Ilves jatkoi tuttuun tapaan - hallitsi ja hävisi

LIIGA / Kuvakooste
Tampereella oli onnistuttu houkuttelemaan halli täyteen ilmaislippujen ja perhepäivän avulla. 7300 katsojaa ei kuitenkaan riittänyt nostamaan Ilvestä suosta, vaan tuttu tarina jatkui edelleen. Tamperelaiset hallitsivat ottelua suurimmalta osin, mutta pisteet kuittasi SaiPa.
Ennen ottelun alkua Hakametsässä vietettiin perhepäivää. Jäälle pääsi luistelemaan erilaisten aktiviteettien parissa.
Luistelukilpailu oli yksi suosituimmista ohjelmanumeroista. Jäällä nähtiin huippusuorituksia alusta loppuun.
Mukana oli myös joitakin Ilveksen pelaajia. Esimerkiksi Tommi Välimaan nimmarit olivat kysyttyjä.
Lämmittelyssä vaihdettiin kuulumisia puolin ja toisin.
Ilveksen avausmaalin jälkeen yleisöä oli kehotettu heittämään pehmoleluja jäälle - ja niitähän riitti.
Leluja keräiltiin joukolla pois jäältä.
Urakkaan osallistuivat myös pelaajat ja tuomarit.
Joonas Riekkinen otti David McIntyren avojäätaklauksen vastaan.
SaiPa hyödynsi pari viimeistä minuuttia tehokkaasti. Ensin Chad Rau tasoitti ottelun.
Ja pian Mikael Kuronen ampui vierailijat jo johtoon.
Ensimmäinen erä riitti Hannu Toivoselle ja Ilveksen maalille luisteli Henri Kiviaho.
Kiviaho sai olla toisen erän käytännössä aivan rauhassa. SaiPa sai aikaan ainoastaan yhden laukauksen maalia kohti.
SaiPa oli helisemässä Ilveksen puristuksessa. Blake Kessel toi tamperelaiset tasoihin ajassa 28.38.
Ilveksen kannalta ottelu alkoi näyttää lupaavalta. Peli rullasi ja SaiPa pidettiin aisoissa.
Kiviahon toisen erän ainoa torjunta oli tämä Tomi Leivon puolittainen läpiajotilanne.
Johan Larsson näytti mallia kiekonriistosta.
Ilveksen kolmaskaan maali ei ollut tätä kauempana.
McIntyre oli liukas pideltävä myös Matias Soinnulle.
Ilveksen kultakypärälle Markku Flinckille kertyi ottelussa yksi syöttöpiste.
Edes ilman maalivahtia pelaaminen ei Ilvestä pelastanut, vaan keltapaidat painoivat läpi ja iskivät taululle lukemat 2-4.