Robert Kristan TPS:n kiusana

LIIGA, CHL / Kuvakooste
TPS voitti Pardubicen kotonaan maalein 2-1. Vierasjoukkue Pardubice osoittautui edellisessä CHL-ottelussa vastaan luistellutta Bolzanoa huomattavasti haastavammaksi vastukseksi. Pardubice iski ottelun ensimmäisen maalin, mutta TPS nousi kolmannessa erässä ensin tasoihin ja lopulta voittoon. Kummankin joukkueen maalivahdit esiintyivät edukseen ja pitivät yllä jännitystä ottelun viimeminuuteille saakka.
Mestareiden liigan tunnusmusiikki tulee kuunnella ilman päähinettä.
Kotijoukkueen puolustajien otteet eivät vakuuttaneet ottelun alkuminuuteilla.
Mustavalkoisten viisikko viiletti kaukana omasta maalista. Jan Semorad sai vapaasti ohjata Jan Kolarin roiskaisun maaliin.
Pardubicen maaliajuhlissa oli mukana myös huoltajat.
Pardubice vyöryi Teemu Lassilan päälle.
Kotijoukkueen valmennus oli tuohtunut tuomaristolle.
Myös Pardubicen penkin takana oltiin ihmeissään.
Ryan Lasch ripitti linjatuomareita.
Toisesta lajista tuttu liukutaklaus pysäytti Niklas Frimanin matkan.
Teemu Lassila oli hyvässä vireessä läpi ottelun.
Tšekin maajoukkueen vakiokasvo Petr Caslava rymisteli laidassa.
Pardubicen maalilla torjunut Robert Kristan on tämän tilanteen perusteella huumorimiehiä.
Tuomareita miehen jutut eivät huvittaneet.
Robert Kristan ei ollut Lassilaa huonommassa vireessä, vaikka välillä kiekko pomppasikin ulos hanskasta.
Yläkulma tai alakulma. Kristan torjuu.
TPS sai yrittää maalintekoa ylivoimalla useaan otteeseen, mutta Kristan oli vaikea ohittaa.
Kiekko kartti Pardubicen maalia.
Kotijoukkueen ylivoima ei tuottanut tulosta. Aikaa hukattiin väkisin yrittämiseen.
Jakub Nakladal teloi Radoslav Tyborin laidan tuntumassa.
Ryan Lasch tasoitti ottelun kolmannessä erässä.
Lauri Tukonen oli lähellä nostaa isännät johtoon.
Teemu Lassila onnistui pysäyttämään läpiajoon karanneen Pardubicen parhaan pistemiehen.
Kokenut Petr Caslava ohjattiin istumaan kaksiminuuttista kolmannen erän loppuvaiheilla.
Caslavan jäähy päättyi alle minuutissa. Radek Smolenak ohjasi Steven Seigon laukauksen ohi Kristanin.
Tero Koskiranta ehti nostaa kädet kohti kattoa ensimmäisenä.
Isäntien maali mietitytti aikalisän aikana.
Jäljellä olleet kaksi minuuttia eivät riittäneet maalintekoon. Kotiinvietäväksi jäi vain katkennutta komposiittia.