NHL-kierroksen topit ja flopit: Raanta ja McDonagh Rangersin sankarit Red Wingsin kaadossa

NHL / Aamuraportti
Raannalle kertyi 23 torjuntaa.
Kuva © Getty Images
Antti Raanta torjui Detroit Red Wingsin nurin. Washington Capitals luisui jo neljän pelin tappioputkeen. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Antti Raanta torjui, ja Ryan McDonagh viimeisteli Red Wingsin kumoon

Henrik Lundqvistin loukkaannuttua on suomalaismaalivahti Rangersin ykköstorjuja ainakin pari viikkoa. Raanta venyi heti 23 torjuntaan Red Wingsiä vastaan. McDonagh iski puolustajalle harvinaisesti kaksi osumaa aivan maalin edestä ja varmisti joukkueelleen voiton. Amerikkalaishyökkääjä Kevin Hayes takoi tehot 1+1, Michael Grabner syötti kaksi maalia.

Montreal Canadiensin tehominuutti

Canadiens ratkaisi voiton Edmonton Oilersista reilussa minuutissa. Kolmannen erän lopulla Paul Byron ja Max Pacioretty tekivät tasoitus- ja voittomaalit minuutin ja yhdeksän sekunnin aikana. Sama kaksikko viimeisteli vielä tyhjiin maalin mieheen. Pacioretty nousi 33 osumallaan maalipörssin kakkoseksi.

Dallas Stars oli hailaumalle suupala

Amerikkalaishyökkääjä Joe Pavelski iski kaksi maalia, kun San Jose Sharks otti selvän 5−1-voiton Starsista. Logan Couture ja Paul Martin keräsivät molemmat kaksi syöttöpistettä.

Flopit

Oilersin kotivire

Kotiotteluista vain puolet on päättynyt Oilersin voittoon, ja joukkue on NHL:n heikoimpia kotikentällä. Tällä hetkellä Oilersilla on menossa kahdeksan kotiottelun putki, ja neljästä ensimmäisestä pelistä kolme on päättynyt tappioon. Oilersin taistelu pudotuspelipaikasta ei kestä pidempää tappioputkea, joten ryhtiliikettä kaivataan.

Washington Capitals tappioputkessa

Kevin Shattenkirkin hankinnan myötä Capitalsia alettiin pitää vahvana mestarisuosikkina. Tällä hetkellä joukkue on kuitenkin neljän pelin tappioputkessa. Anaheimissa ottelu ratkesi Corey Perryn ja Ryan Getzlafin tehokkuuteen. Perry keräsi tehot 2+1, Getzlaf puolestaan 1+2.

» Lähetä palautetta toimitukselle