Liigan puolivälierät »
  • 4 - 1
  • 3 - 2
  • 3 - 2
  • 4 - 0
Ennakko

HIFK - Tappara: Kirvesrinnoille lepopäivä tai punapaidoille lisäpäivä

SM-LIIGA | 30.3.2015 9:00
HIFK ja Tappara kohtaavat kuudennen kerran kevään pudotuspeleissä, kirvesrinnat johtavat sarjaa otteluvoitoin 3-2. Maanantain ottelussa on ensimmäistä kertaa panoksena sarjan katkeaminen. Voitolla HIFK lunastaisi itselleen vähintään yhden pelipäivän lisää, Tappara taas ylimääräisen lepopäivän ennen välieriä.

Ennakko

KalPa pakkovoiton edessä Niiralan montussa - sarja katkolla Lukolle

SM-LIIGA | 30.3.2015 9:00
Lauantain tasainen kamppailu kääntyi lopulta Lukon voitoksi ja sarja on nyt katkolla raumalaisille. Kesäloman välttääkseen KalPan täytyy pitää hölmöilyt minimissä. Juuso Riikola palaa pelikiellon jälkeen vahvistamaan kuopiolaisten takalinjoja.

Kolumni

"Mikkihiiret" hoitavat?

SM-LIIGA | 30.3.2015 9:00
Näinköhän on, että yksi kunnon pelillä hankittu voitto HIFK:sta viimein herätti Tapparan ja sotakirves on nyt teroitettu? Runkosarjan lopun ja pudotuspelien ensimmäiset neljä peliä Tappara tuntui kulkevan puolitehoilla. Ei oikein kiinnostanut, eikä sitten kunnolla yritettykään.

Artikkeli

Mestiksen Piippuhyllyllä viikko 13: Kaapo Kähkönen -show ja finaalin odottelua

SM-LIIGA, MESTIS, Suomi-sarja | 29.3.2015 12:00
Tällä viikolla Mestiksen Piippuhyllyllä mietiskellään tulevia finaaleja, TUTOn vahvaa välieräotetta, Jokipoikien Mestis-näkymiä ja ihastellaan Kaapo Kähkösen lauantaitemppua.

Timanttikuva

Savuverhon takaa

SM-LIIGA | 29.3.2015 10:00
Tapparan Juha Metsola johti joukkonsa jäälle pudotuspelien viidennessä neljännesfinaalissa. Savun hälvettyä sama porukka marssi voitokkaana pukukoppiin.

Haastattelu

Toni Koivisto: "Muuta keinoa ei ole"

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:50
Lukon vimmattu taisteleminen alivoimalla päättyy ja joukkueet ovat täysilukuiset. Toni Koivisto vapautuu vaihtoaitiosta ja saa suorille jaloille kiekon. Vikkeläjalkainen laituri polkee kohti maalia, harhauttaa nätisti sekä vie kiekon kämmenelle ja nostaa kiekon jäässä makaavan Samu Perhosen ohi. Lukko johtaa 1-0.

Raportti

SaiPan kausi päättyi rantapallosateeseen - Kärpät jatkaa välieriin

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:47
Oulun Kärpät tarjosi loppuunmyydylle Raksilan jäähallille sen, mitä suurin osa katsojista oli tullut katsomaan, voiton. Kotijoukkue Kärpät kaatoi SaiPan selkein lukemin 5-1 ja vei puolivälieräsarjan nimiinsä voitoin 4-1.

Raportti

Tappara esitteli heräämisestä merkkejä - HIFK kaatui Hakametsässä

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:24
Helsingin IFK:n ja Tampereen Tapparan kohdatessa viidettä kertaa ei kotijoukkue Tappara jättänyt ”pakkovoitto”-paikkaansa käyttämättä. Tappara voitti ottelun lukemin 2-1, joten sarja on nyt Tapparan eduksi 3-2 ja katkolla maanantaina Helsingissä heidän edukseen.

Kuvakooste

Sisuuntunut Tappara otti kolmannen voittonsa

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:21
Viides neljännesfinaali tarjosi tamperelaisyleisölle sisuuntuneen kotijoukkueen. Ottelun avausmaali nähtiinkin tällä kertaa Tapparan toimesta, ja vieraiden tasoituksesta huolimatta kotijoukkue vei pidemmän korren luvuin 2-1.

Raportti

Lukko kesti kotiottelunsa paineet

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:12
Lukon ja KalPan välinen puolivälierä jatkui Raumalla viidennen kohtaamisen merkeissä. Kovassa hurmoksessa kanaalikaupunkiin saapunut KalPa ei kuitenkaan pystynyt ottamaan kolmatta kiinnitystä välieräpaikaan, vaan sinnikkäästi taistellut Lukko vei voiton jännittävien vaiheiden päätteeksi.

Haastattelu

Suoranta ja Vallin Kärppien tehomiehiä - voitolla yöhön?

SM-LIIGA | 28.3.2015 20:28
Klassinen klisee kuuluu, että pudotuspeleissä neloskentän työmyyrät nousevat esiin. Kärppien ja SaiPan viimeisessä puolivälieräkohtaamisessa tämä väite todistettiin jälleen oikeaksi. Pikkupetojen nelosketjun laitahyökkääjä Simon Suoranta iski SaiPan kesälomalle kahdella osumallaan ja kolmospakkiparin Ari Vallin säesti kahdella syöttöpisteellä.

Kuvakooste

Sputnikin lento katkesi Ouluun

SM-LIIGA | 28.3.2015 19:57
Viimeinen puolivälieräottelu Kärppien ja SaiPan välillä ei jättänyt jossiteltavaa. Kärpät jyräsi jatkoon otteluvoitoin 4-1 voittamalla viidennen pelin Oulussa luvuin 5-1. Niin kuin usein pudotuspelisarjoissa ratkaisija löytyi työmyyräketjusta. Nelosketjun Simon Suoranta oli yksi ottelun sankareista tekemällä kaksi hienoa osumaa.

Artikkeli

Liigan pudotuspelisivusto 2015

SM-LIIGA | 28.3.2015 12:20
Liigan puolivälierät käynnistyvät perjantaina 20. maaliskuuta. Jatkoaika seuraa pudotuspelit alusta loppuun. Seurantasivulta löydät niin ennakkoarviot kuin tuoreimmat uutisetkin.

Ennakko

Tappara kaipaa sankareita – kenestä tamperelaisten Zaborsky?

SM-LIIGA | 28.3.2015 10:00
HIFK tasoitti ottelusarjan kahdella vakuuttavalla voitolla. Tapparan on löydettävä peliinsä tehoja ja asennetta selviytyäkseen välieriin. Sankarin viittaa on halukkaille tarjolla.

Seuraava kierros

Kuvakoosteet

  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.