NHL:ssä tapahtuu: NHL:n pelaajayhdistyksen johtajalle potkut

NHL / Uutinen
Elokuu on NHL:n hiljaisin kuukausi, mutta jotakin sentään tapahtuu.

Kanadalaisen tsn-verkkosivuston mukaan NHL:n pelaajayhdistys NHLPA on vapauttanut Paul Kellyn tehtävistään. Mies toimi pelaajayhdistyken johtajana. Potkujen toimeenpanevana elimenä oli pelaajien edustajisto, joka koostuu kolmestakymmenestä henkilöstä.

Vielä nimeämätön tuleva pelaajayhdistyksen johtaja on jo neljäs henkilö kyseisessä virassa viimeisten viiden vuoden aikana.

Tanguay Tampaan

Kanadalaisen mediatalo RDS:n mukaan hyökkääjä Alex Tanguayn ura jatkuu Floridan lämmössä Tampa Bay Lightningin riveissä. Hyökkääjän uudesta seurasta liikkui pitkin kesää paljon huhuja, mutta RDS:n mukaan paperi on nyt valmis. Sopimuksen yksityiskohtia ei kuitenkaan vielä kerrottu.

Tanguay pelasi viime kaudella Montreal Canadiensin riveissä vain 50 ottelua, kun olkapäävamma häiritsi miehen pelejä. Pisteitä 29-vuotias Tanguay teki 16+25=41.

Torrey Mitchell ja Brad Staubitz jatkavat San Josessa

Nuori keskushyökkääjä Torrey Mitchell on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen San Jose Sharksin kanssa. Sopimuksen rahallinen arvo on yhteensä 4,1 miljoonaa dollaria.

Mitchell ei pelannut viime vuoden runkosarjassa yhtään ottelua murtuneen jalan vuoksi, mutta palasi pudotuspeleihin joissa jäi neljässä ottelussa pisteittä.

Puolustajana ja hyökkääjänä pelannut Brad Staubitz solmi myös jatkosopimuksen yhdeksi vuodeksi, arvoltaan 500 000 dollaria. Tulokaskaudellaan yhden maalin tehnyt kovaluinen pelaaja nousi parrasvaloihin varsin yksipuolisella tappelullaan Nashvillen Jordin Tootoota vastaan.

Canucksin puolustukseen vahvistusta

Vancouver Canucks ja San Jose Sharks ovat tehneet neljää pelaajaa koskevan kaupan. Kanadaan matkaavat puolustajat Christian Ehrhoff ja Brad Lukowich, Kaliforniaan puolestaan muuttavat puolustaja Daniel Rahimi sekä hyökkääjä Patrick White.

- Olemme halunneet parantaa puolustuksemme taitotasoa sekä syvyyttä. Tämä vaihtokauppa vahvistaa joukkuettamme paljon, hehkuttaa Canucksin GM Mike Gillis seuran verkkosivuilla.

27-vuotias Ehrhoff pelasi San Josessa viime kaudella 77 ottelua pistein 8+34=42. 33-vuotias Lukowich tahkosi puolestaan 58 ottelua ja keräsi kahdeksan tehopistettä.

Ruotsalaispakki Rahimi ei ole vielä pelannut NHL:ssä. Mies on Canucksin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2006. White on puolestaan kanadalaisseuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2007. Hänelläkään ei ole vielä NHL-kokemusta.

Lisäksi Canucks hankki vapailta markkinoilta 40-vuotiaan Mathieu Schneiderin. 40-vuotias pakki siirtyi kesken viime kauden Atlantasta Montrealiin. Yhteensä tilille kertyi 67 NHL-ottelua ja pisteet 10+43=53. 19 vuotta kestäneellä urallaan hän on tahkonnut peräti 1264 ottelua. Tuoreen sopimuksen yksityiskohtia ei kerrottu julkisuuteen.

Blues-kapteeni sairauslomalle

St. Louis Bluesin kapteeni Eric Brewer huilannee runkosarjan alun. Vastikään tehty polvileikkaus jatkaa Brewerin sairaslomien sarjaa, sillä miehelle on tehty viimeisen vuoden aikana myös kaksi selkäleikkausta.

Monipuolisella Brewerilla on kaksi vuotta jäljellä nelivuotisesta sopimuksestaan Bluesin kanssa.

Kaberle palaa kotimaahansa

Hokej.cz -verkkosivuston mukaan puolustaja Frantisek Kaberle jatkaa uraansa kasvattajaseurassaan HC Kladnossa. 35-vuotias pakki edusti neljän edellisen kauden ajan Carolina Hurricanesia, joka kuitenkin osti hänen sopimuksensa ulos tänä kesänä.

Yhteensä Kaberle on pelannut NHL:ssä 523 ottelua. Hänellä on kotimaansa ja Pohjois-Amerikan ohella kokemusta myös Ruotsin Elitserienistä.

Sillingerin ura paketissa

Peräti kahdessatoista eri NHL-joukkueessa urallaan pelannut Mike Sillinger lopettaa uransa. Veteraanihyökkääjän viimeiseksi seuraksi jäi NY Islanders, jossa mies myös pelasi tehopisteiden valossa menestyksekkäimmän NHL-kautensa (2006-2007, 59 pistettä).

Kahden suunnan pelaamisestaan tunnettu Sillinger pelasi yhteensä 1049 NHL-ottelua, joissa mies merkautti 548 tehopistettä.

Kovanaama Cowan Sabresiin

Buffalo Sabres on lisännyt syvyyttä fyysiselle osastolleen tekemällä sopimuksen Jeff Cowanin kanssa. 413 ottelun veteraani on tehnyt urallaan 81 tehopistettä ja kerännyt 695 jäähyminuuttia. Kausi 2008-09 sujui kokonaan AHL-joukkue Peoriassa.

Goc Predatorsiin

Nashville Predators on tehnyt yhden vuoden mittaisen sopimuksen Marcel Gocin kanssa. Mies pelasi viimeiset neljä kautta San Jose Sharksissa. Ikää Gocilla on 25 vuotta ja pisteiden valossa hänen paras kautensa oli 2005-2006 (22 tehopistettä).

Reitz Venäjälle

Yhdysvaltalaispakki Eric Reitz jatkaa uraansa Venäjän KHL:ssä. Miehen uusi seura on Sibir Novosibirsk. 27-vuotias pakki edusti viime kaudella Minnesotaa ja NY Rangersia yhteensä 42 ottelun verran ja keräsi tehot 1+1=2. Siirtotakarajalla hänet kaupattiin Torontoon, mutta Maple Leafsissa hän ei päässyt tositoimiin.

Festerlingille kahden vuoden jatkosopimus

Anaheim Ducks ja 23-vuotias puolustaja Brett Festerling ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Hän pelasi viime kaudella ensimmäiset ottelunsa NHL:ssä. Talven saldoksi merkittiin 40 kamppailua ja niissä syntyneet viisi syöttöpistettä.

Chiodo palaa Pohjois-Amerikkaan

Kolmen kauden ajan Euroopasta kokemusta hakenut maalivahti Andy Chiodo jatkaa uraansa kotimaansa kamaralla. Mies solmi Ottawa Senatorsin kanssa vuoden sopimuksen.

Chiodo siirtyi Pohjois-Amerikasta alunperin Oulun Kärppiin, josta matka jatkui Helsingin Jokereihin ja Hämeenlinnan Pallokerhoon. Lopulta ympyrä sulkeutui ja Chiodo palasi Ouluun, kunnes siirtyi viime kaudeksi Minskin Dinamoon.

Ottawassa miehelle lienee tarjolla peliaikaa lähinnä AHL:n puolella, sillä Senatorsin riveissä torjuvat Brian Elliot ja Pascal Leclaire.

Yellesta Hurricanesin nelossentteri

Carolina Hurricanes hankki hyökkäykseensä kokemusta, kun joukkue solmi yksivuotisen sopimuksen Stephane Yellen kanssa. Paperin arvo on 550 000 dollaria.

- Stephane joukkueeseemme syvyyttä, kokemusta sekä voittamisen kulttuuria. Hän vahvistaa myös alivoimapeliämme, sanoo Hurricanesin GM Jim Rutherford seuran verkkosivuilla.

35-vuotias Yelle kiekkoili viime kaudella Boston Bruinsin riveissä 77 ottelua pistein 7+11=18. Uransa aikana hän on edustanut myös Colorado Avalanchea ja Calgary Flamesia.

Bertuzzi vahvistamaan Red Wingsiä

Detroit Red Wings ja 34-vuotias hyökkääjä Todd Bertuzzi ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen. Kaupunki on kanadalaiselle tuttu, sillä hän piipahti Red Wingsissä loppukaudesta 2006-2007.

Viime kaudella Bertuzzi edusti Calgary Flamesia. Miehen tilille kertyi 66 ottelua ja tehopisteet 15+29=44. Uransa aikana hyökkääjä on edustanut myös New York Islandersia, Vancouver Canucksia, Florida Panthersia ja Anaheim Ducksia.

Prospalin ura jatkaa Manhattanilla

Sanomalehti New York Postin mukaan Rangers on hankkinut riveihinsä tshekkihyökkääjä Vaclav Prospalin. Miehen tuore sopimus on yksivuotinen ja arvoltaan 1,1 miljoonaa dollaria.

Tampa Bay Lightning osti kesällä Prospalin vanhan sopimuksen ulos, joten mies oli vapaa siirtymään uuteen seuraan. 34-vuotias hyökkääjä pelasi Tampassa viime kaudella 82 ottelua pistein 19+26=45.

NY Post kertoo myös, että Mark Messier työskentelee jatkossa Rangersin palveluksessa. Miehen hommana on toimia GM Glen Satherin apulaisena.

D´Agostini jatkaa Montrealissa

Montreal Canadiens ja hyökkääjä Matt D´Agostini ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen. 22-vuotias kanadalainen pelasi viime talvena ensimmäisen kokonaisen kautensa NHL:ssä keräten tililleen 53 ottelua. Pisteitä miehen tilastoihin merkittiin 12+9=21.

Ducks ja Lightning vaihtoivat laitureita

Anaheim Ducks ja Tampa Bay Lightning vaihtoivat laitahyökkääjiä. Kaliforniaan matkaa Jevgeni Artjuhin ja Floridaan puolestaan Drew Miller sekä Ducksin ensi kesän kolmannen kierroksen varausoikeus.

Isokokoinen venäläishyökkääjä Artjuhin palasi NHL:ään täksi kaudeksi kolmen kotimaassaan viettämänsä vuoden jälkeen. 26-vuotias pelaaja kirjautti 73 ottelussa tililleen pisteet 6+10=16.

Jenkkihyökkääjä Miller on kuulunut Ducksin organisaatioon kolmen kauden ajan. Viime talvena 25-vuotias laituri tahkosi NHL:n puolella runkosarjassa 27 ottelua pistein 4+6=10. Pudotuspeleissä mies oli mukana 13 kamppailussa tehoin 2+1=3.

Edmontonissa kolme jatkosopimusta

Edmonton Oilers julkaisi kolme tuoretta jatkosopimusta. Seuran paitaa kantavat jatkossakin yksivuotisella paperilla hyökkääjät Gilbert Brule ja Ryan Stone. Puolustaja Ladislav Smid pysyy puolestaan Albertassa seuraavat kaksi kautta.

Chris Pronger -kaupassa Anaheimista Edmontoniin siirtynyt 23-vuotias Smid pelasi Oilersissa viime kaudella 60 peliä ja keräsi 11 syöttöpistettä.

- Nämä ovat hienoja uutisia minulle - nautin pelaamisesta Oilersissa. Mielestäni pelaamiseni kehittyy joka vuosi, enkä malta odottaa, että pääsemme aloittamaan pelit tänä syksynä, Smid hehkuttaa Oilersin verkkosivuilla.

22-vuotias Brule pelasi viime kaudella NHL:ssä 11 peliä tehoin 2+1=3. 24-vuotias Stone puolestaan ehti pelata kaksi ottelua ilman pisteitä Pittsburgh Penguinsissa ennen kuin mies kaupattiin Edmontoniin.

Grier palaa Sabresiin

Konkarihyökkääjä Mike Grier suuntaa ensi kaudella tuttuihin maisemiin, kun mies palaa Buffalo Sabresin riveihin. Kausilla 2003-2004 ja 2005-2006 Sabresissa pelannut 34-vuotias hyökkääjä solmi seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Grier kiekkoili kolme edellistä talvea San Josen riveissä. Viime kaudella tilille kertyi 62 ottelua ja tehopisteet 10+13=23. NHL-urallaan hän on Sharksin ja Sabresin ohella pelannut Edmonton Oilersin sekä Washington Capitalsin riveissä.

Jonesille kaksivuotinen jatko Predatorsissa

Nashville Predators ja hyökkääjä Ryan Jones ovat solmineet kaksivuotisen ja -suuntaisen jatkosopimuksen. 25-vuotias hyökkääjä pelasi NHL-joukkueessa viime kaudella 46 ottelussa ja keräsi pisteet 7+10=17.

Pogge Ducksiin, MacDonald Leafsiin

Torontossa uransa kanssa umpikujaan ajautunut 23-vuotias maalivahti Justin Pogge jatkaa pelejään Anaheim Ducksin organisaatiossa. Ducks ja Maple Leafs sopivat kaupasta, jossa kanadalaisjoukkue saa vielä määrittämättömän varausvuoron kesän 2011 draftissa. Varausvuoro on kuudennelta kierrokselta, mutta se nousee korkeammaksi, mikäli Pogge aloittaa riittävän monessa NHL-ottelussa kahden seuraavan kauden aikana.

Pogge on Toronton kolmannen kierroksen varaus kesältä 2006. Juniorina hyvin torjunut maalivahti ei pystynyt kuitenkaan nousemaan Leafsissa sille tasolle, jota häneltä seurassa odotettiin. Viime kaudella hän pääsi pelamaan NHL:ssä seitsemän ottelua. Näissä hänelle merkittiin torjuntaprosentiksi 84,4 ja päästettyjen maalien keskiarvoksi 4,35. Anaheimissa miehellä on edessään kova kaksikko, kun seuran muut maalivahdit ovat Jean-Sebastian Giguire ja Jonas Hiller.

Maple Leafs hankki Poggen kolmosmaalivahdin tontille välittömästi korvaajan vapailta markkinoilta, kun seura solmi yksivuotisen sopimuksen Joey MacDonaldin kanssa. Miehen pääasiallinen rooli lienee AHL:n puolella, sillä Maple Leafsin muut maalivahdit ovat Vesa Toskala ja Jonas Gustavsson.

29-vuotias kanadalainen on kuulunut kahden edelliskauden ajan New York Islandersin miehistöön. Lisäksi hänellä on NHL-kokemusta Detroitin ja Bostonin riveistä. Viime talvena MacDonaldille kertyi pelejä 49 kappaletta, joissa miehen torjuntaprosentiksi merkittiin 90,1 ja päästettyjen maalien keskiarvoksi 3,37.

Stewart jatkaa Montrealissa

Montreal Canadiens ja hyökkääjä Gregory Stewart ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen. 23-vuotias kanadalainen pelasi Montealin paidassa viime kaudella 20 ottelua ja sai tililleen yhden syöttöpisteen. Pudotuspeleissä hän tahkosi kaksi kamppailua ilman pisteitä.

Williams Detroitiin

Detroit Red Wings hankki syvyyttä, kun Jason Williams teki vuoden sopimuksen, josta hyökkääjä kuittaa 1,5 miljoonaa dollaria. 28-vuotias hyökkääjä liikkui siirtomarkkinoilla vapailla papereilla

Kauden 2008-09 Williams pelasi Atlantan ja Columbuksen riveissä tehoilla 19+28. Hyökkääjä on aiemmin edustanut Detroitia kausien 2000-07 ajan.

- On hienoa palata takaisin. Olen aina pitänyt Detroitista ja mukava nähdä vanhoja tuttuja. Harva pelaaja tulee ensin kaupatuksi pois ja pääsee myöhemmin palaamaan takaisin, iloitsi Jason Williams Freep.com- sivustolla.

Bannister palaa Pohjois-Amerikkaan

Syksystä 2002 saakka Euroopassa kiekkoillut puolustaja Drew Bannister palaa Pohjois-Amerikkaan. 35-vuotias pakki solmi kaksisuuntaisen ja yksivuotisen sopimuksen Ottawa Senatorsin kanssa.

Bannister saapui Euroopassa ensimmäiseksi Suomeen ja Oulun Kärppiin. Pohjois-Suomesta matka jatkui Espooseen ja siitä edelleen Venäjälle ja Saksaan. NHL:ssä mies on aiemmin edustanut Tampa Bayta, Edmontonia, NY Rangersia ja Anaheimia.

Belfour St.Lousin valmennukseen

Maalivahtilegenda Ed Belfour siirtyy valmennustöihin St. Louis Bluesin organisaatioon. Belfour on seuran uusi maalivahtikonsultti. Belfour pelasi urallaan NHL:ää 18 kautta Chicagossa, San Josessa, Dallasissa, Torontossa ja Floridassa ja voitti Vezina Trophyn liigan parhaana maalivahtina kaksi kertaa. Belfourin NHL-pelit päättyivät keväällä 2007 ja kausi 2007-2008 Ruotsin Allsvenskanin Leksandissa jäi miehen viimeiseksi pelivuodeksi.

- Ed on yksi NHL:n historian voitokkaimmista maalivahdeista. Hänen tietotaitonsa pelipaikastaan on korvaamatonta maalivahdeillemme Peoriassa [AHL] ja organisaatiomme muille nuorille maalivahdeille, Bluesin presidentti John Davidson kommentoi.

Shanahan jatkaa Devilsissä

Konkarihyökkääjä Brendan Shanahanin komea ura jatkuu, kun 41-vuotias pelaaja solmi yksivuotisen jatkosopimuksen New Jersey Devilsin kanssa. Paperin yksityiskohtia ei kerrottu julkisuuteen.

Shanahan aloitti viime kauden vasta tammikuussa, kun hän liittyi Devils-ryhmään. Siihen asti mies ei kiekkoillut missään. Hän ehti pelata New Jerseyssä 34 ottelua ja summata pisteet 6+8=14. Kaikenkaikkiaan mies on pelannut NHL:ssä 21 kautta ja latonut tehot 656+698=1354.

- Brendan Shanahan on kokenut pelaaja, joka voi pelata kaikissa tilanteissa. Hän myös hyväksyy roolin kuin roolin, kunhan voi auttaa joukkuetta voittamaan. Hienoa saada hänet takaisin, hehkuttaa Devilsin GM Lou Lamoriello seuran verkkosivuilla.

Hamilton Torontosta Sveitsiin

Viime kauden siirtotakarajalla AHL:stä Toronto Maple Leafsiin siirtynyt hyökkääjä Jeff Hamilton jatkaa uraansa Sveitsin Luganossa. Mies ehti pelata NHL:ssä 15 ottelua, joissa tilastoihin merkittiin pisteet 3+3=6.

Pienikokoisella laiturilla on aiempaakin kokemusta Euroopassa, sillä mies on kiekkoillut muutaman ottelun Venäjällä sekä vajaan kauden Suomessa Oulun Kärppien riveissä.

Tanskalaishyökkääjä jatkaa Vancouverissa

Vancouver Canucks ja tanskalaishyökkääjä Jannik Hansen ovat solmineet jatkosopimuksen. Paperin tietoja ei kerrottu julkisuuteen.

23-vuotias laituri pelasi Canucksissa viime kaudella 55 ottelua ja teki 21 tehopistettä.

AHL:n maalikunkulle jatkosopimus

Washington Capitalsin farmijoukkueessa Hershey Bearsissa hurjaa pistetahtia pitänyt Alexandre Giroux on tehnyt vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa. Miehen huhuttiin tähyävät muualle tai jopa Eurooppaan, mutta lopulta 28-vuotias hyökkääjä päätti allekirjoittaa jatkosopimuksen.

Giroux paukutti 69 AHL-ottelussa peräti 60 maalia ja nakkeli ohessa 37 syöttöä. NHL:n puolella mies esiintyi Capitalsin riveissä 12 ottelussa pistein 1+1=2.

Hudlerin oikeudet pysyvät Red Wingsillä

Detroit Red Wings sopi jatkosta hyökkääjä Jiri Hudlerin kanssa. Tshekkipelaaja pelaa seuraavat kaksi kautta Moskovan Dinamossa KHL-liigaa, mutta sen jälkeen hyökkääjän ura jatkuu kaksi vuotta Detroitissa. Red Wings solmi Hudlerin kanssa sopimuksen, jonka kokonaisarvo 5,75 miljoonaa dollaria. Tuoreen sopimuksen avulla Detroit vältti välimieskäsittelyn ja säilytti oikeudet Hudleriin.

Red Wings on tehnyt vuoden sopimuksen Patrick Eavesin kanssa. Hyökkääjä siirtyy Hockeytowniin vapailta markkinoilta, kun aiemmin Boston hankki pelaajakaupassa Eavesin pelaajaoikeudet, mutta osti sopimuksen ulos.

Kleen ura paketissa

Kanadalaisen rds:n mukaan puolustaja Ken Klee on päättänyt ripustaa hokkarinsa naulaan. 38-vuotias pakki pelasi urallaan liki 1000 NHL-ottelua. Suurin osa peleistä kertyi Washingtonin riveissä.

Viime kaudella Klee kiekkoili Anaheimissa ja Phoenixisissa, joka jäi hänen viimeiseksi NHL-seurakseen. Yhteensä mies tahkosi talven aikana 71 ottelua ja summasi pisteet 1+10=11.

Elliot jatkaa Senatorsin maalilla

TSN-kanavan mukaan Ottawa Senators ja 24-vuotias maalivahti Brian Elliot ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kanadalaisvahti pelasi Senatorsissa viime kaudella 31 ottelua ja kirjautti torjuntaprosentikseen 90,2.

Zherdev vapaille markkinoille

New York Rangers ilmoitti välimieskäsittelyn jälkeen, ettei seura aio tarjota määrätyn hintaista sopimusta venäläishyökkääjä Nikolai Zherdeville. Välimies määritti pelaajan sopimukseksi yksivuotisen 3,9 miljoonan paperin. Kun tarjousta ei jätetty, muuttui Zhedrevin asema rajoitetusti rajoittamattomaksi vapaaksi agentiksi.

- Olemme kesän aikana hankkineet maalinteko- ja hyökkäystaitoa laituriosastollemme. Välimieskäsittelyn tuloksen perusteella tulimme siihen lopputulokseen, että meidän on parasta jättää tarjoamatta sopimusta ja katsella muita vahvistuksia, toteaa Rangersin GM Glenn Sather seuran verkkosivuilla.

24-vuotias hyökkääjä pelasi Manhattanilla viime kaudella 82 ottelua ja summasi pisteet 23+35=58.

Comeaulle kaksivuotinen jatko Long Islandilla

New York Islanders ja 23-vuotias hyökkääjä Blake Comeau ovat solmineet jatkosopimuksen. Tuore paperi on kaksivuotinen. Hän pelasi viime kaudella 53 NHL-ottelua ja summasi pisteet 7+18=25.

Flyers-puolustukseen norjalaista voimaa

Philadelphia Flyers lisäsi joukkueensa puolustukseen kovuutta, kun joukkue solmi yksivuotisen sopimuksen norjalaispakki Ole-Kristian Tollefsenin kanssa. Monista loukkaantumiseista kärsinyt jykevä 25-vuotias pakki pelasi viime kaudella Columbuksessa 19 ottelua ja merkkautti tililleen yhden syöttöpisteen.

- Olen todella innoissani, kun saan tulla Philadelphiaan. Olen aina ollut Flyers-fani. Joukkue pelaa fyysistä peliä, mikä on tyypillistä myös minulle. Pelaan energisesti joka ilta ja pidän huolen puolustuspelistä. Pelaan yksinkertaisesti ja autan joukkuekavereitani, Tollefsen luettelee Flyersin verkkosivuilla.

Wellwood pysyy Vancouverissa

Vancouver Canucks ja hyökkääjä Kyle Wellwood solmivat välimieskäsittelyn jälkeen yksivuotisen jatkosopimuksen. Tuore paperi takaa 26-vuotiaalle kanadalaiselle 1,2 miljoonana vuositulot.

Viime kausi oli Wellwoodille ensimmäinen Canucksien riveissä. 74 kamppailussa hänen pistesarakkeeseensa merkittiin lukemat 18+9=27.

McCormick Sabresiin

Buffalo Sabresin sentteriosasta täydentää, kun joukkue solmi yksivuotisen sopimuksen Cody McCormickin kanssa. 26-vuotias kanadalainen pelasi viime kaudella Colorado Avalanchen riveissä 55 ottelua ja summasi pisteet 1+11=12.

Boydille jatkosopimus Calgaryyn

Calgary Flames ja Winnipegistä maailmalle ponnistanut hyökkääjä Dustin Boyd ovat solmineet jatkosopimuksen, jonka yksityiskohtia ei kerrottu julkisuuteen. 23-vuotias Boyd pelasi Flamesissa viime kaudella 71 ottelua ja summasi pisteet 11+11=22.

Jurcina jatkaa pääkaupungissa

Puolustaja Milan Jurcina on tehnyt yhden vuoden jatkosopimuksen Washington Capitalsin kanssa. Jurcina pelasi viime kaudella 79:ssä runkosarjan ottelussa tehden 14 pistettä (3 maalia, 11 syöttöä). Slovakki blokkasi joukkuesta eniten vastustajan laukauksia, 131 kappaletta. Sopimuksen sorvaamisessa osapuolet tarvitsivat sovittelijan apua. Sovittelija päätti Jurcinalle sopivaksi palkaksi 1,375 miljoonaa dollaria.

Bell St. Louisiin

St. Louis Blues on solminut sopimuksen puolustaja Brendan Bellin kanssa. 26-vuotias Bell pelasi viime kaudella Ottawa Senatorseissa 53 ottelua, joissa teki 21 pistettä (6 maalia, 15 syöttöä). Jäähyminuutteja kertyi vain 24. Bell on edustanut kiekkourallaan myös Toronto Maple Leafsia ja Phoenix Coyotesia, mutta pääosa urasta on kulunut farmisarjoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle