NHL-kierroksen topit ja flopit: Carter Hutton nollasi tehottoman Flyersin, Brock Nelson ratkaisijana Islandersille

NHL / Aamuraportti
Carter Hutton oli muurina Flyersia vastaan.
Kuva © Getty Images
Brock Nelson nousi yön NHL-kierroksella ratkaisijaksi Islandersin ja Maple Leafsin välisessä maalintekokilpailussa. Muissa otteluissa mentiin maltillisemmin. Jatkoaika kokosi tutusti yhteen kierroksen suurimmat onnistujat, pahimmat epäonnistujat ja joukkueidensa yksittäiset sankarit.

Topit

Islandersin ja Maple Leafsin maalikarkelot

Peräti 23 eri pelaaja kirjautti tililleen tehopisteen New York Islandersin ja Toronto Maple Leafsin välisessä taistossa Barclays Centerissä, jossa maaleja nähtiin yhteensä 11. Maple Leafsin dynaaminen tulokaskaksikko Auston Matthews-Mitchell Marner iskivät molemmat maalin mieheen. Matthews siirtyi maalillaan ohi Patrik Laineen. Islanders on puolestaan kivunnut itäisessä konferenssissa jo hätyyttelemään pudotuspeliviivaa.

Viileät Carter Hutton ja Cory Schneider

St. Louis Bluesin Carter Hutton sekä New Jersey Devilsin Cory Schneider olivat torjunnoillaan joukkueidensa voittojen takuumiehiä. Hutton pelasi kauden kahdeksannen voittonsa ja kolmannen nollapelinsä. Schneider puolestaan varmisti Devilsille jo toisen peräkkäisen voiton, jossa torjuntoja hänelle kertyi 23 laukauksesta 22. 

Flopit

Flyersin tehottomat ykköstähdet

Jo on aikoihin eletty. Claude Giroux: 1+0 viimeiseen viiteen peliin, Wayne Simmonds: 0+0 viimeiseen neljään peliin ja Jakub Voracek: 0+0 viimeiseen kolmeen peliin. Karuja lukemia joukkueensa ykköstykeiltä, joiden ruuti on tällä hetkellä todella märkää. Flyers on tosin edelleen kiinni pudotuspelipaikassa, mutta ei kauan, mikäli tahti jatkuu tällaisena.

Komarovin kuiva kausi jatkuu

Oma joukkue sai kyllä tappiosta huolimatta hanoja hyvin auki Islandersia vastaan, mutta Leo Komarov ei saanut lähellekään parastaan irti. Peliaikaa tuli yli 14 minuuttia, jonka aikana Komarov taklasi vain kaksi kertaa, ei laukonut eikä saanut plusmerkintöjä joukkueensa maaleihin. Tehopisteittä hän on jäänyt nyt jo neljä ottelua peräkkäin.

» Lähetä palautetta toimitukselle