Liigan puolivälierät »
  • 4 - 1
  • 4 - 2
  • 4 - 2
  • 4 - 0
Uutinen

TPS:lle kaksi uutta hyökkääjää ja jatkosopimus

SM-LIIGA | 31.3.2015 11:49
Turun Palloseura tiedottaa kotisivuillaan tehneensä kolme uutta pelaajasopimusta. Uusina niminä joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Dave Spina ja Patrik Virta. Jatkosopimuksen TPS:n kanssa teki puolustaja Niklas Friman.

Kuvakooste

Verta, hikeä ja kyyneleitä - Tappara neljän parhaan joukkoon

SM-LIIGA | 30.3.2015 23:39
HIFK:n taival päättyi tämän kevään osalta Tapparan viedessä ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-2. Illan ottelu noudatti samaa kaavaa kuin HIFK:n kuluvan kauden runkosarja. Kotijoukkue aloitti vahvasti ja oli pitkään voitossa kiinni johtaen ottelua jo 3-1, mutta se ei kyennyt säilyttämään johtoasemaansa vaan päästi Tapparan ensin tasoihin synkän puoliminuuttisen aikana ja hävisi lopulta jatkoajalla lukemin 3-4.

Haastattelu

Pekka Jormakka: "Nyt mennään päätyyn asti!"

SM-LIIGA | 30.3.2015 23:08
Tappara raivasi tiensä kolmatta kertaa perättäin välieriin, kun tamperelaiset kaatoivat HIFK:n otteluvoitoin 4−2. Kuudennen ottelun suurimpia sankareita oli Pekka Jormakka, joka nosti panoksellaan Tapparan toisessa erässä peliin mukaan.

Haastattelu

Tapola: "Onnen hetket tuntuvat, kun tätä tekee sydämellä ja sielulla"

SM-LIIGA | 30.3.2015 22:29
HIFK:n ja Tapparan välisen trillerin ratkettua tamperelaisten kritisoitu valmentaja sai nauttia. Jussi Tapola otti HIFK-kollegaltaan oppia mukaan välieriin ja suhtautui tulevaan varovaisen luottaen.

Raportti

Mieletön ottelu − Tappara suosta välieriin

SM-LIIGA | 30.3.2015 22:02
HIFK:n kausi on päättynyt huikean vivahteikkaan kuudennen puolivälierän jälkeen. Lähes suohon survottu Tappara nousi viemään ottelua suvereenisti jatkoerässä, ja Antti Erkinjuntti laukoi lopulta ratkaisun ajassa 74.23.

Raportti

KalPa kaatui saappaat jalassa, Lukko eteni välieriin

SM-LIIGA | 30.3.2015 21:45
KalPa lähti puolivälieräsarjan kuudenteen otteluun selkää seinää vasten. Päätöserän 1−2-tilanteessa KalPa haki vimmattua kiriä, mutta se ei riittänyt ja kuopiolaiset lähtivät kesälomalle. KalPan kausi oli lopulta hyvinkin plusmerkkinen.

Artikkeli

Maanantaijää, viikko 14: Popcornia niskassa kohti sarjan ratkaisua − Stadissa ois vihelletty

SM-LIIGA | 30.3.2015 14:32
Puolivälierien kaksi ottelusarjaa on nyt ratkaistu. Jatkoajan maanantaijää pistää pakettiin kaksi päättynyttä sarjaa ja halkoo kaksi kesken olevaa pilkkeeksi alkavan viikon lämpenevään uuniin.

Ennakko

HIFK - Tappara: Kirvesrinnoille lepopäivä tai punapaidoille lisäpäivä

SM-LIIGA | 30.3.2015 9:00
HIFK ja Tappara kohtaavat kuudennen kerran kevään pudotuspeleissä, kirvesrinnat johtavat sarjaa otteluvoitoin 3-2. Maanantain ottelussa on ensimmäistä kertaa panoksena sarjan katkeaminen. Voitolla HIFK lunastaisi itselleen vähintään yhden pelipäivän lisää, Tappara taas ylimääräisen lepopäivän ennen välieriä.

Ennakko

KalPa pakkovoiton edessä Niiralan montussa - sarja katkolla Lukolle

SM-LIIGA | 30.3.2015 9:00
Lauantain tasainen kamppailu kääntyi lopulta Lukon voitoksi ja sarja on nyt katkolla raumalaisille. Kesäloman välttääkseen KalPan täytyy pitää hölmöilyt minimissä. Juuso Riikola palaa pelikiellon jälkeen vahvistamaan kuopiolaisten takalinjoja.

Kolumni

"Mikkihiiret" hoitavat?

SM-LIIGA | 30.3.2015 9:00
Näinköhän on, että yksi kunnon pelillä hankittu voitto HIFK:sta viimein herätti Tapparan ja sotakirves on nyt teroitettu? Runkosarjan lopun ja pudotuspelien ensimmäiset neljä peliä Tappara tuntui kulkevan puolitehoilla. Ei oikein kiinnostanut, eikä sitten kunnolla yritettykään.

Artikkeli

Mestiksen Piippuhyllyllä viikko 13: Kaapo Kähkönen -show ja finaalin odottelua

SM-LIIGA, MESTIS, Suomi-sarja | 29.3.2015 12:00
Tällä viikolla Mestiksen Piippuhyllyllä mietiskellään tulevia finaaleja, TUTOn vahvaa välieräotetta, Jokipoikien Mestis-näkymiä ja ihastellaan Kaapo Kähkösen lauantaitemppua.

Timanttikuva

Savuverhon takaa

SM-LIIGA | 29.3.2015 10:00
Tapparan Juha Metsola johti joukkonsa jäälle pudotuspelien viidennessä neljännesfinaalissa. Savun hälvettyä sama porukka marssi voitokkaana pukukoppiin.

Haastattelu

Toni Koivisto: "Muuta keinoa ei ole"

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:50
Lukon vimmattu taisteleminen alivoimalla päättyy ja joukkueet ovat täysilukuiset. Toni Koivisto vapautuu vaihtoaitiosta ja saa suorille jaloille kiekon. Vikkeläjalkainen laituri polkee kohti maalia, harhauttaa nätisti sekä vie kiekon kämmenelle ja nostaa kiekon jäässä makaavan Samu Perhosen ohi. Lukko johtaa 1-0.

Raportti

SaiPan kausi päättyi rantapallosateeseen - Kärpät jatkaa välieriin

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:47
Oulun Kärpät tarjosi loppuunmyydylle Raksilan jäähallille sen, mitä suurin osa katsojista oli tullut katsomaan, voiton. Kotijoukkue Kärpät kaatoi SaiPan selkein lukemin 5-1 ja vei puolivälieräsarjan nimiinsä voitoin 4-1.

Raportti

Tappara esitteli heräämisestä merkkejä - HIFK kaatui Hakametsässä

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:24
Helsingin IFK:n ja Tampereen Tapparan kohdatessa viidettä kertaa ei kotijoukkue Tappara jättänyt ”pakkovoitto”-paikkaansa käyttämättä. Tappara voitti ottelun lukemin 2-1, joten sarja on nyt Tapparan eduksi 3-2 ja katkolla maanantaina Helsingissä heidän edukseen.

Kuvakooste

Sisuuntunut Tappara otti kolmannen voittonsa

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:21
Viides neljännesfinaali tarjosi tamperelaisyleisölle sisuuntuneen kotijoukkueen. Ottelun avausmaali nähtiinkin tällä kertaa Tapparan toimesta, ja vieraiden tasoituksesta huolimatta kotijoukkue vei pidemmän korren luvuin 2-1.

Raportti

Lukko kesti kotiottelunsa paineet

SM-LIIGA | 28.3.2015 21:12
Lukon ja KalPan välinen puolivälierä jatkui Raumalla viidennen kohtaamisen merkeissä. Kovassa hurmoksessa kanaalikaupunkiin saapunut KalPa ei kuitenkaan pystynyt ottamaan kolmatta kiinnitystä välieräpaikaan, vaan sinnikkäästi taistellut Lukko vei voiton jännittävien vaiheiden päätteeksi.

Kuvakoosteet

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.