NHL-kierroksen topit ja flopit: Barkov ja Niemi joukkueidensa sankareina

NHL / Aamuraportti
Barkov vietti kolmen tehopisteen iltaa.
Aleksander Barkov vietti kolmen pisteen iltaa Vegas Golden Knightsin kustannuksella. Antti Niemi puolestaan torjui voiton Montreal Canadiensille. Jatkoaika kokosi yhteen yön kierroksen onnistujat, alisuorittajat ja joukkueidensa suurimmat sankarit.

Topit

Barkov tehokkaana Golden Knightsia vastaan

Aleksander Barkov iski tehot 1+2. kun Florida Panthers kaatoi Vegas Golden Knightsin jatkoajalla 4-3. Barkov vei Panthersin 2-1-johtoon ensimmäisen erän lopussa. Jevgeni Dadonov iski Barkovin syötöstä Panthersin 3-2-osuman kolmannessa erässä. Barkov alusti myös Aaron Ekbladin tekemän 4-3-jatkoaikamaalin. Golden Knightsin Erik Haula saalisti ottelussa tehot 0+2. Ennen ottelua Panthers kunnioitti seuran perustajaa Wayne Huizengaa jäädyttämällä numeron 37 BB & T Centerin kattolehtereille.

Niemi torjui voiton Capitalsista

Antti Niemi torjui 24 laukausta, kun Montreal Canadiens kukisti vieraissa Washington Capitalsin 3-2. Vieraiden maaleista vastasivat kahdesti osunut Max Pacioretty ja Paul Byron. Capitalsin maalit merkittiin John Carlsonille ja Lars Ellerille.

Ducks voittoon paikallispelissä

Anaheim Ducks kukisti Los Angeles Kingsin kotikaukalossaan 2-1. Vähämaalisen ottelun kaikki osumat tehtiin kolmannessa erässä. Adam Henrique osui kahden minuutin pelin jälkeen Ducksille. Hetkeä myöhemmin Anthony Iafallo tasoitti pelin. Ottelun voittomaalin Ducksille teki Ryan Kesler kahdeksan minuuttia ennen loppua.

Flopit

Los Angeles Kings

Los Angeles Kingsillä on menossa vaikea pätkä, ja se näkyi myös pelissä Anaheim Ducksia vastaan. Kings ottelun Ducksia vastaan kovan taistelun jälkeen lukemin 2-1. Tappio oli jo kuudes peräkkäinen Kingsille, eikä voittoja vuoden 2018 puolella ole kuin vasta yksi.