Haastattelu

SaiPan Björkstrand luottavaisena - "Tavoitteena tietysti mestaruus"

SM-LIIGA | 26.2.2015 23:23
TPS-ottelun jälkeen SaiPan pukukopista haastatteluun käveli tyytyväinen tanskalaishyökkääjä. Ennen siirtoaan Lappeenrantaan Patrick Björkstrand ei tiennyt Liigasta juuri mitään. Kaikki joukkueet ovat hänen mukaansa silti kaadettavissa.

Haastattelu

Sport-juniori oli Liigadebyyttiinsä tyytyväinen

SM-LIIGA | 26.2.2015 22:28
16-vuotias Robin Salo pelasi ensimmäisen Liiga-ottelunsa Tapparaa vastaan. Salo pääsi kolmosketjun alakertaan konkari Mikko Pukan viereen, ja ottelusta jäi A-juniorin mieleen lähes pelkästään hyvää.

Raportti

Markkanen taas ohittamaton Turussa - "Ei pahempia paikkoja"

SM-LIIGA | 26.2.2015 22:28
SaiPa tuli jyrän lailla Turkuhalliin ja otti makoisan voiton. Nuorelle TPS-ryhmälle osui torstaina aneeminen ilta, eikä luistin liikkunut toivotulla tavalla. SaiPalle voitto oli jo neljäs peräkkäinen ja toinen nollapeli Turusta tällä kaudella.

Raportti

Kärppien vuoro jäädä nollille Äijänsuolla

SM-LIIGA | 26.2.2015 22:13
Torstaina Rauman Lukko sai jälleen vastaansa Liigan kärkipään joukkueen. Ja jälleen se pelasi todella vahvan ottelun ja nollasi vastustajansa. Tällä kertaa oli Oulun Kärppien vuoro lähteä Raumalta kohti kotia ilman tehtyjä maaleja, saatika pisteitä.

Raportti

Porissa pelattiin kuin pudotuspeleissä

SM-LIIGA | 26.2.2015 22:08
KalPa Kuopiosta on pelannut kauden 2014-2015 runkosarjapelinsä Porissa. Vierasjoukkue vei pisteet mennessään joulukuussa, tällä kerralla isännät olivat jatkoaikamaalin verran tehokkaampia.

Kuvakooste

Tunteita, tuomareita ja tukullinen uusia kasvoja

SM-LIIGA | 26.2.2015 22:05
Tampereen Tappara tuli viimeistä kertaa tälle kaudella Vaasaan vierailulle. Lopputulos 2-4 (0-1, 2-1, 0-2) oli molempien valmentajien mielestä oikea pelin tapahtumien kulun perusteella. Linjatuomarit saivat sekä Jussi Tapolan että Tomek Valtosen paheksunnan. Aaro Peltonen pelasi ensimmäisen täyden ottelun Tapparan paidassa tälle kaudelle ja 16-vuotias Robin Salo teki ensiesiintymisen Sportin kokoonpanossa.

Raportti

Vaasassa kaksi liigadebyyttiä - Vieraiden Peltonen makeaan voittoon

SM-LIIGA | 26.2.2015 22:05
Sport ja Tappara kohtasi torstain kiekkoillassa, jonka voiton vieraille takasi maalivahti Aaro Peltonen lukemin 4-2. Toisen erän alkuun kirvesrinnat olivat kuskin paikalla, jonka jälkeen oli Sportin vuoro.

Raportti

Tampereella jatkettiin pisteputkea sekä äristiin tuomareille - "Tuomarit löivät loputkin meidän selkärangasta poikki"

SM-LIIGA | 26.2.2015 21:59
Tampereen Hakametsässä nähtiin torstai-iltana erittäin tasainen ottelu. Huipputärkeät pisteet lähtivät lopulta Espooseen 4-3-vierasvoiton turvin. Ottelun eniten tunteita herättänyt hetki nähtiin kuitenkin jo vierailijoiden kolmannen maalin yhteydessä, kun Otso Rantakarin laukaus ohitti Joonas Korpisalon.

Uutinen

Pudotuspelijoukkueet 89%:sti selvillä - näin Liigan loppukausi todennäköisesti etenee

SM-LIIGA | 26.2.2015 13:48
Liigan runkosarjaa on pelaamatta enää seitsemän kierrosta. Viime vuonna HPK teki epätodennäköisestä totta ja nousi haudan partaalta pudotuspeleihin. Miten käy tänä vuonna?

Uutinen

Nummelinille yhden pelin rangaistus

SM-LIIGA | 26.2.2015 12:18
TPS-kapteenin mielenilmaus tuotti yhden ottelun mittaisen pelikiellon.

Uutinen

Tyrväinen pelikieltoon korkeasta mailastaan

SM-LIIGA | 26.2.2015 11:54
Liiga asetti Ilves-hyökkääjän pelikieltoon torstain Blues-ottelussa.

Artikkeli

Nyt lyödään sarjajärjestelmä uusiksi! - "Tulee niin paljon savua korvista"

SM-LIIGA, SHL | 26.2.2015 11:00
Laidasta Laitaan -sarjassa esitetään Liigalle karsintasarjan malli, joka toisi avoimen sarjan lisäksi rahaa liigaseuroille. Normaalisti niin rauhallisista keskustelijoista ei tällä kertaa tunnetta puutu!

Ennakko

Kovavireinen savolaisryhmä yrittää hyydyttää porilaiset

SM-LIIGA | 26.2.2015 9:15
Ässät ja KalPa kohtaavat torstaina neljännen ja samalla viimeisen kerran runkosarjassa. Joukkueiden jokainen aiempi kohtaaminen on päättynyt maalin erolla suuntaan tai toiseen. Ottelun suuri panos on itsestäänselvyys.

Ennakko

Onko Ilveksestä pysäyttämään Hirschovitsin pisteputki?

SM-LIIGA | 26.2.2015 9:00
Ilves saa vieraakseen kovassa myötätuulessa etenevän Bluesin, joka on tänä vuonna jäänyt pisteittä vain kahdessa ottelussa. Ilves tarvitsee pisteitä pysyäkseen pudotuspeliviivan paremmalla puolella, mutta kovakuntoista Bluesia vastaan haaste on kova. Varsinkin, kun espoolaisten kapteeni Kim Hirschovits on takonut pisteitä 16 ottelussa peräkkäin.

Ennakko

Lukko hakee vastauksia kysymyksiin − riittääkö pintakaasu oululaisille?

SM-LIIGA | 26.2.2015 9:00
Runkosarjassa on alkanut loppusuora, joka päättyy kahden viikon päästä torstaina Liigan päätöskierrokseen. Sijoja kaksi-kahdeksan majoittavat joukkueet ovat viiden pisteen sisällä ja asetelmat ovat vielä epäselvät. Lukko ja Kärpät kohtaavat viidennen ja viimeisen kerran tällä kaudella − pisteet ovat tarpeen kummallekin.

Ennakko

Menettääkö SaiPa pistettäkään Palloseuralle?

SM-LIIGA | 26.2.2015 9:00
TPS on ollut tällä kaudella pisteautomaatti SaiPalle. Kaikki joukkueiden väliset kädenväännöt ovat päättyneet SaiPan varsinaisen peliajan voittoon.

Ennakko

Kuntopuntarin kakkonen saapuu Vaasaan - "Omaan peliin luotetaan"

SM-LIIGA | 26.2.2015 9:00
Kun Tappara viimeksi vieraili Vaasassa lokakuussa, oli sillä pian edessä melko synkkä jakso, joka alkoi kohta Vaasasta haetun 5-2-voiton jälkeen. Nyt Tappara viilettää kuntopuntarin toisella sijalla, kun taas Sportilla on vaikeuksia napsia edes hajapisteitä otteluista.

Haastattelu

Hirschovits työkavereiden silmin - "Hyvä kapteeni nuorille pelaajille"

SM-LIIGA | 25.2.2015 20:41
Kim Hirschovits pelaa 32-vuotiaana uransa parasta jääkiekkoa. Samaan aikaan Espoo Bluesin juna puksuttaa voitosta voittoon, ja joukkue on höyrynnyt kiinni suoraan pudotuspelipaikkaan. Millainen johtaja huimaan 16 ottelun pisteputkeen kiihdyttänyt espoolaiskapteeni on työkavereiden silmin?

Kuvakoosteet

  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.