NHL-kierroksen topit ja flopit: Flames pysähtyi muuriin nimeltä Mike Smith

NHL / Aamuraportti
Mike Smith oli ohittamaton Flamesia vastaan
Vierasjoukkueet olivat terävinä yön NHL-kierroksella - Coyotes raateli Flamesin puhtaasti ja Antti Raanta varmisti voiton Rangersille. Jatkoaika kokosi yhteen kahden ottelun suurimmat onnistujat, epäonnistujat sekä joukkueidensa sankarit

Topit

Mike Smith, Arizona Coyotes

Mike Smith pelasi vakuuttavasti maalilla, vaikka oma joukkue tarjosikin vastustaja Calgary Flamesille lukuisia ylivoimamahdollisuuksia päätöserässä. Smith torjui 36 kertaa ja nappasi kauden toisen nollapelinsä ollen ottelun ykköstähti.

J.T. Miller, New York Rangers

Hurjassa iskussa oleva yhdysvaltalaislaituri sai syötön Dan Girardin tekemään tasoitusmaaliin ja venytti pisteputkeaan jo seitsemän ottelun mittaiseksi.

Antti Raanta, New York Rangers

Antti Raanta otti hienon revanssin Columbus Blue Jacketsista ja torjui 30 kertaa, kun Rangers haki voiton lukemin 3-2 Jimmy Veseyn tehdessä voittomaalin päätöserässä. Voitto oli ottelun kakkostähdeksi valitulle Raannalle kauden 11.

Flopit

Calgary Flames

Ottelun alku oli Coyotesia vastaan lupaava, mutta siihen se sitten jäi. Neljän ottelun tauon olisi pitänyt näkyä vähän eheämpänä suorituksena. Joukkue pääsi pelaamaan ylivoimaa vaikka kuinka paljon, mutta yritykset jäivät varsin vaatimattomiksi. Sean Monahanin uran sadas maali jäi vielä odottamaan itseään.

Chad Johnson ja Brian Elliott

Vaikea on Flames-valmentaja Glen Gulutzanin tehdä päätöstä selvästä ykkösmaalivahdista tämän ottelun perusteella. Johnson päästi kahden ensimmäisen erän aikana neljä vetoa taakseen ja vedettiin vaihtoon toisella erätauolla. Yhden erän pelannut Elliott joutui myös antautumaan kerran. Coyotesin nuori Christian Dvorak kuritti maalivahtikaksikkoa kahdella maalilla ja yhdellä syötöllä.