Topit ja Flopit: Esimakua finaaleista? Blackhawks väänsi Penguinsin siltaan

NHL / Aamuraportti
Yön ottelussa Blackhawks juhli, ja Penguins konttasi.
Kuva © Getty Images
Chicago Blackhawks näytti Pittsburgh Penguinsille kaapin paikan mestarisuosikkien kohtaamisessa. Calgaryssa kuohuivat tunteet. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen muutkin onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Blackhawks omaa luokkaansa mestarisuosikkien kohtaamisessa

Chicago Blackhawks vankisti asemiaan keskisen divisioonan paalupaikalla eikä jättänyt jossitteluille sijaa, kun se kuritti toista NHL:n mestarisuosikkia. Pittsburgh Penguins jäi statistin rooliin kotikaukalossaan, kun Artemi Panarin ja Patrick Kane kumppaneineen laittoivat tuulemaan.

Marcus Johansson, Washington Capitals

Kaksi ottelua, kuusi tehopistettä. Tulikuuma ruotsalaishyökkääjä oli joukkueensa parhaimmistoa, kun Capitals nujersi Colorado Avalanchen. Uransa parasta kautta pelaava Johansson on kerännyt 52 tehopistettä 75 ottelussa.

Jarome Iginla monessa mukana

Los Angeles Kingsin veteraanihyökkääjä viimeisteli maalin ja alusti toisen, mutta ehti heiluttelemaan hanskattomia nyrkkejäänkin kiivastunnelmaisessa ottelussa Calgary Flamesia vastaan.

Flopit

Andy Andreoff, Los Angeles Kings

Peliaikaa reilut kaksi minuuttia, rangaistusminuutteja 34. Andreoff toimi Kingsin johtavana koston enkelinä Kingsin ja Calgary Flamesin kohtaamisessa, kohteenaan Matthew Tkachuk. Tkachuk oli nostanut itsensä Kingsin ykkösviholliseksi lyötyään rumasti kyynärpäällä Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughtya joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle