NHL-kierroksen topit ja flopit: Hattutemppuja ja nyrkkitappeluita

NHL / Aamuraportti
Anthony Mantha teki kaksi komeaa maalia Flames-verkkoon.
Kolmen ottelun kierroksella todistettiin hattutemppuja ja maaliputkia, mutta myös joukkotappelua. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Manthan Gordie Howe -hattutemppu

Detroit Red Wingsin Anthony Mantha oli näkyvästi esillä, kun koitjoukkue Red Wings murskasi kaupungissa vierailleen Calgary Flamesin maalein 8-2. Mantha teki kaksi maalia, syötti yhden ja kruunasi Gordie Howe -hattutemppunsa tappelemalla kolmannessa erässä.

Artjom Anisimov, Chicago Blackhawks

Monipuolinen venäläissentteri Anisimov nousi ottelun hahmoksi, kun Blackhawks pysäytti Chicagossa vierailleen New York Rangersin voittoputken kuuteen otteluun.

Urallaan myös Rangersia edustanut Anisimov viimeisteli uransa ensimmäisen hattutempun kamppailun päätöserässä ja siivitti maaleillaan Blackhawksin selvään 6−3-voittoon.

Ferlandin maaliputki

Tappiosta huolimatta Flamesin Micheal Ferland saa Red Wings -ottelusta synninpäästön. Mies teki maalin, syötti toisen ja venytti näin maaliputkeaan jo viiden ottelun mittaiseksi.

Uransa parasta kautta pelaava 25-vuotias kanadalaishyökkääjä on kerännyt 11 (8+3) tehopistettä pelaamissaan 17 ottelussa.

Flopit

Joukkotappelu Detroitissa

Red Wingsin ja Flamesin välisen ottelun kolmannessa erässä nähtiin nykyään jo harvinainen joukkotappelu, jonka seurauksena jaettiin erikokoisia rangaistuksia seitsemälle pelaajalle. Kaikkiaan ottelussa tuomittiin 135 rangaistusminuuttia.

Ducks vaikea vastus Bruinsille

Anaheim Ducks kaatoi Boston Bruinsin kotikaukalossaan maalein 4-2. Ducks on osoittautunut kinkkiseksi vastustajaksi Bruinsille, sillä tappio oli bostonilaisille jo 8. peräkkäinen Ducksia vastaan.