Artikkeli

Aurinkokuningas linjaa tulevaisuutta: "Uusi sukupolvi toteaa, päin persettä meni"

CHL, SM-LIIGA, MESTIS | 6.3.2015 10:00
Juhani Tamminen nimeää Liigan sulkemisen tyhmimmäksi päätökseksi, mikä suomalaisessa urheilussa on tehty. Onko avoin sarja ja Mestiksen pelastaminen kuitenkaan enää mahdollista?

Artikkeli

Lauri Marjamäki ajoittain vaikeasta kaudesta – "Riipaisi syvältä"

SM-LIIGA | 6.3.2015 9:20
Oulun Kärppien tie tämän kauden liigassa on ollut kuoppaisempi kuin viime vuonna. Tuloksellisesti Kärpät on edennyt kuin juna, mutta muuten turbulenssia on ollut paljon. Pudotuspelien kynnyksellä palaset ovat viime loksahtamassa paikoilleen. Jatkoaika kävi kautta läpi Lauri Marjamäen kanssa.

Ennakko

Nousukuntoinen Lukko Helsinkiin, HIFK:lla viimeiset hetket herätä

SM-LIIGA | 6.3.2015 9:00
Perjantai-illan huumaa Helsingin jäähallissa tarjoilevat HIFK ja Lukko. Panoksia ottelusta ei puutu, sillä Lukko on kiinni pudotuspelien kotiedussa ja myös kotijoukkue taistelee vielä suorasta pudotuspelipaikasta. Mikäli HIFK häviää ottelun, on paikka kuuden parhaan joukossa työn ja tuskan takana.

Ennakko

Runkosarjan toiseksi viimeiseen Porin-otteluun kovakuntoisin vastus

SM-LIIGA | 6.3.2015 9:00
Kevät etenee sekä ulkona että jäähalleilla. Ässien 29. kotipeliin saapuu Blues pisteputkiennätystä metsästävän Kim Hirschovitsin johdolla.

Haastattelu

Marjamäki Tapparasta: "Toivottavasti pääsemme vielä miekkailemaan keskenämme"

SM-LIIGA | 6.3.2015 8:00
Tappara voitti Kärpät kolmannen kerran tällä kaudella. Torstaina ottelu päättyi 4-2-lukemiin Tampereella, joten vierasjoukkueen runkosarjan voitto ei vielä varmistunut.

Ennakko

Ilves tahtoo sammuttaa Rinkelinmäen valot − vain voitto kelpaa HPK:lle

SM-LIIGA | 6.3.2015 7:30
HPK:n haave pudotuspelipaikasta koki valtavan kolauksen tiistaina, jolloin Kerho taipui viivan yläpuolella olevalle Ässille. Perjantaina veitsi on kurkulla ottelussa Ilvestä vastaan, ja vain voitto pitää HPK:n pienet saumat hengissä.

Ennakko

Kiusaavatko turkulaiset kotijoukkuetta Jyväskylän kiekkoillassa?

SM-LIIGA | 6.3.2015 7:00
Kiusaajan roolin loppukaudeksi saanut TPS kohtaa tiukkaa kamppailua kärkipään sijoituksista käyvän JYPin. Jyväskyläläisyleisöä odottaa perjantaina pitkään kaivattu näky, kun kaukaloon luistelee loukkaantumisesta toipunut Mikko Viitanen.

Raportti

Kakkonen oli ykkönen

SM-LIIGA | 5.3.2015 22:43
Ennen torstain ottelua sarjakärki Kärpät ei ollut voittanut Tapparaa tällä kaudella Hakametsässä, eikä tehnyt sitä vieläkään. Sarjataulukossa toisena majaileva kotijoukkue jätti summerin soidessa tulostaululle lukemat 4-2.

Raportti

KalPa nousi kuumaverisen ottelun voittajaksi

SM-LIIGA | 5.3.2015 22:21
KalPan ja SaiPan kohtaamisessa tunteet kävivät kuumina, ja kovia taklauksia jaettiin puolin ja toisin. Kotijoukkue piti päänsä sen verran kylmempänä, että hyödynsi harvat maalipaikkansa tehokkaasti. KalPa-maalivahti Andy Chiodo torjui komeasti nollapelin.

Haastattelu

Palola paljasti syyn maalivireelle – ”Päätin ottaa kovaa punttia kesken kauden”

SM-LIIGA | 5.3.2015 21:56
Tapparan Olli Palola ratkaisi kärkikamppailun Kärppiä vastaan suorituksillaan. Timo Suden tunnetuksi tekemää kääntölämäriäkin käyttänyt Palola on saanut itsensä huimaan maalivireeseen kauden aikana tehdyn harjoittelun kautta.

Artikkeli

Käytävillä kuultua: HIFK:n maalitykillä valinnanvaraa seurojensa kanssa

SM-LIIGA | 5.3.2015 21:44
Jatkoajan tuoreessa juttusarjassa käsitellään Liigaa koskevia siirtohuhuja, käynnissä olevia neuvotteluja sekä käynnissä olevan kauden takia vielä vahvistamattomia sopimuksia.

Raportti

Sport väänsi Pelicansista kauden avausvoiton

SM-LIIGA | 5.3.2015 21:41
Liigassa sijalla 12 oleva Pelicans isännöi jumboksi juuttunutta Vaasan Sportia torstaina, kohtaaminen oli joukkueiden kauden neljäs. Pussinokat olivat vieneet nimiinsä maalin erolla sesongin kaikki aiemmat kolme ottelua.

Artikkeli

Kärkikamppailun tiukat taisteluparit: "Maaginen vastaus tähtien taistossa"

SM-LIIGA | 5.3.2015 20:53
Jatkoaika seurasi läpi Tappara-Kärpät-ottelun sarjan kärkijoukkueiden parhaita pelaajia. Miten tähdet suoriutuivat huippukamppailussa?

Kolumni

Kommentti: Kevään linjaukset vaativat Liigalta tarkkuutta

SM-LIIGA | 5.3.2015 18:31
Liigan kurinpidon päätös jättää Henrik Tömmernesin tiistai-illan aivopieru JYP-Tappara-ottelussa ilman jatkotoimenpiteitä nostaa ilmoille paljon kysymyksiä kurinpidon linjan pitävyydestä kevättä ajatellen.

Artikkeli

Liigan kurittomat ja kurinalaiset: Kärpät ja Lukko

SM-LIIGA | 5.3.2015 15:17
Liigan tilastoja kaivamalla huomaa kaikenlaista mielenkiintoista. Yksi tällainen seikka on joukkuerangaistukset.

Artikkeli

Juhani Tamminen ylistää Suomen ykkösbuumia: "Hups, Jokerit haki parhaat veljet"

SM-LIIGA, KHL | 5.3.2015 10:00
Juhani Tamminen kertoo Laidasta laitaan -sarjassa, miten menestyksekkäät urheilubrändit rakennetaan ja mitkä ovat suomalaisen urheilun ykkösbuumeja.

Kuvakoosteet

SM-LIIGA | 5.3.2015 22:23
  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.