NHL-kierroksen topit ja flopit: Raanta jatkaa nollapelejä, Flyers voittoputkea

NHL / Aamuraportti
Flyersilla on riittänyt aihetta juhlaan.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyers otti Brayden Schennin jatkoaikamaalilla jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa. Antti Raanta puolestaan torjui toisen peräkkäisen nollapelinsä. Muutkin maalivahdit olivat vahvassa torjuntavireessä. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Flyers vakuuttavassa voittoputkessa

Brayden Schennin jatkoaikamaali ja tulokasmaalivahti Anthony Stolarzin nollapeli takasivat Flyersille jo yhdeksännen peräkkäisen voiton. Vahvat otteet ovat nostaneet joukkueen jo itäisen konferenssin neljänneksi.

Antti Raantaa ei ohitettu vieläkään

New York Rangersin suomalaismaalivahti pelasi jo toisen peräkkäisen nollapelinsä. Raanta on pelannut Rangersin kolme viimeisintä ottelua ja päästänyt vain yhden maalin.

Muutkin maalivahdit olivat hyvässä vireessä

Raannan ja Stolarzin lisäksi Capitals-maalivahti Braden Holtby piti nollapelin. Myös esimerkiksi Avalanchen Semjon Varlamov ja Red Wingsin Jimmy Howard pelasivat erinomaiset ottelut.

Flopit

Ryan Dzingel luisui sankarista konnaksi

Senators-hyökkääjä iski ensin tasoitusmaalin, mutta otti vielä samassa erässä kaksi huitomisjäähyä, joista molemmista Ducks rankaisi ja siirtyi kahden maalin johtoon. Senators ei enää uudestaan takaa-ajoasemasta noussut, vaan hävisi lopulta 1−5.

Patrik Laine osui vain omaan maaliin

Winnipeg Jetsin tulokashyökkääjä pelasi jo kolmannen pelinsä ilman maaleja, mutta huitaisi Oilersin voittomaaliksi jääneen osuman omaan maaliin. Samalla Jets hävisi jo neljännen peräkkäisen pelinsä.

Käyttäjän joinonen kuva

Kommentti: Juha Oinonen

Rangersin maalivahtitilanne on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoinen. Antti Raanta on pelannut joukkueen kolme edellistä peliä upealla saldolla: kolme voittoa ja vain yksi päästetty. Henrik Lundqvist on vastaavasti kolmesta edellisestä pelistään voittanut vain yhden ja päästänyt yhteensä kymmenen maalia.

Koko kautta tarkastellessa Raanta on Lundqvistia edellä kaikissa muissa tilastoissa paitsi pelattujen otteluiden määrässä. Otanta on vielä hyvin pieni, mutta Raannalla on nyt erinomainen tilaisuus syrjäyttää "Kuningas Henrik" kymmenvuotiselta valtaistuimeltaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle