Marc-Andre Bergeron Long Islandille

NHL / Uutinen
Edmonton Oilers ja New York Islanders vaihtoivat puolustajia. Marc-Andre Bergeron siirtyi Edmontonista Islandersin riveihin ja parhaillaan Venäjällä kiekkoilevan Denis Grebeshkovin pelaajaoikeudet siirtyivät Oilersille.

Marc Andre Bergeron, 26, on kuulunut Oilersin organisaatioon vuodesta 2001 lähtien. Pienikokoinen puolustaja löi itsensä läpi NHL-tasolla viime kaudella osoittaen vaarallisuutensa ylivoimalla. Bergeron oli kauppahetkellä 25 pisteellään Oilersin tehokkain puolustaja. Hän on pelannut yhteensä 189 NHL-ottelua ja tehnyt näissä 33 maalia ja 88 pistettä.

Denis Grebeshkov on alunperin Los Angeles Kingsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2002. Siirto oli 23-vuotiaalle puolustajalupaukselle jo toinen lyhyen ajan sisällä. Grebeshkov teki NHL-debyyttinsä Kings-paidassa viime kaudella, mutta joukkue kauppasi miehen kevään siirtotakarajalla New Yorkiin. Hän on pelannut yhteensä 33 NHL-ottelua ja syöttänyt näissä kuusi osumaa. Grebeshkov pelaa tällä hetkellä Venäjän pääsarjassa Lokomotivin joukkueessa ja on tehnyt 40 ottelussa kuusi maalia ja 14 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle