Jatkuuko Jokereiden voittoputki?

LIIGA / Ennakko
Helsingin paikallispelissä on tälläkin kertaa oikeastaan vain yksi jännitettävä asia. Voittaako IFK tälläkään kertaa Jokereita.

IFK ei ole kyennyt Jokereita paikallispeleissä voittamaan lähes kahteen vuoteen. Tilannetta ei helpota tällä kertaa sekään, että Jokereilla on SM-liigassa jo kahdeksan ottelun voittoputki päällä ja joukkue ei ole kaudella hävinnyt kuin kerran. Ennakkosuosikista ei siis ole epäselvyyttä.

Onko Stathos pelastaja?

Try-outilla ollut Dave Stathos piti IFK:n pisteensyrjässä kiinni viime viikolla Espoossa. Nytkin miehen otteita seurataan varmasti mielenkiinnolla ja IFK-leirissä miehestä toivotaankin sateentekijää.

Puolustuspelissä alkoi hieman näkyä valoa Espoossa, mutta samalla se näkyi hyökkäyksen poissaololla. IFK:lla on suuria ongelmia pelissään ja maalivahdin hankinta saattaa olla osa ongelman ratkaisua. Stathoksesta siis paljon riippuu, ratkaiseeko Jokerit pelin jo ensimmäisessä erässä vai nähdäänkö kunnon paikallispeli.

Mestarit putkessa

Jokereilla on tällä kaudella onnistunut lähes kaikki ja joukkueen on koottu hankkimalla kokeneita pelureita, joista jokainen on onnistunut tärkeillä hetkillä ratkaisuissa. Tästä kertoo sekin, että Jokerit on johtanut tällä kaudella ensimmäisen erän jälkeen vain neljä kertaa, mutta on toisessa ja kolmannessa erässä hoitanut pisteet kotiin.

Vielä kun maalissa pelaa huippulupaus Kari Lehtonen, niin Jokerit tulee olemaan vaikea kaadettava kenelle tahansa tällä kaudella.

Miten käy?

Tilastotappio on tultava jossain vaiheessa Jokereillekin, mutta tällä hetkellä se ei IFK:n kannalta valitettavasti näytä edes lähellä olevalta. Jokereilta löytyy tällä hetkellä niin paljon ratkaisuvoimaa, että vain pahat epäonnistumiset puolustuspäässä ja IFK:n kadonneen taklauspelin palaaminen voivat pisteet kotijoukkueella pitää.

» Lähetä palautetta toimitukselle