Liigan finaalit »
  • 1 - 1
Kuvakooste

Himmeitä mitaleja ja haikeita jäähyväisiä

SM-LIIGA | 18.4.2015 10:00
Pronssiset mitalit matkasivat Jyväskylään, mutta pronssiottelu vuosimallia 2015 tullaan muistamaan parhaiten Ville Niemisen ja Eric Perrinin jäähyväisistä.

Haastattelu

Kärpät voitti Tapparan viimeksi syyskuussa - "Oliko semmoinenkin tilanne?"

SM-LIIGA | 18.4.2015 9:00
Kärpät kävi tasoittamassa ryöstöretket perjantaina. Jatkoerässä ratkaistu ottelu päättyi Kärppien eduksi lukemin 3-2, kun Tapparan 2-0-johtoasema ei pitänyt kahta erää pidemmälle.

Ennakko

Horroksesta herännyt Huml johdattaa Kärpät kolmanteen otteluun

SM-LIIGA | 18.4.2015 9:00
Oulun Kärpät ja Tampereen Tappara kohtaavat lauantaina kolmannen kerran tämän kauden finaaleissa. Otteluun lähdettäessä voitot ovat tasan 1-1, kun Kärpät tasoitti ottelusarjan perjantaina Hakametsässä pelatussa ottelussa.

Haastattelu

Nutivaaran rohkea pelityyli kauhistuttaa ja innostuttaa

SM-LIIGA | 17.4.2015 23:39
Finaalisarjassa peliaikaa saaneen Markus Nutivaaran pelityyli puhuttaa kaukalossa ja sen ulkopuolella. Rohkea nuorimies kuitenkin itse tykkää tyylistään ja aikoo jatkaa samalla linjalla.

Kuvakooste

Finaalikaravaani saapui Hakametsään

SM-LIIGA | 17.4.2015 23:10
Varsinaisten kenttätapahtumien lisäksi Hakametsässä tapahtui paljon muutakin. Tunnelmia tapahtumapuistosta ja kaukalon ulkopuolelta on esitelty tässä koosteessa.

Haastattelu

Kapteeni Kukkonen voitosta: "Hieno osoitus sitkeydestä"

SM-LIIGA | 17.4.2015 23:00
Kärpät tasoitti voitot Hakametsässä pelatussa toisessa Liiga-finaalissa perjantaina. Kapteeni Lasse Kukkosta rukoiltiin takaisin kokoonpanoon, ja perjantaina rukouksiin vastattiin.

Haastattelu

Tapola tilitti tuomareista otteluvalvojalle: "Neljä sekuntia myöhässä"

SM-LIIGA | 17.4.2015 22:54
Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola osoitti otteluvalvojalle tyytymättömyytensä tuomaritoimintaan. Tappara menetti kahden maalin johdon, minkä Tapola kuittasi "muutamaksi lapsukseksi".

Haastattelu

Nieminen rakastui Raumaan: "Se on hienoin asia"

SM-LIIGA | 17.4.2015 22:46
Yksi suomalaisen huippujääkiekon aikakausi laitettiin perjantaina Raumalla pakettiin. Pitkän, menestyksekkään ja hienon uran tehnyt Ville Nieminen pelasi viimeisen ottelunsa ammattilaisena. Kruunu, eli kauan jahdattu Suomen mestaruus, jäi Niemiseltä uransa aikana saavuttamatta. Mutta 38-vuotias "Nemo" sai vuodestaan Raumalla jotain jopa kultaa ja mestaruutta arvokkaampaa

Haastattelu

Tuomas Tarkki: "Hienoa voittaa mitali"

SM-LIIGA | 17.4.2015 22:41
Lukon ja JYPin välinen pronssiottelu oli lopulta vähämaalinen koitos, kuten etukäteen oli aavisteltavissa. Pronssimitalit menivät oikeaan osoitteeseen ja yksi vierasjoukkueen onnistujista oli maalivahti Tuomas Tarkki.

Haastattelu

Dufva avasi Lukon taistelua: "Murtuneita käsiä ja pelaamista ilman polven sivusiteitä"

SM-LIIGA | 17.4.2015 22:23
Lukko taisteli viimeiseen asti kauden päättämisestä pronssijuhlissa, mutta lopulta JYP vei pidemmän korren. Ottelun jälkeen Risto Dufva pohdiskeli kulunutta kautta ja tähtäsi katseensa jo visusti tulevaan.

Raportti

Kärpät tasoitti loppuottelusarjan − Ivan Huml oululaisten sankari

SM-LIIGA | 17.4.2015 21:35
Tappara ei pystynyt hyödyntämään kotietuaan, vaan Kärpät ryösti vierasvoiton ensimmäisessä jatkoerässä. Tappara pelasi kaksi vahvaa erää, mutta hukkasi kahden maalin johtonsa lepsulla puolustuspelillä. Ivan Huml nousi Kärppien sankariksi tekemällä sekä tasoitus- että voittomaalin.

Raportti

Pronssiottelulle dramaattinen ratkaisu − Perrinin jäähyväisille pronssinen kuorrute

SM-LIIGA | 17.4.2015 21:07
Perjantaina Raumalla pelattiin liigan pronssiottelu. Lukon ja JYPin välinen taisto ei noussut legendaaristen ottelujen joukkoon, sillä kumpikaan joukkue ei ollut täysillä mukana. Lopulta JYP oli asteen verran terävämpi ja nappasi pronssimitalit Jyväskylään 2−1-voitolla.

Haastattelu

U18: Sivutoimi Chicagon maalivahtitarkkailijana tuo uutta oppia Korhoselle

SM-LIIGA, NHL, MAAJOUKKUE | 17.4.2015 19:57
Jatkoaika tapasi alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Ilveksen maalivahtivalmentajan Markus Korhosen. Korhonen ei ollut kuitenkaan hoitamassa maalivahtivalmentajan roolia, vaan tarkkailemassa maalivahteja Chicago Blackhawksille.

Uutinen

JYP jatkoi nuorten puolustajiensa sopimuksia

SM-LIIGA | 17.4.2015 12:46
JYP on tehnyt jatkosopimukset Sami Nikun ja Juuso Pullin kanssa.

Haastattelu

Kausi maalivahtivalmentajan silmin

SM-LIIGA | 17.4.2015 12:00
Bluesin kaudessa suurta huomiota herätti joukkueen maalivahtipeli. Joukkueen maalivahtivalmentaja Ilari Näckel analysoi kautta joukkueen tärkeimmän pelipaikan kautta pari viikkoa kauden päättymisen jälkeen.

Artikkeli

Bluesin kausitodistukset 2015

SM-LIIGA | 17.4.2015 12:00
Bluesin kausi oli todellista myllerrystä. Välillä espoolaiset taistelivat runkosarjan viimeisistä sijoituksista, mutta hurja kevät johdatti joukkueen sijalle viisi.

Seuraava kierros

Kuvakoosteet

  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.