NHL-kierroksen topit ja flopit: Tarasenko ratkaisi ulkoilmaottelun, Daniel Sedinille 600. syöttöpiste

NHL / Aamuraportti
Tarasenkon maalit kaatoivat Blackhawksin.
Kuva © Getty Images
St.Louis Bluesin Vladimir Tarasenko kaatoi maaleillaan Chicago Blackhawksin ulkoilmaottelussa. Cory Schneider piti jo toisen nollapelinsä muutaman pelin sisällä, ja Daniel Sedin saavutti 600. syöttöpisteensä. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Vladimir Tarasenko nousi ulkoilmaottelun sankariksi

Tarasenko iski kolmannen erän loppupuolella vajaassa kahdessa minuutissa kaksi maalia ja ratkaisi joukkueelleen voiton. Ensimmäisessä maalissa oli tuuria mukana, sillä Jori Lehterälle tarkoitettu syöttö kimposi maaliin Niklas Hjalmarssonin luistimesta. Toisessa maalissa Tarasenko taas osoitti maalintekijän taitojaan ampumalla terävän rannelaukauksen ohi Corey Crawfordin.

Daniel Sedinille uran 600. syöttöpiste

Ruotsalaistähdestä tuli kaksoisveljensä Henrik Sedinin jälkeen toinen pelaaja, joka on saavuttanut Canucks-paidassa 600 syöttöpistettä. Daniel Sedinin syöttämä osuma oli ottelun voittomaali.

Cory Schneider torjui taas nollapelin

New Jersey Devilsin ykkösmaalivahti nollasi yön kierroksella Boston Bruinsin. Nollapelin kruunuksi Schneider pelasti ensimmäisen erän viime hetkillä kiekon aivan maaliviivalta. Amerikkalaismaalivahti on torjunut tällä kaudella kaksi nollapeliä, joista ensimmäisen vain vajaat kaksi viikkoa sitten.

Flopit

Colorado Avalanchen heikot otteet

Avalanchelta ei odotettu suuria kauteen lähdettäessä, mutta yksi voitto kymmenestä viime pelistä on luokaton suoritus jopa alhaisiin odotuksiin nähden.

Chicago Blackhawks ei pärjää ulkoilmaotteluissa

Blackhawks on pelannut viisi ulkoilmaottelua, joista se on voittanut vain yhden. Yön ottelussa Blackhawks oli alakynnessä, vaikka numerot olivatkin pitkään tasaiset.

» Lähetä palautetta toimitukselle