Ennakko

Ilves tahtoo sammuttaa Rinkelinmäen valot − vain voitto kelpaa HPK:lle

SM-LIIGA | 6.3.2015 7:30
HPK:n haave pudotuspelipaikasta koki valtavan kolauksen tiistaina, jolloin Kerho taipui viivan yläpuolella olevalle Ässille. Perjantaina veitsi on kurkulla ottelussa Ilvestä vastaan, ja vain voitto pitää HPK:n pienet saumat hengissä.

Ennakko

Kiusaavatko turkulaiset kotijoukkuetta Jyväskylän kiekkoillassa?

SM-LIIGA | 6.3.2015 7:00
Kiusaajan roolin loppukaudeksi saanut TPS kohtaa tiukkaa kamppailua kärkipään sijoituksista käyvän JYPin. Jyväskyläläisyleisöä odottaa perjantaina pitkään kaivattu näky, kun kaukaloon luistelee loukkaantumisesta toipunut Mikko Viitanen.

Raportti

Kakkonen oli ykkönen

SM-LIIGA | 5.3.2015 22:43
Ennen torstain ottelua sarjakärki Kärpät ei ollut voittanut Tapparaa tällä kaudella Hakametsässä, eikä tehnyt sitä vieläkään. Sarjataulukossa toisena majaileva kotijoukkue jätti summerin soidessa tulostaululle lukemat 4-2.

Kuvakooste

Palola jälleen sankari Tampereella

SM-LIIGA | 5.3.2015 22:23
Liigan kärkikamppailussa Tappara onnistui kaatamaan Kärpät tasaisen taiston jälkeen. Illan ratkaisijaksi nousi lopulta liigan maalipörssiä johtava Olli Palola.

Kolumni

Tappioista ja mediapelistä viis, Kärpät tietää olevansa mestarisuosikki

SM-LIIGA | 5.3.2015 22:21
Kärpät myöntää päävalmentaja Lauri Marjamäen suulla olevansa ykkössuosikki kevään kannujahdissa. Tämä kertoo itseluottamuksesta.

Raportti

KalPa nousi kuumaverisen ottelun voittajaksi

SM-LIIGA | 5.3.2015 22:21
KalPan ja SaiPan kohtaamisessa tunteet kävivät kuumina, ja kovia taklauksia jaettiin puolin ja toisin. Kotijoukkue piti päänsä sen verran kylmempänä, että hyödynsi harvat maalipaikkansa tehokkaasti. KalPa-maalivahti Andy Chiodo torjui komeasti nollapelin.

Haastattelu

Palola paljasti syyn maalivireelle – ”Päätin ottaa kovaa punttia kesken kauden”

SM-LIIGA | 5.3.2015 21:56
Tapparan Olli Palola ratkaisi kärkikamppailun Kärppiä vastaan suorituksillaan. Timo Suden tunnetuksi tekemää kääntölämäriäkin käyttänyt Palola on saanut itsensä huimaan maalivireeseen kauden aikana tehdyn harjoittelun kautta.

Artikkeli

Käytävillä kuultua: HIFK:n maalitykillä valinnanvaraa seurojensa kanssa

SM-LIIGA | 5.3.2015 21:44
Jatkoajan tuoreessa juttusarjassa käsitellään Liigaa koskevia siirtohuhuja, käynnissä olevia neuvotteluja sekä käynnissä olevan kauden takia vielä vahvistamattomia sopimuksia.

Raportti

Sport väänsi Pelicansista kauden avausvoiton

SM-LIIGA | 5.3.2015 21:41
Liigassa sijalla 12 oleva Pelicans isännöi jumboksi juuttunutta Vaasan Sportia torstaina, kohtaaminen oli joukkueiden kauden neljäs. Pussinokat olivat vieneet nimiinsä maalin erolla sesongin kaikki aiemmat kolme ottelua.

Artikkeli

Kärkikamppailun tiukat taisteluparit: "Maaginen vastaus tähtien taistossa"

SM-LIIGA | 5.3.2015 20:53
Jatkoaika seurasi läpi Tappara-Kärpät-ottelun sarjan kärkijoukkueiden parhaita pelaajia. Miten tähdet suoriutuivat huippukamppailussa?

Kolumni

Kommentti: Kevään linjaukset vaativat Liigalta tarkkuutta

SM-LIIGA | 5.3.2015 18:31
Liigan kurinpidon päätös jättää Henrik Tömmernesin tiistai-illan aivopieru JYP-Tappara-ottelussa ilman jatkotoimenpiteitä nostaa ilmoille paljon kysymyksiä kurinpidon linjan pitävyydestä kevättä ajatellen.

Artikkeli

Liigan kurittomat ja kurinalaiset: Kärpät ja Lukko

SM-LIIGA | 5.3.2015 15:17
Liigan tilastoja kaivamalla huomaa kaikenlaista mielenkiintoista. Yksi tällainen seikka on joukkuerangaistukset.

Artikkeli

Juhani Tamminen ylistää Suomen ykkösbuumia: "Hups, Jokerit haki parhaat veljet"

SM-LIIGA, KHL | 5.3.2015 10:00
Juhani Tamminen kertoo Laidasta laitaan -sarjassa, miten menestyksekkäät urheilubrändit rakennetaan ja mitkä ovat suomalaisen urheilun ykkösbuumeja.

Timanttikuva

Kovuutta ruotsalaiseen tapaan

SM-LIIGA | 5.3.2015 9:51
Henri Auvinen varmasti osasi odottaa saavansa kovuutta, kun hän ajoi kohti Juha Metsolan vartioimaa maalia. Tapparan Henrik Tömmernes veti kuitenkin ässän hihastaan, sillä hän sortui uskomattoman rumaan temppuun. Ruotsalainen hakkasi Auvista niskaan sekä mailalla että nyrkein, kun tilanne oli jo ohi.

Ennakko

Toiseksi viimeistä kertaa Lahdessa

SM-LIIGA | 5.3.2015 9:00
Pelicans saa torstaina vieraita Vaasasta, kun sarjajumbo Sport saapuu Lahteen. Suurta urheilujuhlaa mastokaupungissa tuskin nähdään, sillä molemmilla joukkueilla on edessään enää muutama ottelu ennen kesälomaa.

Ennakko

Nollaako Karhunen Palolan?

SM-LIIGA | 5.3.2015 9:00
Liigan kuumimmista kuumin kärki kohtaa torstaina Hakametsässä. Vastakkain ovat sarjataulukon kakkonen ja ykkönen – Tappara ja Kärpät.

Ennakko

SaiPa matkaa Kuopioon - KalPan hyökkäyksessä kuivia kausia

SM-LIIGA | 5.3.2015 7:00
KalPa saa torstai-iltana vieraita Lappeenrannasta, kun SaiPa saapuu Kuopioon. Kotijoukkueen viime viikot eivät ole olleet tuloksellisesti mairittelevia. Varsinkin viimeistely on ollut kuopiolaisille vaikeaa ja useammalla pelaajalla on luvattoman pitkä aika edellisestä maalista.

Artikkeli

Näin syntyi "HPK:n matkassa tuplapeliviikonloppuna"

SM-LIIGA | 4.3.2015 19:54
Meillä Jatkoajan Hämeenlinnan toimituksessa oli hieman erilainen viikonloppu, kun olin kuvaaja Pekka Rautiaisen kanssa HPK:n matkassa 27.-28. helmikuuta.

Kuvakoosteet

SM-LIIGA | 5.3.2015 22:23
  •  

Liigaesittely

SM-LIIGA

Tänne sivulle tulee aikanaan SM-liigan esittely ja historiikki.