NHL-kierroksen topit ja flopit: Granlund ratkaisi viime hetkillä, Oilersin tappioputki venyi jo viiteen otteluun

NHL / Aamuraportti
McDavidilla ja Edmontonilla on menossa vaikea vaihe.
Kuva © Getty Images
Yön NHL-kierroksella Mikael Granlund nousi ratkaisijaksi. Buffalo Sabres ja Edmonton Oilers puolestaan liukastelevat tappioputkessa. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Connor BrownToronto Maple Leafs

Tulokashyökkääjä iski Panthersia vastaan kovemmat tehot kuin kauden 16 aiemmassa ottelussa yhteensä. Brown johdatti 2+2-tehoillaan Maple Leafsin 6-1-voittoon.

James NealNashville Predators

Kanadalaishyökkääjä on hurjassa maalivireessä iskettyään maalin jo kuudennessa peräkkäisessä ottelussa. Kauden kahdeksasta maalista seitsemän on syntynyt viimeisissä kuudessa pelissä.

Mikael Granlund & Devan DubnykMinnesota Wild

Kaksikko turvasi Wildille hienon voiton Bruinsista. Dubnyk torjui 25 kertaa ja piti nollapelin. Granlund taas iski voittomaalin vajaa minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Suomalaishyökkääjä heitti kiekon maalille, josta peliväline kimposi Bruins-puolustajan jalasta ohi Tuukka Raskin.

Flopit

Edmonton Oilers

Lokakuun lentokeli on kääntynyt murheelliseksi marraskuuksi. Tappio Kingsille oli jo viides peräkkäinen. Connor McDavidille ottelu oli toinen peräkkäinen ilman tehopisteitä eikä supertähti ole tehnyt maaliakaan koko marraskuussa.

Buffalo Sabres

Tappio Lightningille oli jo kuudes putkeen, kahdesta ottelusta Sabres on sentään saanut pisteen hävittyään vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Viimeisissä kuudessa ottelussa Sabres on onnistunut maalinteossa yhteensä vain kuusi kertaa.

Connor HellebuyckWinnipeg Jets

Amerikkalaismaalivahti piti edellisessä ottelussa nollapelin läntisen konferenssin kärkijoukkue Blackhawksia vastaan, mutta Flyersia vastaan Hellebuyckista ei ollut kannattelemaan joukkuettaan. Tuloksena oli Jetsin viiden ottelun pisteputken katkeaminen.

» Lähetä palautetta toimitukselle