x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

HPK
2 - 5

Viimeinen oljenkorsi

Hämeenlinnassa saatetaan viettää torstai-iltana pudotuspelihaaveiden lopullisia hautajaisia. Kerhon vastustajaksi kurvaa yhdeksän pisteen kaulalla viimeisellä pudotuspelipaikalla killuva Lukko.

Kuntokäyrät

Timo Lehkosen kuherruskuukausi on virallisesti loppunut, sillä HPK on tarponut tappiosta toiseen viiden ottelun ajan. Jo aikaisemmin tällä kaudella tutuksi tulleet ailahtelut pelistä toiseen ovat jälleen arkipäivää ritarimiehistölle. Lauantaina ryhmä taisteli vieraspisteen TPS:lta, mutta romahti tiistaina Tapparan käsittelyssä 7-2-lukemin.

Myös Lukko pelaa elintärkeitä otteluita pudotuspelejä ajatellen. Käsissä on viimeinen pudotuspelipaikka, kun takana pisteen päässä ja yhden ottelun enemmän pelanneena väijyy ilmiömäiseen liitoon yltynyt SaiPa. Raumalaisten tilannetta ei helpota se, että alla on kaksi peräkkäistä tappiota - Jokereille ja KalPalle.


Janne Keräsen liike aiheuttaa ongelmia vastustajille.

Ratkaisun paikat

Isäntien kohdalla suurin kysymysmerkki on tekemisen taso, sillä viime aikoina monen silmiin on näyttänyt siltä kuin osalle joukkueesta riittäisi liigakarsintojen välttäminen. Lukkoa vastaan motivaation on löydyttävä tai muussa tapauksessa Hämeenlinnassa saadaan kaivaa aurinkovarjot varastoista. Kuuden pisteen etumatka Lukolle ei ole mahdoton, mutta 12 pisteen etumatka kaataisi viimeisimmätkin toivonrippeet pudotuspelikiekosta Hämeenlinnassa.

Mikäli kentällä nähdään kokonainen ritariryhmä taistelemassa pisteistä ei ennakkomerkit ole kovin huolestuttavia. TPS:aa vastaan hämeenlinnalaiset taistelivat, mutta menettivät huolimattomasti kahdesti johtoaseman. Tapparaa vastaan HPK vei ajoittain peliä vahvastikin, mutta isäntien tappavan tehokas viimeistely vei terän vierailijoiden otteista. Huolestuttavaa oli isäntien seitsemän maalia, joista suurin osa syntyi tasakentällisin kenttäpelaajien ja maalivahtien avustuksella.

Yksi ottelun suurimpia kysymysmerkkejä on Lukon jaksaminen. Edellisiltana KalPan kovassa prässissä olleet kettupaidat väsyivät selvästi kolmannessa erässä ja se ei voi olla näkymättä jollakin tavalla myös Kerhoa vastaan. Lukon mahdolliseen väsymykseen Kerho varmasti myös iskee, sillä levänneempi ritariryhmä saattaa näin olla vahvemmalla mitä pidemmälle ottelu etenee.

Raumalaisista suurimman päänvaivan HPK:lle aiheuttanee Perttu Lindgrenin ykkösnyrkki, joka oli KalPaa vastaan jälleen hirmuiskussa. Lauri Tukonen ja Janne Keränen laidoillaan kolmikko on ollut viime otteluissa selkeästi kettupaitojen tehokkain hyökkäyskolmikko.

Kokoonpanot

Kerhon kokoonpano elää tällä hetkellä varsinkin duunariosastossa. Lehkonen on ennenkin herätellyt pelaajiaan katsomokomennuksilla, eikä heikko Tappara-ottelu taatusti tuo muutosta linjaan. Muutokset ovat siis erittäin todennäköisiä myös Torstaille. Loukkaantumisen vuoksi poissa on Juuso Honka.

Lukolta sivussa ovat Jussi Pesonen ja Mikko Kuukka. Heikosti KalPaa vastaan esiintynyt Mika Noronen menettänee torjuntavastuun Simon Nielsenille.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

HPK M S P
1.Marko Luomala 1 1 2
2.Alex Leavitt 1 1 2
3.Jukka-Pekka Laamanen 2 0 2
4.Otto Paajanen 2 0 2
5.Janne Laakkonen 0 2 2
Lukko M S P
1.Lauri Tukonen 2 5 7
2.Janne Keränen 2 5 7
3.Richard Lintner 1 6 7
4.Teemu Nurmi 3 2 5
5.Perttu Lindgren 2 3 5

Kommentit

Tällä kaudella

harjoitusottelut

05.08.2011
Lukko - HPK
4 - 2

runkosarja