Vieriviä kiekkoja ja onnekas voittomaali

LIIGA / Kuvakooste
TPS otti kotivoiton KalPasta maalein 2-1. Ottelun ensimmäinen ja toinen erä eivät tarjonneet yleisölle mitään ikimuistoista. Joukkueet heräsivät kamppailemaan voitosta vasta kolmannessa erässä.
Marko Virtalaa muistettiin alkujuhlallisuuksissa.
Ottelun seremoniamestarina toimi Mika Alatalo.
TPS pääsi yrittämään heti alkuun ylivoimalla. Niclas Lucenius ei onnistunut ohittamaan Eero Kilpeläistä.
Ensimmäinen erä kului pääasiassa jäällä kaarteluun.
Vaikutti siltä, että jäällä yritettiin liikaa ja peli oli yhtä irvistelyä.
Kun jäällä ei tapahtunut juuri mitään ikimuistoista, kuvaaja etsi KalPan paidanselkämyksistä tunnettuja nimiä. Ei ollut jäällä Evanderia tai Patrickia, joten Timoseen oli tyytyminen
KalPan näkyvin pelaaja oli turkulaisille entuudestaan varsin tuttu Michal Birner.
Toisessa erässä kolmikko Tukonen-Kumeliauskas-Rantanen pääsivät hyvään maalipaikkaan, mutta kiekkoa ei saatu maaliin.
Maalivahdit pääsivät vähällä. Osa kiekoista vieri tai liukui vaarattomasti kohti maalivahteja.
Eero Kilpeläisellä riitti silti hikoiltavaa.
TPS karkasi keltapaidoilta, mutta Matias Sointu laukoi kiekon päätylaitaan.
Toisella erätauolla nähtiin miten kiekko lauotaan maaliin.
Muutamaa minuuttia myöhemmin pirteästi pelannut Lauri Tukonen otti pojasta mallia ja laukoi kiekon maaliin.
Jakub Nakladal ei ollut mielissään saamistaan jäähyistä. Hetken vaikutti siltä, että mies löi hanskat tiskiin.
Michal Birner esitti lennokasta maalineduspelaamista Nakladalin jäähyn aikana.
Ottelun avausmaali toi peliin lisää vauhtia. Sami Mutanen oli lähellä tasoittaa pelin, mutta Teemu Lassila torjui tämänkin yrityksen.
Kotijoukkueen laukauksissa oli parantamisen varaa.
Mustavalkoisten onneksi keltapaidat auttoivat kiekon saattamisessa maaliin.
Tadas Kumeliauskas oli mielissään onnistuessaan sutimaan kiekon puolustajan luistimen kautta maaliin.
Eero Kilpeläinen ei tiennyt tullako pois maalilta vai ei.
KalPa haki kavennusta ilman maalivahtia. Kiekko onnistuttiin pitämään kotijoukkueen päädyssä.
Janne Kolehmainen laukoi kavennusmaalin. Vieraat saivat maalista lisää energiaa.
KalPa oli lähellä tasoittaa pelin aivan ottelun viimeisillä sekunneilla, mutta kiekko vieri päin uhrautuvaa puolustajaa.