Raportti

Vaasalaisten kiusanteko ei riittänyt - Hirschovitsin hurja putki sai jatkoa

SM-LIIGA | 28.2.2015 21:38
Lauantai-iltana pelatussa ottelussa kotijoukkue Blues sai vieraita Vaasasta. Avauserää lukuunottamatta kenttätilanteita hallitsi vierasjoukkue.

Raportti

Selkärangan suoristanut HIFK kaatoi TPS:n jatkoajalla

SM-LIIGA | 28.2.2015 20:57
Helsingin illassa HIFK sai vieraakseen TPS:n. Runsasjäähyisessä kamppailussa nähtiin myös nyrkkeilyä. HIFK vei lopulta ottelun Corey Elkinsin jatkoaikamaalilla lukemin 3-2.

Raportti

Backman erillisvapauksilla SaiPan sankariksi

SM-LIIGA | 28.2.2015 20:54
Kisapuistossa vietettiin painostava ilta, kun Ilves tuli vauhdilla SaiPaa vastaan. Kaikki kolme pistettä jäivät kuitenkin lopulta Lappeenrantaan.

Raportti

KalPan tuska maalinteon kanssa jatkuu - JYPillä täysien pisteiden viikko

SM-LIIGA | 28.2.2015 20:36
KalPan ja JYPin välinen kohtaaminen oli odotetun viihdyttävä ja erittäin vauhdikas. Varsinkin toisessa erässä mentiin vauhdilla päästä päähän ja ilmassa oli jo pudotuspelikiekon tuntua. KalPan tuskailee edelleen maalinteon kanssa ja JYP vei tärkeät pisteet mukanaan.

Raportti

Raksilassa porilainen surumarssi

SM-LIIGA | 28.2.2015 20:26
Oulussa nähtiin tänään kahden viime aikoina tuskaisesti esiintyneen joukkueen taistelu, josta molemmat hakivat helpotusta tuskaansa. Kärpät nousi suosta, mutta Ässät vajosi entistä syvemmälle.

Raportti

Somervuoren yllätysmaali piti HPK:n vankasti mukana pudotuspelitaistossa

SM-LIIGA | 28.2.2015 19:30
HPK katkaisi tappioputkensa voittamalla kotonaan Pelicansin luvuin 3-1. Joukkueen esitys ei ollut laukaisulukemista huolimatta erityisen vakuuttava, mutta sen pudotuspeliosakkeille kolme pistettä tiesivät hyvää.

Uutinen

HIFK:n slovakkitähdelle jatkosopimus

SM-LIIGA | 28.2.2015 17:58
HIFK on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Tomas Zaborskyn kanssa.

Ennakko

Pakko syttyä, pakko voittaa − katsooko HPK:n ykkösketju taas kolmatta erää penkin päästä?

SM-LIIGA | 28.2.2015 10:00
Hämeenlinnan lauantai-illassa kohtaavat kaksi pudotuspeliviivan alapuolella olevaa joukkuetta. Huolimattomalla pelillään Jyväskylässä hävinnyt HPK hakee pakkovoittoa Pelicansista, joka taipui perjantaina HIFK:lle.

Kolumni

Ässäjuniorien viimeinen näytös

SM-LIIGA | 28.2.2015 9:30
Haluatko nähdä menestyvän Ässien A-juniorijoukkueen? Siinä tapauksessa kannattaa tulla katsomaan tämän vuoden show'ta. Seuraavien vuosien esitys ei nimittäin ole samaa tasoa.

Haastattelu

Ässien juniorityössä opetetaan elämän ja lätkän tasapainoa

SM-LIIGA, Muut Sarjat | 28.2.2015 9:30
Jatkoaika kurkistaa Porin Ässien juniorityön kulisseihin valmennuspäällikkö Kalle Honkosen johdolla.

Ennakko

Sport seuraava uhka Hirschovitsin pisteputkelle

SM-LIIGA | 28.2.2015 9:00
Kevätkauden pirtein joukkue Blues saa lauantaina vieraakseen aneemisen sarjajumbon, eikä ennakkosuosikista ole epäselvyyttä.

Ennakko

Taistelu paikasta kuuden joukossa jatkuu Lappeenrannassa

SM-LIIGA | 28.2.2015 9:00
Paikkansa kymmenen parhaan joukossa eilen varmistanut SaiPa saa vastaansa tärkeässä ottelussa Tampereen Ilveksen. Kummallakin joukkueella on panosta illan ottelussa, sillä SaiPa hamuaa paikkaa kuuden joukossa ja Ilves haluaa varmistaa oman paikkansa pudotuspeleissä.

Ennakko

Paikallisvastustajien taistelu suorasta pudotuspelipaikasta kiihtyy

SM-LIIGA | 28.2.2015 9:00
Kuopion ja Jyväskylän välistä paremmuutta on selvitelty viime aikoina paikallislehtien palstoilla asti. Runkosarjassa JYP on pisteen karussa paikallisvastustaja KalPaa. Molemmat joukkueet taistelevat vielä vimmatusti suorasta pudotuspelipaikasta ja se enteilee kiihkeää kamppailua Niiralan lauantai-iltaan.

Ennakko

Jääkö Kärpät Ässiltä kaatamatta?

SM-LIIGA | 28.2.2015 9:00
Oulun Kärpät viimeistelee Lounais-Suomen joukkueiden viikkonsa, kun Turun ja Rauman reissujen jälkeen porilaiset saapuvat Ouluun. Joukkueiden tämän kauden kohtaamiset ovat olleet tasaisia, mutta Kärpät on vienyt niistä jokaisen.

Haastattelu

Mikael Ruohomaa: "Varmaan kymmenisen työpaikkaa ollut tässä matkan varrella"

SM-LIIGA | 28.2.2015 9:00
Mikael Ruohomaa on käynyt pitkän reitin kohti Liigaa. Suomi-sarjassa ja Mestiksessä vietettyjen vuosien jälkeen 26-vuotias keskushyökkääjä on tehnyt tällä kaudella läpimurtonsa KalPan riveissä. Kuka on tämä mystinen Ruohomaa?

Kuvakooste

JYP vakuuttava HPK:ta vastaan

SM-LIIGA | 28.2.2015 8:36
JYP esitti vakuuttavan näytöksen synenergia-areenalla voittamalla HPK:n lukemin 4-1. Kotijoukkueen Markus Hännikäinen oli pelituulella ja iski tehot 2+1. Maalivahdit esittivät kummassakin päässä erinomaisia torjuntoja, joskin Tarkki pääsi hieman helpommalla.

Haastattelu

Kuusela oli iloinen mies Lukko-taistelun jälkeen: ”Peli on aina kiva ratkaista”

SM-LIIGA | 28.2.2015 8:00
Perjantaina Tapparan ja Lukon kohtaamisessa katseet kääntyivät yhden miehen suuntaan. 700. liigaottelunsa pelannut 32-vuotias Tappara-hyökkääjä Kristian Kuusela teki pelin ainoan maalin juuri sopivasti omassa juhlaottelussaan.

Ennakko

TPS Helsinkiin kiusaamaan HIFK:ta

SM-LIIGA | 28.2.2015 8:00
HIFK saa lauantaivieraita Turusta, kun TPS saapuu Helsingin jäähalliin. Turkulaiset pelaavat enää kunniasta, mutta kotijoukkueella on vielä kotietu pelissä. Jatkuvatko aneemiset otteet vai saako HIFK karistettua kotikammoaan?

Kuvakoosteet

SM-LIIGA | 28.2.2015 8:36
  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.