Takana ovat ainoastaan TPS ja Sport.

KalPan peli on yskinyt pahasti ennakkoon ajatellen heikompia vastustajia vastaan. Peli ei ole ollut kaunista, mutta pisteitä on tullut. Sarjakakkosena oleva kotijoukkue on voittanut viisi edellistä peliään.

Lahtelaisten erikoistilannepelaaminen on ollut heikkoa, mutta tiistaina joukkue pystyi kepittämään huimassa vireessä liitäneen Bluesin erittäin pirteällä pelillä. Pelicans pärjäsi hyvin etenkin fyysisessä pelissä ja pyrki pitämään ennakkoluulottomasti kiekkoa.

Kuopiolaiset ovat tehneet oman elämänsä vaikeaksi viime peleissä. Asenne ei ole ollut kohdallaan, pelaamisen on odotettu hoituvan kuin itsestään ja tuska on lisääntynyt ottelun edetessä, mikäli avausmaalin syntyminen on pitkittynyt.

Syynä on ollut välillä milloin heikko valmistautuminen ja viimeksi TPS:aa vastaan valiteltiin tiistaipelin olevan huono sytyke. Nyt kuopiolaisilla on allaan hieman poikkeava viimeistelytreeni.

Päävalmentaja Pekka Virta vei joukkonsa kadun toiselle puolelle keilahalliin hakemaan onnistumisten elämyksiä hieman toisenlaisen lajin parista. Toivoa sopii että vedot ovat kohdistuneet keskelle, eikä pelivälineestä ole tarvinnut luopua rännin kautta.

Seuraa Heitä

Jesse Rohtla #42 |

Keskushyökkääjä

Oli joukkueensa parhaimmistoa Blues-ottelussa. Lahtelaiskasvatti on osunut tällä kaudella kahdesti – osumat ovat tulleet Pelicansin kahdessa edellisessä pelissä.

Andy Chiodo # |

Maalivahti

Viisi ottelua, viisi voittoa. KalPan kautta aikain ensimmäisen ulkomaalaisvahdin startti on ollut huikea. Mies heiluu tolppien välissä milloin milläkin tyylillä, mutta kiekot jäävät kiinni.

» Lähetä palautetta toimitukselle