NHL-kierroksen topit ja flopit: Aho ja Teräväinen Canadiensin kiusana, Holtby nollasi Red Wingsin

NHL / Aamuraportti
Braden Holtby oli ohittamaton este Red Wingsin hyökkääjille.
Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho pääsivät pisteille, kun Carolina Hurricanes kukisti Montreal Canadiensin kotonaan 3-2. Calgary Flames puolestaan kärsi jo kauden yhdennentoista tappionsa Chicago Blackhawksin käsittelyssä. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit:

Sebastian Aho & Teuvo Teräväinen, Carolina Hurricanes

Hurricanesin suomalaiskaksikko pääsi pisteille 3-2-kotivoitossa Montreal Canadiensista. Aho kirjautti syöttöpisteen Jeff Skinnerin 1-1-tasoitusmaaliin kolmannessa erässä. Teräväinen vei kotijoukkueen 2-1-johtoon erän puolivälissä. 3-1-voittomaalista vastasi Victor Rask. Canadiensin maaleista vastasivat Andrew Shaw ja Jeff Petry.
Columbus Blue Jackets

Sinitakit ottivat kauden yhdeksännen voittonsa, kun New York Rangers kaatui kotikaukalossa 4-2. Isäntien maaleista vastasivat Sam Gagner, Matt Calvert, William Karlsson ja Boone Jenner. Rangersin onnistujia olivat Michael Grabner ja Mika Zibanejad.
Braden Holtby, Washington Capitals

Capitalsin kanadalaisveskari oli Detroit Red Wingsin hyökkääjille ohittamaton este. Holtby torjui kaikki 25 laukausta, kun Capitals otti 1-0-kotivoiton punasiivistä. Ottelun ainoan maalin teki Jay Beagle viisi minuuttia ennen loppusummeria.
Chicago Blackhawks

Blackhawks venytti kauden voittosaldonsa jo kahteentoista, kun Calgary Flames kaatui kotikaukalossa 3-2. Isäntien maaleista vastasivat Ryan Hartman, Brent Seabrook ja Marian Hossa.

Flopit:

New York Islanders

Islanders kärsi kauden kahdeksannen tappionsa, kun Pittsburgh Penguins oli parempi jatkoajan jälkeen 3-2. Penguinsin maalit merkittiin Sidney Crosbylle, Trevor Daleylle ja Kris Letangille. Islandersin maaleista vastasivat Anthony Beauvillier ja Brock Nelson.
Calgary Flames

Flamesin synkkä alkukausi sai jatkoa, kun joukkue hävisi vieraissa Chicago Blackhawksille 3-2. Tappio oli Flamesille jo kauden yhdestoista. Vieraiden maalintekijöinä kunnostautuivat Sam Bennett ja Sean Monahan.