Vaihtotavarat vertaisilla

LIIGA / Kuvakooste
Illan ainoa Liiga-ottelu pelattiin Tampereella Hakametsässä. Ilves ja Pelicans venyttivät ottelun voittolaukauskilpailuun asti, jossa voiton vei Ilves lukemin 4-3. Ottelussa maalinteossa onnistuivat mm. lokakuussa Ilveksestä Pelicansiin siirtynyt Dane Byers ja Pelicansista Ilvekseen siirtynyt Antti Jaatinen.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Ryan Potulny jutteli ennen ottelua maanmiehensä Blake Kesselin kanssa.
Tampereen legendaarinen jääkiekkokannattaja Palo-Pena muisti lämmittelyissä Pelicans-huoltajia joulukortilla.
Ottelun ensiminuuteilla Jyri Niemi sai tehdä tuttavuutta Pelicans-penkin kanssa.
Pelicans ajoi ahkerasti miestä seinälle.
Vastakkain pelasivat Tyrväisten veljekset Juhani ja Antti. Jälkimmäinen joutui jättämään pelin kesken jo ensimmäisessä erässä.
Ilveksestä Pelicansiin siirtynyt Dane Byers kunnostautui toisessa erässä tuomalla vierasjoukkueen tasoihin.
Pelicans pääsi otteluun kiinni toisen erän lopulla.
Pelicansista Ilvekseen siirtynyt Antti Jaatinen vei kolmannessa erässä Ilveksen 3-2-johtoon.
Pelicans-kapteeni Antti Erkinjuntti ei ollut aivan tyytyväinen omiensa otteisiin.
Ryan Potulny toi vieraat tasoihin.
Dane Byers nousi esille jatkoajalla, kun hän hankki Ilvekselle jäähyn.
Ratkaisu nähtiin voittolaukauskilpailun kolmannessa parissa. Ilveksen Eero Savilahti onnistui omassa yrityksessään, Pelicansin Sebastian Repo ei.