Vielä kerran, Juuse!

LIIGA / Ennakko
Hämeenlinnalaiset voivat ihastella Saroksen venytyksiä oranssissa paidassa vielä kerran.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Hämeenlinnassa kohtaavat panoksettomassa ottelussa HPK ja Vaasan Sport. Jostain pitää kuitenkin kaivaa motivaatio viimeiseen rypistykseen.

HPK:n teoreettisetkin mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan menivät lauantaina Raumalla. Nyt hämeenlinnalaisilla on jäljellä enää kaksi runkosarjaottelua. Tiistaina vieraaksi saapuu niin ikään ilman toiveita pudotuspelipaikasta pelaava Vaasan Sport.

Vaikka sarjapisteiden osalta panosta ei varsinaisesti olekaan, tiesi HPK-hyökkääjä Eero Somervuori ainakin yhden keinon motivoitua kamppailuun.

− Kyllähän tässä tietysti ketuttaa, mutta pitää hoitaa nämä ottelut kunnialla. Olemme sen kuitenkin kotiyleisölle velkaa. Pistetään kaikki peliin, hyökkääjä Somervuori pohti lähtökohtia otteluun.

Sportillakin katse on jo tulevassa ja ensimmäisestä uudesta hankinnastakin on jo kerrottu. Nykyinen joukkue kuitenkin halunnee pelata jäljellä olevat ottelut hyvin. HPK-käskijä Pasi Arvonen muistutti jääkiekkomaailman raadollisuudesta.

Joka kauden jälkeen joukkueet muuttuvat, jotkut enemmän, jotkut vähemmän.

− Voitosta pelaamme ja uskon joukkueen työmoraalin olevan hyvä. Kauden jälkeen joukkue hajoaa aika lailla. Nämä ovat viimeisiä yhteisiä tapahtumia. Olemme tulleet pitkän taipaleen huhtikuulta tähän päivään, Arvonen pohti.

HPK:n maalilla pelaa Juuse Saros, mahdollisesti viimeistä kertaa urallaan. Nashville Predators tiettävästi haluaa maalivahtilupauksensa Pohjois-Amerikkaan kauden jälkeen.

− Minä itse haluan, että Juuse pelaa viimeisen kotiottelun. Se voi olla hänelle pitkään aikaan viimeinen liigaottelu HPK:n paidassa, Arvonen totesi.

Seuraa Heitä

Juuse Saros #74 | Nashville

Maalivahti

HPK:n ykköstorjuja pelannee tiistaina Rinkelinmäellä viimeisen kotiottelunsa Liigassa. Ensi kaudella Sarosta kutsuvat kapeammat kaukalot.

Charles Bertrand #9 | ERC Ingolstadt

Laitahyökkääjä

Vaasalaisten ykköspyssy jatkaa Sportissa myös tulevalla kaudella. Vastustajan riveissä saattaa kurvailla myös tulevia joukkuekavereita?

» Lähetä palautetta toimitukselle