Piristyneet kohtaavat Nordiksella

LIIGA / Ennakko
Mille paikalle Iiro Pakarinen torstaina laitetaan?
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Viime kierroksilla mukaviin pisteputkiin venyneet TPS ja HIFK kohtaavat torstai-iltana Helsingissä. Jatkuuko pisteputki molemmilla?

Turun Palloseura on napsinut pisteitä kolmesta viimeisimmästä ottelustaan. Kai Suikkasen johtama miehistö pelasi viimeksi lauantaina, jolloin Turussa kaatui vahvasti alkukaudella esiintynyt Ilves. Turkulaiset tekivät kymmenessä ensimmäisessä ottelussaan 25 maalia, joista 19 viimeisteli nelikko Dan Sexton, Tero Koskiranta, Francis Pare ja Jeff Halpern. Viimeksi mainittu on jo poistunut TPS:n vahvuudesta, joten TPS:n tehot lepäävät erittäin suurelta osin Koskirannan johtaman ykkösketjun varassa.

Helsingin IFK on viimeisten kierrosten aikana saanut peliään toimimaan paremmin ja helsinkiläiset ovatkin onnistuneet alkukierrosten otteluihin verraten rakentamaan enemmän maalintekopaikkoja. Piristyneiden otteiden myötä stadilaiset ovat rakentaneet neljän peräkkäisen ottelun pisteputken. Kyseiset ottelut ovat kartuttaneet punapaitojen pistesaldoa yhdeksällä. Noiden pisteiden myötä HIFK on myös noussut sarjataulukossa kuuden parhaan joukkueen tuntumaan.

Parantuneen kenttäpelin ohella on positiivista ollut myös maalivahtien viimeaikaiset onnistumiset. Alkukauden perusteella näytti hivenen siltä, että helsinkiläisillä olisi jonkinasteinen maalivahtiongelma, mutta viimeisissä otteluissa jokainen HIFK:n kolmesta veskarista on onnistunut torjumaan joukkueelleen voiton.

HIFK:n kokoonpanosta lienevät poissa kolhujaan parantelevat puolustajat Mikko Kurvinen, Mikko Jokela, Oscar Eklund ja Juuso Salmi sekä hyökkääjät Tony Salmelainen, Thomas Nykopp, Trevor Gillies ja Roope Talaja. Turkulaisten riveistä sairastuvalla on hyökkkääjä Tadas Kumeliauskas.

Seuraa Heitä

Francis Paré #19 | Dinamo Mn

Laitahyökkääjä

Takana kymmenen peliä ja kasassa kymmenen pistettä. Alkukauden otteiden perusteella pienikokoinen kanadalaishyökkääjä on erittäin onnistunut hankinta.

Iiro Pakarinen #81 | HIFK

Laitahyökkääjä

Pelannut tällä kaudella puolustajana, sentterinä sekä laitahyökkäjänä. Mihin pelipaikkaan sijoitetaan torstai-illan kotiottelussa?

Viimeisimmät ottelut, TOP5

HIFK M S P
1.Iiro Pakarinen 3 3 6
2.Corey Elkins 2 4 6
3.Juuso Puustinen 5 1 6
4.Toni Söderholm 1 4 5
5.Ville Peltonen 0 3 3
TPS M S P
1.Dan Sexton 3 2 5
2.Francis Paré 1 2 3
3.Matias Sointu 0 2 2
4.Steven Seigo 0 2 2
5.Tuomas Suominen 0 2 2

» Lähetä palautetta toimitukselle