Haatajan kolmen pisteen ilta siivitti Kärpät voittoon HPK:sta

LIIGA / Kuvakooste
Juha-Pekka Haatajan vahva vire ratkaisi Kärppien ja HPK:n välisen ottelun Oulussa. HPK sinnitteli Kärppien kyydissä kaksi erää, mutta kolmannessa erässä se ei pystynyt uhkaamaan Kärppien johtoa. Loppulukemat 5-2 viimeisteli tyhjään maaliin Ryan Glenn.
Mika Pyörälä pääsi nauttimaan ennen pelin alkua lempikukkiensa gerberoiden tuoksusta. 400 liigapeliä tuli täyteen 21.11. Porissa.
Juha-Pekka Haatajan ilta oli tehokas, tässä syntyy 1-0-maali Juuse Saroksen selän taakse.
Ville Järveläinen hassutti kokenutta Arto Laatikaista puikoista.
Tuomas Vänttinen vinkkaa Jesse Saariselle olevansa tekopaikoilla.
Hyvän maalivahdin tarvitsee osata käyttää välillä myös päätään. Mallia näyttää Saros.
Otto Paajasen ranteesta löytyi puhtia. Pistesaldo jäi ottelussa kuitenkin laihaksi.
Pyörälän näyte hyppymaskiohjauksesta.
Kärpät ratkaisi pelin tunkeutumalla ahneemmin maalintekosektoriin. Tässä parhaalle maalintekoalueelle sulloutui väkisin Mikko Alikoski.
Joonas Komulainen ei onnekseen tässä pahannäköisessä tilanteessa itseään loukannut.
Dan Spang on voittanut Movemberin.
Ottelun tuomarikaksikko joutui vaivaamaan videotuomareita kahdesti. Molemmilla kerroilla maali hyväksyttiin.
Kärppäjoukkueen kolmannen erän uhrautuva puolustuspeli takasi joukkueelle kolme pistettä.