Kuvakooste

TPS parempi Jyväskylässä

SM-LIIGA | 7.3.2015 0:36
TPS pelasi joukkueena ja haki ansaitusti täydet kolme pistettä Jyväskylästä. Pelitapahtumien perusteella ei olisi uskonut, että vastakkain olivat kärkipäässä viihtyvä JYP ja koko kauden kyntänyt TPS.

Kuvakooste

HIFK:n tie kuuden joukkoon hankaloitui entisestään - Lukko haki pisteet Helsingistä

SM-LIIGA | 6.3.2015 23:14
HIFK:n taistelu pääsystä vaikeni entisestään kun Lukko kävi hakemassa pisteet mukaansa Raumalle lukemin 1-2. HIFK:lla oli ottelussa paikkansa, mutta Lukko-maalivahti Ryan Zapolskin hyvät otteet ja HIFK-pelaajien maalipaikkojen tuhlailu avittivat pisteet Lukolle.

Haastattelu

Virta ja Haaranen onnistuivat − pelaavatko HPK:n sankarit lauantaina Liigaa vai nuorten pudotuspelejä?

SM-LIIGA, Muut Sarjat | 6.3.2015 23:01
HPK:n Patrik Virta ja Matias Haaranen olivat hyvässä vireessä saatuaan HPK:n nuorten joukkueesta pikakutsun edustukseen. Lauantain osoite on kaksikolle vielä epäselvä, sillä molemmilla joukkueilla on silloin elintärkeä ottelu ohjelmassa.

Raportti

Ässiltä vakuuttava voitto, Hirschovits jatkoi pisteputkeaan

SM-LIIGA | 6.3.2015 22:48
Ässät jatkoi hyvää virettä kotiluolassaan, kun Blues kaatui 4−3-lukemin. Koko illan kiekkoyleisön suurennuslasin alla pelannut Kim Hirschovits jatkoi puolestaan omaa putkeaan nappaamalla tehopisteen jo 20. perättäisessä ottelussa.

Haastattelu

Viitanen: "Jos ei ole sydäntä, pelillisillä asioilla ei ole merkitystä"

SM-LIIGA | 6.3.2015 22:46
Mikko Viitanen teki paluun liigajäille pitkän loukkaantumisen jälkeen perjantai-iltana, kun JYP kohtasi kotonaan Jyväskylässä TPS:n. Edellisen ottelun Viitanen pelasi marraskuun ensimmäisenä päivänä Bluesia vastaan. Kroppa kesti, mutta mies ei ollut tyytyväinen joukkueeseensa.

Haastattelu

Mäenpää myönsi JYPin hengettömyyden: "Ei selittelyä, olimme huonoja"

SM-LIIGA | 6.3.2015 22:44
JYP sai tällä viikolla ison palasen takaisin puolustuskalustoonsa, kun Mikko Mäenpää oli jälleen pelikunnossa. Ensimmäisiin otteluihin suhtauduttiin maltillisin odotuksin, eikä syytä suurempiin odotuksiin ollutkaan. Pettynyt konkari avasi myös JYPin tappion syitä.

Kuvakooste

Patrik Virta juhli tyylikkäästi

SM-LIIGA | 6.3.2015 22:34
Patrik Virta nostettiin illan ottelun kokoonpanoon pikakomennuksella. Virralle liigapeli olisi voinut olla riittävä syy juhlia tälle päivälle osunutta syntymäpäiväänsä, mutta nuori mies päätti ottaa pelistä kaiken irti ja teki ottelussa kaksi maalia.

Raportti

Lukko kaatoi HIFK:n ja tarrasi kotietuun

SM-LIIGA | 6.3.2015 21:40
Helsingin jäähallissa kohtasivat perjantai-iltana HIFK ja Lukko. Pelissä oli jo pudotuspelitunnelmaa tiiviin puolustuksen ja fyysisten otteiden muodossa. Lukko vei ottelusta täydet pisteet lukemin 2-1 ja ahdisti HIFK:n nurkkaan taistelussa paikasta kuuden joukossa.

Raportti

"Kauden paras TPS" − yli seitsemän vuoden odottelu ohi

SM-LIIGA | 6.3.2015 21:30
TPS saapui Jyväskylään ryöstöretkelle ajatuksenaan ensimmäinen kolmen pisteen voitto Jyväsyklässä lähes kahdeksaan vuoteen. Suunnitelma onnistui varsin hyvin, sillä täydet pisteet matkasivat Turkuun 3−2-lukemin.

Uutinen

Nikko jälleen sairauslomalle

SM-LIIGA, MESTIS | 6.3.2015 14:27
Rauman Lukon hyökkääjä Joni Nikko joutuu sivuun peleistä loukkaantumisen vuoksi.

Artikkeli

Aurinkokuningas linjaa tulevaisuutta: "Uusi sukupolvi toteaa, päin persettä meni"

CHL, SM-LIIGA, MESTIS | 6.3.2015 10:00
Juhani Tamminen nimeää Liigan sulkemisen tyhmimmäksi päätökseksi, mikä suomalaisessa urheilussa on tehty. Onko avoin sarja ja Mestiksen pelastaminen kuitenkaan enää mahdollista?

Artikkeli

Lauri Marjamäki ajoittain vaikeasta kaudesta – "Riipaisi syvältä"

SM-LIIGA | 6.3.2015 9:20
Oulun Kärppien tie tämän kauden liigassa on ollut kuoppaisempi kuin viime vuonna. Tuloksellisesti Kärpät on edennyt kuin juna, mutta muuten turbulenssia on ollut paljon. Pudotuspelien kynnyksellä palaset ovat viime loksahtamassa paikoilleen. Jatkoaika kävi kautta läpi Lauri Marjamäen kanssa.

Ennakko

Nousukuntoinen Lukko Helsinkiin, HIFK:lla viimeiset hetket herätä

SM-LIIGA | 6.3.2015 9:00
Perjantai-illan huumaa Helsingin jäähallissa tarjoilevat HIFK ja Lukko. Panoksia ottelusta ei puutu, sillä Lukko on kiinni pudotuspelien kotiedussa ja myös kotijoukkue taistelee vielä suorasta pudotuspelipaikasta. Mikäli HIFK häviää ottelun, on paikka kuuden parhaan joukossa työn ja tuskan takana.

Ennakko

Runkosarjan toiseksi viimeiseen Porin-otteluun kovakuntoisin vastus

SM-LIIGA | 6.3.2015 9:00
Kevät etenee sekä ulkona että jäähalleilla. Ässien 29. kotipeliin saapuu Blues pisteputkiennätystä metsästävän Kim Hirschovitsin johdolla.

Haastattelu

Marjamäki Tapparasta: "Toivottavasti pääsemme vielä miekkailemaan keskenämme"

SM-LIIGA | 6.3.2015 8:00
Tappara voitti Kärpät kolmannen kerran tällä kaudella. Torstaina ottelu päättyi 4-2-lukemiin Tampereella, joten vierasjoukkueen runkosarjan voitto ei vielä varmistunut.

Ennakko

Ilves tahtoo sammuttaa Rinkelinmäen valot − vain voitto kelpaa HPK:lle

SM-LIIGA | 6.3.2015 7:30
HPK:n haave pudotuspelipaikasta koki valtavan kolauksen tiistaina, jolloin Kerho taipui viivan yläpuolella olevalle Ässille. Perjantaina veitsi on kurkulla ottelussa Ilvestä vastaan, ja vain voitto pitää HPK:n pienet saumat hengissä.

Kuvakoosteet

SM-LIIGA | 7.3.2015 0:36
  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.