Aleksi Rutanen vastasi kotijoukkueen ainoasta maalista, joka syntyi kolmannessa erässä.

Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com

Aleksi Rutanen: "Vähän onnekkaasti se kiekko pomppi sieltä putkista"

Lauantai-iltainen Espoo United-IPK -ottelu ei tarjonnut ainakaan kotijoukkueen maali-iloittelua, sillä espoolaisten ainoasta maalista vastasi espoolaislähtöinen hyökkääjä Aleksi Rutanen. Hyökkääjä pääsi puolittaiseen läpiajoon ja iski kiekon maaliin alivoimalla.

Kotijoukkueen Aleksi Rutanen kommentoi tappioon päättynyttä ottelua varsin lyhyesti. Hyökkääjä ei ollut oikein tyytyväinen joukkueen esitykseen varsinkaan ottelun alkuhetkillä. 

— Alkuun lähdettiin todella huonosti. Kaveri pääsi 2−0-johtoon, mutta sitten vähän parannettiin. Ei kyllä täysin tyytyväinen voi olla. Häviö tuli. 

Rutanen oli yksi espoolaisten valopilkuista varsin mollivoittoisessa lauantain Mestis-kamppailussa, sillä hän iski kauden kolmannen maalinsa kamppailun kolmannessa erässä.

— Siinä alivoimalla yritin tappaa aikaa sekä punnertaa, ja sitten vähän onnekkaasti kiekko sitten pomppi sieltä jostain putkista. 

Espoo Unitedilla on reilu puolentoista viikon tauko ennen seuraavaa Mestis-ottelua. Hyökkääjällä olikin varsin selvä mielipide siitä, minkä pitää muuttua joukkueen pelaamisessa, jotta espoolaiset palaisivat takaisin voittojen tielle.

— Kyllä meidän pitää vähän painottaa noita tiettyjä pieniä asioita. Pelataan viivojen päällä huolellisesti sekä ohjaukset saataisiin kuntoon. Viisikkopelaamista pitäisi myös saada tiiviimmäksi. Veikkaan, että näitä tuon tauon aikana myös hiotaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Mestis-tähdet tutuiksi: Rutanen uskoo yhteishengen voimaan − "Päätettiin, että nyt riittää läpsyttely"

MESTIS | 11.2.2018 15:31
Espoo Unitedin Aleksi Rutanen on tällä kaudella ollut yksi joukkueensa vahvimmista lenkeistä. Tähän mennessä tehot 12+13 iskenyt hyökkääjä jakoi Jatkoajalle mietteitään espoolaisten kuluneesta kaudesta. lue lisää

Rutanen vahvistamaan Espoo Unitedin hyökkäystä

MESTIS | 8.5.2017 22:08
Espoo United on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Aleksi Rutasen kanssa. lue lisää

Jäähdytysaineet vuosivat jäälle Vantaalla - pääkaupunkiseudun kamppailu siirtyy harjoitushalliin

MESTIS | 17.2.2018 16:44
Vantaan Trio Areenan putkiongelmat siirtävät Kiekko-Vantaan ja Espoo Unitedin välisen ottelun harjoitushalliin. lue lisää

Törkyhuutelu toi Summaselle kunnianloukkaussyytteen

MESTIS | 16.2.2018 11:26
Mestiksen Espoo Unitedia valmentaessaan Raimo Summanen haukkui silloista Hermeksen päävalmentajaa Antti Karhulaa pedofiiliksi. Nyt asia on edennyt oikeuslaitoksen rattailla. lue lisää

Syöttöpisteitä keräävä Forsström: "Maalin tekeminen maistuu silti maukkaammalle"

MESTIS | 27.1.2018 14:00
Espoo Unitedin kuluva kausi on sisältänyt monenlaisia vaiheita. Alkukauden haasteiden jälkeen näyttäisi siltä, että myös espoolaisten peli on alkanut kulkea pikkuhiljaa paremmin. Niin myös ensimmäistä kauttaan Espoossa pelaavan Juuso Forsströmin, joka on tällä hetkellä espoolaisten parhaita pelaajia. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Aleksi Rutanen

Espoo United #18 L h
s. 1994 Espoo
185CM / 80KG
SOPIMUS: 2018 (2019)