Wild otti arvokkaan vierasvoiton Islandersista - Zucker onnistui kahdesti

NHL / Raportti
Jason Zucker teki kaksi maalia Islandersin verkkoon.
Kuva © Getty Images
Minnesota Wild iski kiekon kolmesti kotijoukkue New York Islandersin maaliin toisessa erässä ja otti arvokkaan voiton maalein 5−3. Jason Zucker teki kaksi maalia vierailijoille.

Ottelun maalinteon aloitti vierasjoukkue Wild ottelun seitsemännellä peliminuutilla, kun Joel Eriksson Ek onnistui lähietäisyydeltä tekemään kauden toisen maalinsa. Tilannetta edelsi Islanders puolustaja Thomas Hickeyn karmaiseva harhasyöttö oman maalin takaa suoraan Tyler Ennisin lapaan.

Kotijoukkue tasoitti ottelun vielä ensimmäisen erän viimeisellä peliminuutilla, kun Ross Johnston ohjasi Johnny Boychukin tulisen viivalaukauksen ohi Wild-maalivahti Devan Dubnykin.

Wild teki kolme maalia toisessa erässä

Toisessa erässä maaleja tehtiin peräti viisi. Erän alussa Islanders meni 2−1-johtoon, kun Anders Lee ohjasi kauden 30. maalinsa. Tämän jälkeen Islandersin hyökkäysinto kuitenkin kostautui ja Wild teki ottelun kolme seuraavaa maalia vain runsaassa neljässä minuutissa.

Ensin Ryan Suter vapautti pitkällä pystysyötöllä Matt Cullenin läpiajoon ja veteraanihyökkääjä tasoitti ottelun. Jason Zucker ja Ennis veivät Wildin jo ratkaisevan tuntuisesti 4−2-johtoon. Toisen erän maalihurjastelun lopetti kuitenkin kotijoukkueen Tanner Fritz kaventamalla tilanteeksi 3−4 − maali oli Fritzin ensimmäinen NHL:ssä.

Islanders tehoton kolmannessa erässä

Kolmannessa erässä Islanders pääsi pelaamaan kolme kertaa ylivoimaa, mutta ilman tulosta, vaikka tulokaspelaaja Mathew Barzal pyörittikin peliä ajoittain näyttävästi. Ottelu ratkesi noin kolme ja puoli minuuttia ennen erän päätöstä, kun Eric Staal kaivoi kiekon Islandersin maalin takaa ja syötti Zuckerille, joka teki illan toisen maalinsa.

Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau oli ensimmäisen erän lopussa sekoittanut kärkiketjujaan vaihtamalla Zuckerin ja Zach Parisen paikkaa, ja ainakin Zuckerin kohdalla se tuotti toivottua tulosta.

Minnesota Wildille voitto oli erittäin tärkeä: se kasvatti pistesaldonsa 72:een ja joukkue on tällä hetkellä Läntisen konferenssin toisessa villin kortin paikassa kiinni. Wild, Calgary Flames, Los Angeles Kings ja Colorado Avalanche ovat kuitenkin kaikki viiden pisteen sisällä toisistaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle