NHL-kierroksen topit ja flopit: Flyersin lentokeli jatkuu − voittoputki jo seitsemän ottelun mittainen

NHL / Aamuraportti
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyers jatkaa vahvoja otteitaan ja Boston Bruinsin tšekkihyökkääjä vaalivirettään. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen muutkin onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Flyers porskuttaa

Philadelphia Flyers otti jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa, kun Edmonton Oilers kaatui Philadelphiassa runsasmaalisen illan päätteeksi lukemin 6-5. Flyers-voiton takuumiehinä hääräsivät joukkueen tähtipelaajat Jakub Voracek ja Claude Giroux, jotka saalistivat ottelussa yhteensä seitsemän tehopistettä.

David Pastrnak, Boston Bruins

Bruins hävisi kotonaan liigajumbo Colorado Avalanchelle, mutta Bruins-hyökkääjä David Pastrnak jaksaa ilahduttaa. Tällä kertaa parikymppinen tšekkihyökkääjä niittasi kotijoukkueen molemmat maalit ja nousi kauden 18 osumallaan NHL:n maalipörssin jaetulle kärkisijalle.

Pastrnak on nyt päässyt pisteille viidessä viimeisessä ottelussaan ja jäänyt tehoitta vain kerran yhdeksän edellisen ottelun otannassa.

Uudet vastuunkantajat

Montreal Canadiens menetti yhtä aikaa kaksi runkosentteriään sairastuvalle, mutta tämä ei estänyt joukkuetta raapimasta voittoa New Jersey Devilsiä vastaan.

Vastuunkantajina kunnostautuivat tällä kertaa Torrey Mitchell kahdella maalillaan ja Phillip Dainault maalilla ja syöttöpisteellä.

Flopit

Kohtalokas kakkonen

Drew Staffordin kaksiminuuttinen New York Rangers -ottelun loppuhetkillä koitui lopulta Winnipeg Jetsille kohtalokkaaksi, kun Kevin Hayes pääsi siirtämään irtokiekon ohi Jets-maalia vartioineen Michael Hutchinsonin.

Hayesin ylivoimaosuma jäi lopulta ottelun viimeiseksi, ja näin sarjapisteet matkasivat vieraiden mukana Manhattanille.

Ben Bishop, Tampa Bay Lightning

Lightningin tähtivahti ei ollut parhaimmillaan, kun Lightning nöyrtyi kotijäällään 1−5-tappioon Vancouver Canucksia vastaan.

Bishop päästi kahteen erään neljä maalia ennen vaihtoon komennustaan. Varsinkin Erik Gudbransonin kaudenavausosuman Bishop tunaroi itse helposti selkänsä taakse.

» Lähetä palautetta toimitukselle