Aleksi Rutanen vastasi kotijoukkueen ainoasta maalista, joka syntyi kolmannessa erässä.

Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com

Aleksi Rutanen: "Vähän onnekkaasti se kiekko pomppi sieltä putkista"

Lauantai-iltainen Espoo United-IPK -ottelu ei tarjonnut ainakaan kotijoukkueen maali-iloittelua, sillä espoolaisten ainoasta maalista vastasi espoolaislähtöinen hyökkääjä Aleksi Rutanen. Hyökkääjä pääsi puolittaiseen läpiajoon ja iski kiekon maaliin alivoimalla.

Kotijoukkueen Aleksi Rutanen kommentoi tappioon päättynyttä ottelua varsin lyhyesti. Hyökkääjä ei ollut oikein tyytyväinen joukkueen esitykseen varsinkaan ottelun alkuhetkillä. 

— Alkuun lähdettiin todella huonosti. Kaveri pääsi 2−0-johtoon, mutta sitten vähän parannettiin. Ei kyllä täysin tyytyväinen voi olla. Häviö tuli. 

Rutanen oli yksi espoolaisten valopilkuista varsin mollivoittoisessa lauantain Mestis-kamppailussa, sillä hän iski kauden kolmannen maalinsa kamppailun kolmannessa erässä.

— Siinä alivoimalla yritin tappaa aikaa sekä punnertaa, ja sitten vähän onnekkaasti kiekko sitten pomppi sieltä jostain putkista. 

Espoo Unitedilla on reilu puolentoista viikon tauko ennen seuraavaa Mestis-ottelua. Hyökkääjällä olikin varsin selvä mielipide siitä, minkä pitää muuttua joukkueen pelaamisessa, jotta espoolaiset palaisivat takaisin voittojen tielle.

— Kyllä meidän pitää vähän painottaa noita tiettyjä pieniä asioita. Pelataan viivojen päällä huolellisesti sekä ohjaukset saataisiin kuntoon. Viisikkopelaamista pitäisi myös saada tiiviimmäksi. Veikkaan, että näitä tuon tauon aikana myös hiotaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Rutanen vahvistamaan Espoo Unitedin hyökkäystä

MESTIS | 8.5.2017 22:08
Espoo United on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Aleksi Rutasen kanssa. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

TUTOn Virkki suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta - espoolaishyökkääjä verissäpäin koppiin

MESTIS | 25.10.2017 19:32
TUTOn Anssi Virkki taklasi Espoo Unitedin Matias Nisulaa karuin seurauksin. lue lisää

Yle: Raimo Summanen käräjille pedofiilihuuteluistaan

MESTIS | 25.10.2017 12:44
Raimo Summasen huutelut Hermes-valmentajalle toivat syytteen kunnianloukkauksesta. lue lisää

Mestiksessä neljän ottelun ilta - Kärkiottelu Keuruulla

MESTIS | 6.10.2017 10:53
Mestiksessä tulee viikko kauden aloituksesta täyteen. Illan taisteluparit ovat KeuPa HT - Jokipojat, RoKi - LeKi, TUTO Hockey - IPK ja Ketterä - Espoo United. lue lisää

Kommentit

Aleksi Rutanen

Espoo United #18 L h
s. 1994 Espoo
185CM / 80KG
SOPIMUS: 2018 (2019)