Ennakko

Saako SaiPa kostettua katkeran jatkoaikatappion?

SM-LIIGA | 1.11.2014 11:44
Oulun Kärpät ja Saimaan Pallo kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella lauantai-iltana. Kerääkö joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Raksilan hallin täyteen Pyhäinpäivänä?

Ennakko

Hakametsässä kovakuntoisten kärkikamppailu

SM-LIIGA | 1.11.2014 11:44
Sarjataulukossa jo toiseksi noussut Tappara on voittanut yhdeksän ottelua putkeen. Vierailija HPK taas on päässyt pisteille edellisissä yhdeksässä ottelussaan, vaikka kaksi viimeisintä ovatkin päättyneet tappioon voittomaalikilpailussa.

Kolumni

Vaisu väittely − Jääkiekkoliiton vaalikeskustelu tuli vuoden myöhässä

SM-LIIGA, MAAJOUKKUE | 1.11.2014 11:39
Perjantain "vaalikeskustelu" Jääkiekkoliiton puheenjohtajaehdokkaiden välillä kertoi omalta osaltaan muutoksen tarpeesta. Keskustelu lässähti konkretian puutteeseen, oli valmistelematonta ja pahasti myöhässä.

Ennakko

Viekö Virtanen jälleen Ahoa?

SM-LIIGA | 1.11.2014 9:32
JYPin mestariksi vuonna 2012 luotsannut Jyrki Aho ei ole Bluesiin siirtymisensä jälkeen onnistunut voittamaan hurrikaaniryhmää. Ennen maaottelutaukoa siihen tarjoutuu kaikkiaan kuudes tilaisuus. Tällä kaudella kohtaaminen joukkueiden välillä on toinen.

Haastattelu

Wallinheimo: "Anttonen on täysi mysteeri"

SM-LIIGA | 1.11.2014 9:00
Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtajavaali on kohta käsillä. Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo avasi haastattelussa pelaajien kantaa ehdokasasetteluun.

Haastattelu

Bracken Kearns vaihtoi putterin lätkämailaan

SM-LIIGA | 1.11.2014 9:00
Bracken Kearns pelasi perjantaina Hämeenlinnassa toisen ottelunsa Espoo Bluesin paidassa. Se, että hänestä ylipäätään tuli ammattilaiskiekkoilija, ei ole itsestäänselvyys.

Ennakko

Heddenistäkö lääke porilaisten vaivoihin?

SM-LIIGA | 1.11.2014 8:30
Länsirannikolla lähdetään marraskuun tauolle aivan erilaisissa tunnelmissa. Lukko takoo voittoja sarjan kärjessä, TPS hivuttautuu kohti keskikastin yläosia ja Ässät häviää tavalla jos toisellakin.

Raportti

Blues nappasi lisäpisteen Kerholta

SM-LIIGA | 31.10.2014 23:12
HPK ja Blues tarjosi katsojille vauhdikkaan kiekkoillan. Tuomarien ratkaisut kuumensivat vuoroin katsojia ja pelaajia, tuomareihin kamppailu ei kuitenkaan ratkennut. Blues voitti lopulta voittomaalikilpailussa Kim Hirschovitsin maalilla.

Haastattelu

Virtaselle mahantäytteeksi niin aamu- kuin iltaporilainen

SM-LIIGA | 31.10.2014 23:05
Lukon rynnistys alkumetreillä oli vakuuttavaa ja suurinta vastuuta siitä kantoi Lukon kolmosketju. Jonne Virtasen johtama kolmikko ei tehopisteillä juhlinut, mutta aiheutti suuria vaikeuksia Ässien puolustajille aggressiivisella pelaamisellaan.

Raportti

Kolmas erä taas Ässien kohtalo

SM-LIIGA | 31.10.2014 22:58
Satakuntalaisten kolmas kohtaaminen tarjosi runsaslukuiselle yleisölle jännitettävää aina voittomaalikilpailuun asti. Lukon Ville Vahalahti otti ohjaat käsiinsä, ja ratkaisi ottelun ollen voittomaalien ainoa onnistuja.

Kuvakooste

Väsynyt HIFK jäi Ilveksen jalkoihin

SM-LIIGA | 31.10.2014 22:58
Räväkästi aloittanut Ilves iski nuorten pelaajien johdolla kolme maalia ensimmäisessä erässä. Väsyneen oloinen HIFK ei päässyt kunnolla otteluun mukaan ja lopulta pisteet jäivät Tampereelle lukemin 5-2.

Uutinen

Sportilla yksi kiinnitys puolustukseen ja hyökkäykseen uusi aukko

SM-LIIGA | 31.10.2014 22:54
Vaasan Sport tiedotti TPS-ottelun jälkeen kahdesta sopimusmuutoksesta. Puolustuksen viimeinen lenkki kiinnittyi, mutta hyökkäykseen jäi vielä aukko täytettäväksi.

Raportti

Sport ei päästänyt TPS:ää kirouksesta

SM-LIIGA | 31.10.2014 22:22
Perjantai- illan ottelukierroksella kohdanneet Sport ja TPS kamppailivat tärkeistä pisteistä Kuparisaaren huutomyrskyssä. Molemmat joukkueet olivat valmistautuneet kohtaamaan kovalla latauksella, mutta kotietua nauttinut Sport ei päästänyt TPS vierashäviöiden kirouksesta.

Raportti

Ruutitynnyri ei räjähtänyt – Tappara jälleen voittoon

SM-LIIGA | 31.10.2014 21:57
KalPan ja Tapparan välinen taisto noudatti kärkikamppailulle asiaan kuuluvaa kaavaa aina toisen erän loppupuolelle saakka. Tamperelaisten avausmaalia edeltänyt Antti Halosen ulosajo antoi sytykkeitä kaukaloon ja sen ulkopuolelle. KalPan osana oli poistua kaukalosta vaihteeksi niukka tappio niskassaan.

Raportti

HIFK kyykkäsi Ilveksen nuoriso-osaston käsittelyssä

SM-LIIGA | 31.10.2014 21:55
Nuoret pelaajat olivat Tampereen perjantai-illassa näkyvästi esillä niin hyvässä kuin pahassa. Helsingin IFK ei löytänyt keinoja Ilveksen nuorisoketjun pysäyttämiseksi. HIFK:n maalivahti Ville Husso ei varmasti halua muistella iltaa pitkään.

Kuvakooste

TPS suli "Helvetin tulessa" – taas

SM-LIIGA | 31.10.2014 21:44
Vaasan Sport lähti hyvin latautuneena perjantai-illan kotiotteluun TPS:ää vastaan. Kotijoukkue iski avausmaalin jo ensimmäisellä minuutilla ja jätti TPS:n jälleen pisteittä Vaasan-reissulta.

Ennakko

Alkukauden revanssi Kuparisaaressa

SM-LIIGA | 31.10.2014 12:26
Viikonlopun Vaasassa starttaa jääkiekko-ottelu Sportin ja TPSn välillä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella vain kerran Kuparisaaren historiallisessa kotiottelussa, jonka kotkapaidat veivät luvuin 4-1.

Kolumni

Perjantai on Kummolalle huikea mahdollisuus − nimittäin muutokseen

SM-LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE | 31.10.2014 9:45
Perjantaina julkiseen vaalikeskusteluun asettuva Kalervo Kummola on todennäköisin jatkaja Jääkiekkoliiton puheenjohtajaksi. Ilta tarjoaa kuitenkin Kummolalle hienon mahdollisuuden asettua tukemaan muutosta.

X

Kuvakoosteet

SM-LIIGA | 31.10.2014 22:58
  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.