Ennakko

Jaksaako HIFK puuduttaa Kärpät?

SM-LIIGA | 30.9.2014 8:00
Helsingin IFK:n edellisestä visiitistä Oulun Raksilaan ei ole kuin pari viikkoa. Tuolloin vierasjoukkue pelasi mainion pelin ja pakotti kurinalaisella pelillä kotijoukkueen virheisiin. Jaksaako kovassa otteluruuhkassa tarpova HIFK toistaa tempun tiistaina?

Ennakko

Saako Blues ikäviä kuokkavieraita Turusta?

SM-LIIGA | 30.9.2014 7:00
Tiistai-iltana Espoossa kohtaavat Blues ja TPS, illan ottelussa huomion keskipisteenä on kuitenkin yksi mies - Jere Lehtinen.

Uutinen

KalPa käytti Tero Konttisen sopimuksen option

SM-LIIGA | 29.9.2014 19:19
KalPa lunasti Konttisen sopimuksen option, sopimus ulottuu kauden loppuun ja siinä on seuran optio myös seuraavalle kaudelle. Mikko Nuutinen ei saanut jatkoaikaa.

Kolumni

Voiko narri nauraa viimeisen naurun?

SM-LIIGA, KHL | 29.9.2014 18:52
Ajatellaan asiaa lompakon kautta. Toisen peleihin olisi tunkua enemmän kuin maamme suurimmassa hallissa on tilaa. Toinen on katsojatavoitteestaan jäljessä jo nyt, ja tuote ei ainakaan ole muuttumassa myyvemmäksi ihan hetkeen.

Uutinen

Kärpät purki sopimuksensa Leskisen kanssa

SM-LIIGA | 29.9.2014 17:01
Oulun Kärpät on purkanut sopimuksensa vuoden vaihteessa nuorten maailmanmestaruuden voittaneen Ville Leskisen kanssa.

Uutinen

Elorinteen koeaika tuotti tuloksen

SM-LIIGA | 29.9.2014 14:44
Aleksi Elorinteen koeaika onnistui, ja mies sai kirvesrintoihin loppuvuoden sopimuksen.

Uutinen

Lindbohm jatkaa rapakon takana

SM-LIIGA, NHL | 29.9.2014 10:52
Petteri Lindbohm jatkaa St. Louis Bluesin kokoonpanossa vastoin alkuperäisiä suunnitelmia.

Artikkeli

Maanantaijää, viikko 40: Arto I. Järvelä, HPK ja KooKoo samalla painimatolla

SM-LIIGA | 29.9.2014 8:43
Jatkoajan maanantaijään kolmas viikko on oranssi. Onko HPK:n peli nyt kunnossa? Miksi Hämeenlinnassa ei käy katsojia? Lisäksi mietitään KooKoon liigasaumoja ja Arto I. Järvelän ongelmanratkaisukykyä.

Kolumni

Liigan huonoin ylivoima - ja sellaisena pysyy

SM-LIIGA | 28.9.2014 13:58
Tapparan ylivoima ei ole kauden alussa toiminut odotetusti. Muutosta on kahdessa edellisessä pelissä haettu peluuttamalla pelkistä hyökkääjistä koottua viisikkoa. Samaan aikaan tehopisteille päässeet kiekolliset puolustajat istuvat vaihtopenkillä.

Artikkeli

Mestiksen piippuhyllyllä, viikot 37-39

SM-LIIGA, MESTIS, Suomi-sarja | 28.9.2014 12:00
Mestiksen piippuhyllyllä−artikkelisarja tekee paluun Jatkoajan viikottaisiin juttusarjoihin rytinällä. Tässä ensimmäisessä osassa lyödään nippuun Mestis-kauden kolme ensimmäistä peliviikkoa.

Haastattelu

Avausmaalinsa liigassa tehnyt Marek Viedensky: "Ansaitsimme kovan rääkin"

SM-LIIGA | 28.9.2014 10:00
HPK:n ykkössentteri Marek Viedensky onnistui liigauransa seitsemännessä ottelussa avaamaan oman maalitilinsä. Keskiviikon ylimääräinen harjoitus tepsi Viedenskyyn ja koko joukkueeseen, eikä Tappara onnistunut nujertamaan kotijoukkuetta edes Kerhon yli-innokkaiden hyökkäysten kiekonmenetyksistä.

Raportti

HIFK ja Lukko ottelivat mailoin ja nyrkein

SM-LIIGA | 28.9.2014 1:43
HIFK ja Rauman Lukko mittelivät sarjapisteistä Helsingissä. Jatkoajalle venyneessä ottelussa tunteet kävivät kuumina. Corey Elkinsin ja Juuso Puustisen vierelle siirretty Tomas Zaborsky ratkaisi pelin kauden ensimmäisellä osumallaan.

Raportti

Kärpät näytti mestarin elkeitä Kuparisaaressa

SM-LIIGA | 27.9.2014 23:03
Sportin kohtaama liigasuosikki Oulun Kärpät saapui länsirannikolle historiallisissa merkeissä. Joukkueet olivat kohdanneet ennen ottelua vain harjoitusotteluissa, joten lauantaina kysymyksessä oli ensimmäinen Liigan runkosarjaottelu.

Raportti

"Ei ehkä kauden paras peli, mutta loistavasti taisteltu"

SM-LIIGA | 27.9.2014 22:58
Espoon Blues haki Lappeenrannan Kisapuistosta voimaannuttavaa kokemusta mollivoittoisten otteluiden jälkeen. Neljästä edellisestä ottelusta oli pisteitä kertynyt vaivaiset kaksi. Lauantaina kentällä oli rypäs yrittelijäitä sinivalkoisia, mutta voittajasta ei jäänyt kahta kysymystäkään, kun SaiPa vei ottelun nimiinsä 4–1.

Haastattelu

Sport-legenda Taisto Tankka palkittiin - "Luotto omaan juokkueeseen on kova"

SM-LIIGA | 27.9.2014 22:32
Taisto Tankka palkittiin lauantaina Sport-Kärpät-ottelun yhteydessä ikuisella kausikortilla. Sport-legenda on toiminut huoltajana sekä ollut mukana Sportin taustajoukoissa vuosikymmenten ajan, joten hän on oikea henkilö analysoimaan vaasalaista kiekkokulttuuria.

Timanttikuva

Pieni teko, iso fiilis

SM-LIIGA | 27.9.2014 22:23
Juuso Riksman marssi lämmittelyyn Hakametsässä ja heitti yläviitoset fanin kanssa. Pelaajalta pieni, arkinen teko, mutta kannattajalle iso asia, joka lämmittää mieltä vielä pitkään.

Kuvakooste

Kasvojen pesu Tapparan kustannuksella

SM-LIIGA | 27.9.2014 21:38
HPK tuli illan otteluun aivan erilaisella jalalla kuin tiistain tuskalliseen koitokseen Ässiä vastaan. Vieraat saivat pidellä kypäristään kiinni ensimmäisen erän alkupuoliskon, jonka jälkeen tahti tasoittuikin ottelun loppua kohden.

Kuvakooste

Ässille voitto puolivaloilla

SM-LIIGA | 27.9.2014 21:27
Ässät aloitti Hakametsässä iltapuhteen maalilla heti pelin alkuun. Ottelun puolivälin nurkilla Ilves iski kaksi salamamaalia, mutta lopulta Ässät meni menojaan vieden pisteet mukanaan.

X

Kuvakoosteet

SM-LIIGA | 27.9.2014 21:38
  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.