Uutinen

Vatsatauti riehuu Lukossa - sentterinelikko sivuun

SM-LIIGA | 3.3.2015 13:05
Rauman Lukko koki kovia menetyksiä pelaajistossaan tiistain Blues-ottelun alla, kun neljä pelaajaa joutui jäämään sivuun joukkueessa vellovan vatsatautiepidemian vuoksi.

Ennakko

Idän kylmä tuuli puhaltaa Ouluun

SM-LIIGA | 3.3.2015 12:44
Saimaan Pallo oli viime kauden suurin kiekkoilmiö. Vaikka Lappeenrannassa on löydetty menestyksen resepti, kuluva kausi ei ole sujunut aivan yhtä hurjasti. SaiPa on sarjataulukon 7. sijalla, ja se taistelee suorasta pudotuspelipaikasta. Nyt itärajan ylpeys matkustaa Ouluun haastaakseen jälleen sarjakärjen – kaatuuko Kärpät toistamiseen?

Ennakko

Tarttuuko Chiodon koppi myös Tampereella?

SM-LIIGA | 3.3.2015 10:31
Liigan runkosarja lähenee loppuaan, ja Hakametsän tiistai-illassa kohtaavat kaksi kynsin hampain omista sijoituksistaan taistelevaa joukkuetta. KalPa haluaa vakiinnuttaa paikkansa kuuden joukossa. Ilves puolestaan pyrkii välttämään viime kauden kaltaisen katastrofin selviytymällä pudotuspeleihin.

Ennakko

Kahden kovakuntoisen kohtaaminen Äijänsuon illassa

SM-LIIGA | 3.3.2015 9:05
Peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa majailevat Lukko ja Blues iskevät yhteen tiistai-iltana Äijänsuolla viimeistä kertaa runkosarjan puitteissa. Kamppailu on molemmille joukkueille tuiki tärkeä, kun runkosarja ja taistelu kotiedusta pudotuspeleihin on jo loppusuoralla.

Ennakko

Kovavireisten kärkikamppailu Hippoksella - kumpi harppaa kohti kotietua?

SM-LIIGA | 3.3.2015 9:00
Sarjakolmonen JYP ja kakkonen Tappara kohtaavat molemmille todella tärkeässä kärkikamppailussa Hippoksella. Voittaja ottaa jälleen yhden askeleen kohti suoraa pudotuspelipaikkaa ja kotietua.

Ennakko

Lyökö Sport kapuloita HIFKn rattaisiin?

SM-LIIGA | 3.3.2015 9:00
Kuparisaaren hornankattilaan vieraaksi saapuu tiistai-iltana Helsingin IFK. Joukkueiden aiemmissa taistoissa pääkaupungin edustajat ovat olleet kuskin paikalla, mutta jokainen ottelu on erilainen.

Ennakko

Saavatko TPS ja Pelicans raavittua joukkueet kasaan?

SM-LIIGA | 3.3.2015 9:00
Turussa nähdään kahden särkyneen kohtaaminen. Pudotuspelihaaveet ovat sekä TPS:llä että Pelicansilla käytännössä pirstaleina, eikä pelikelpoisiakaan miehiä liiemmin ole jalkeilla.

Ennakko

Helpottava voitto vai henkinen piina?

SM-LIIGA | 3.3.2015 9:00
Porin tiistai-illasta ei panosta puutu, sillä yhteen ottavat sarjataulukon kymmenes Ässät ja sijaa alempaa löytyvä HPK. Voiton tärkeys on massiivista luokkaa, sillä joukkueita erottaa vain viisi pistettä.

Uutinen

HPK:sta ensimmäinen Isonmäen parakeissa pukeva joukkue

SM-LIIGA | 3.3.2015 9:00
Kuopion KalPa oli viimeinen joukkue, joka käytti Isonmäen hallin vieraspukukoppeja. Jatkossa vierasjoukkue saapuu jäälle työmaakopeista hallin pihalta.

Haastattelu

Mäenpää palaa tositoimiin − "Satulan kuva lähtee perseestä vasta juhannuksena"

SM-LIIGA | 3.3.2015 9:00
Jouluukussa kätensä loukannut Mikko Mäenpää alkaa olla pelikunnossa. Mäenpää nähdään kaukalossa jo tiistaina, kun JYP kohtaa Tapparan.

Uutinen

Boycelle pelikielto mailan heitosta

SM-LIIGA | 2.3.2015 16:24
JYPin kanadalaishyökkääjä Darryl Boyce on saanut Liigalta yhden ottelun pelikiellon.

Uutinen

Lukon rivit harvenivat jälleen - hyökkääjän kausi ohi

SM-LIIGA | 2.3.2015 13:53
Jerry Ahtolan vamma vaatii leikkaushoitoa, joka pitää hyökkääjän pois peleistä loppukauden.

Artikkeli

Maanantaijää, viikko 10: Pudotuspelirallia ja erikoiskokeita

SM-LIIGA | 2.3.2015 9:00
Maanantaijään keväiset henkäykset vedellään keuhkoihin jo hiljalleen pudotuspelitunnelmissa.

Artikkeli

Hallin tunnelmanluojat: "Onneksi emme ole vain varjoja"

SM-LIIGA | 2.3.2015 9:00
He ovat keskeinen osa suomalaista jääkiekkokulttuuria ja viihdyttävät katsojia lähes jokaisessa liigakaupungissa. Cheerleadereiden homma on hauskaa, mutta ei aivan sellaista kuin voisi olettaa.

Kolumni

Raikastuneen Ilveksen pelattava puolustuksen kautta

SM-LIIGA | 1.3.2015 20:49
Ilves on taas samankaltaisessa tilanteessa, kuin viime kauden runkosarjan loppumetreillä. Fanit manailevat jo menneisyyden haamujen saapuvan ja pelkäävät HPK:n pudottavan lempilapsensa pois kevään kliimaksista. Tänä vuonna tupsukorvien korpivaellus kuitenkin päättyy.

Artikkeli

Mestiksen Piippuhyllyllä, viikko 9: Aki Keinänen ja pudotuspelitaisto valokeilassa

SM-LIIGA, MESTIS | 1.3.2015 12:21
Tällä viikolla Piippuhyllyllä tutkaillaan taas monia asioita. Osansa saavat niin pudotuspelipaikkataisto, KeuPan valmentajakuviot kuin Aki Keinäsenkin hieno ura.

Haastattelu

Kangasniemi: "Ei mitään liigakarsintoja vastaan"

SM-LIIGA | 1.3.2015 10:00
Vaasan Sportin ensimmäinen kausi Liigassa 38 vuoden tauon jälkeen on kääntynyt loppusuoralle. Sarjasijoitus on viisi kierrosta ennen runkosarjan loppua viimeinen, mutta joukkueella on vielä mahdollisuus ohittaa viimeistä edellisellä sijalla majaileva TPS.

Haastattelu

Santeri Saaresta hiotaan HPK:n puolustuksen kulmakiveä

SM-LIIGA | 1.3.2015 9:00
HPK:n paidassa nyt kahdeksan ottelua pelannut Santeri Saari on nähnyt nuoresta iästään huolimatta monen eri liigan pelikenttiä. Paljon peliminuutteja ja runsaasti vastuuta joukkueessa saanut puolustaja on jo näyttänyt valmiutensa isoon rooliin.

Kuvakoosteet

SM-LIIGA | 28.2.2015 8:36
  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.