NHL-kierroksen topit ja flopit: McDavid vauhdissa Devilsia vastaan, Rinne Predatorsin lukko

NHL / Aamuraportti
Connor McDavid syötteli Devilsin nurin.
Kuva © Getty Images
Edmontonissa Oilers joutui kohtaamaan entisen tähtihyökkääjänsä Taylor Hallin New Jersey Devilsin paidassa. Hall maalasi, mutta McDavid veti pidemmän korren. Anaheimissa Ducks ei kyennyt vastaamaan Nashville Predatorsin haasteeseen. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

McDavid tarjoili näyttäviä syöttöjä

Connor McDavid järjesteli voiton Edmonton Oilersille New Jersey Devilsistä loistavien syöttöjensä ansiosta. Ensimmäinen suoritus syntyi ylivoimalla, kun Mark Letestu käänsi ensin kiekon ovelasti McDavidille, joka puolestaan kaartoi maalille ja syötti Cory Schneiderin vartioiman maalin takatolpalle, josta Drake Caggiula sai siirtää täysin vapaasti Oilersin 1—0-johtoon.

McDavidin syöttö Oilersin neljänteen maaliin oli myös varsin näyttävä, kun Matt Benning syötti siniviivalta kiekon McDavidille, joka kiekon saatuaan ovelasti pyörähti ympäri Devilsin maalin vieressä ja siirsi kiekon maalin edestä Leon Draisaitlille, joka ohjasi kiekon jälleen tyhjään maaliin. McDavid saalisti 6—3-voitossa Devilsistä yhteensä kolme syöttöä.

Predators kaatoi varamiehisen Ducksin Rinteen johdolla

Pekka Rinne torjui 35 kertaa Nashville Predatorsin voittaessa varamiehisen Anaheim Ducksin 5—3. Hyvien torjuntojensa lisäksi, joista ehkä näyttävin oli jalkatorjunta Andrew Coglianoa vastaan kolmannessa erässä, Rinne sai syöttöpisteen P. K. Subbanin tekemään maaliin ottelun lopussa, kun Ducks pelasi ilman maalivahtia.

Flopit

Corey Perry kaipaa loukkaantunutta Getzlafia

Corey Perryn kausi ei ole lähtenyt pisteiden valossa kovin tuloksekkaasti käyntiin, ja tilanne ei ainakaan helpottunut pitkäaikaisen ketjukaverin Ryan Getzlafin loukkaannuttua Carolina Hurricanesia vastaan.

Getzlafin loukkaannuttua Perry on pelannut Nashville Predatorsia ja Toronto Maple Leafsia vastaan ja jäänyt molemmissa otteluissa pisteittä teholukeman ollessa -5. Yhteensä tähtihyökkääjä Perry on saalistanut tällä kaudella kaksi maalia ja viisi syöttöä 13 ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle