TPS helppoon voittoon Bolzanosta

LIIGA, CHL / Kuvakooste
TPS voitti kotonaan Bolzanon 9-0. Toinen erä oli ottelun kannalta merkittävin, sillä kotijoukkue iski kuusi maalia. Vierasjoukkueen peli oli sekavaa läpi ottelun eikä joukkueessa ollut riittävästi yksilötaitoa maalintekoon. Osaltaan vieraiden huonot otteet johtunevat siitä, että joukkue ei ole juurikaan ehtinyt valmistautua tulevaan kauteen.
TPS hallitsi peliä jo ensimmäisillä minuuteilla.
Lauri Tukonen iski kotijoukkueen johtoon ylivoimalla.
Bolzanon Marco Insam innostui kokeilemaan laitojen joustavuutta.
Niclas Luceniuksella oli mahdollisuus iskeä maali, mutta avopaikka jäi käyttämättä.
Radek Smolenak huitaisi kiekon ilmasta maaliin.
Tuomarit tarkistavat maalin ja maali hyväksyttiin.
Vieraat lamaantuivat kotijoukkueen otteista.
Bolzanon maalia vartioinut Jaroslav Hübl piti joukkuettaan pelissä mukana.
Toisen erän alussa Bolzano pääsi yrittämään maalintekoa ylivoimalla, mutta kotijoukkue onnistui jälleen.
Minuutti lisää pelikelloon ja kiekko jälleen Hüblin selän takana.
Kotijoukkue sai hääriä Hüblin maalilla vapaasti.
Puolustus jätti Hüblin niin yksin, ettei TPS tarvinnut edes kaikkia pelaajiaan maalintekoon.
Rasmus Kulmala liukui puolustajien välistä maalintekoon.
Bolzanon pelaaja ei pitänyt Kulmalan tuuletuksesta ja kopautti tätä selkään mailalla.
Jäähyjen ottaminen ei helpottanut Bolzanon peliä. Ilkka Pikkarainen sai laittaa kiekon rauhassa maalinkulmalta sisään.
Myös seuraava jäähy kostautui.
Hüblin eleet kertoivat olennaisen vierasjoukkueen tunnelmista toisessa erässä.
Aivan jokainen laukaus ei silti päätynyt Bolzanon maaliin.
Vieraat yrittivät maalintekoa, mutta kaukolaukauksilla ei yllätetty Teemu Lassilaa.
Kolmannessa erässä Radek Smolenak ohjattiin kymmeneksi minuutiksi jäähylle miettimään tekojaan.
Kettupaidat pelasivat paremmin kolmannessa erässä Günther Hellin torjuessa kiekkoja.
Maalillaan mallikkaasti torjunut Hell ei onnistunut torjumaan Steven Seigon vetoa. Tämä 9-0 maali jäi ottelun viimeiseksi.