NHL-kierroksen topit ja flopit: Blue Jacketsin vire ei hyydy

NHL / Aamuraportti
Alexander Wennberg tahditti Blue Jacketsin kiriä kahdella tehopisteellään.
Kuva © Getty Images
Columbus Blue Jackets ja Carolina Hurricanes jatkoivat vahvaa marraskuutaan, kun NHL-kiekkoa pelattiin viidellä paikkakunnalla. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen muutkin onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Blue Jacketsin ja Hurricanesin vireet

Columbus Blue Jackets otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa, kun idän mahtijoukkue Washington Capitals kaatui kotonaan vierailijoiden kolmannen erän kirin ansiosta.

Carolina Hurricanes on niin ikään neljän ottelun voittoputkessa, kun vaisua itärannikon vierasturneetaan jatkanut Winnipeg Jets nöyrtyi Pohjois-Carolinassa.

Jeff Carter, Los Angeles Kings

Kanadalaishyökkääjä vietti kolmen tehopisteen iltaa, kun miehen edustama Kings kaatoi Anaheim Ducksin Kalifornian paikallisessa. Carter viimeisteli kaksi täysosumaa ja sai maalisyötön Drew Doughtyn tekemään otttelun avausmaaliin.

Dougie Hamilton, Calgary Flames

Viime aikoina siirtohuhuissa esiintynyt Flames-puolustaja Hamilton nousi tehoillaan illan hahmoksi, kun Flames nujersi Detroit Red Wingsin. Hamilton oli kolmella syöttöpisteellään mukana jokaisessa albertalaisten maalissa.

Flopit

Detroit Red Wingsin tappioputki

Tappio Calgary Flamesille oli michiganilaisseuralle jo neljäs perättäinen. Erityisen vaikeaa detroitilaisille on viime aikoina ollut maalinteko: se on tehnyt vain 19 maalia edellisissä 11 ottelussaan. Näistä joukkue on voittanut kaksi.

Winnipeg Jets vieraissa

Jetsin vähemmän mairitteleva vierassaldo ei kohentunut Carolina Hurricanesinkaan vieraana. Manitobalaiset ovat voittaneet vasta kolme alkukauden 11 vierasottelusta.

Hurricanesia vastaan vanha murheenkryyni, erikoistilannepelaaminen, oli jälleen vaikeaa. Kolme omaa ylivoimayritystä olivat tehottomia, sen sijaan Hurricanes rokotti kahdesti Jets-jäähyn aikana. 

» Lähetä palautetta toimitukselle