NHL: Antti Niemelle nelivuotinen jatkosopimus

NHL / Uutinen
San Jose Sharks ja maalivahti Antti Niemi ovat solmineet nelivuotisen jatkosopimuksen, jonka arvo on 15,2 miljoonaa dollaria. Uusi sopimus tuo Niemelle 3,8 miljoonan dollarin vuosiansiot.

27-vuotias Antti Niemi on pelannut kuluvalla kaudella 42 ottelua, joista hän on ottanut 23 voittoa. Suomalainen on päästänyt pelaamissaan otteluissa 2.44 maalia ottelua kohden ja hänen torjuntaprosenttinsa on 91.9. Niemi on ottanut viimeisestä 18 pelaamastaan ottelusta 15 voittoa.

– Halusimme pitää Antin San Josessa ja myös hän halusi jäädä tänne. Kun Antti tuli sinuiksi seuran kanssa, hänen otteensa ovat olleet uskomattoman hyviä ja hän on myös osoittautunut loistavaksi joukkuetoveriksi, Sharksin toimitusjohtaja Doug Wilson sanoi tiedotteessa.

– Kuten monet joukkuetoverit kuluneen vuoden aikana, hän teki töitä joukkueen rakenteeseen istuvan ja joukkuetta tiivistävän sopimuksen aikaansaamiseksi.

Niemi aloitti NHL-uransa Chicago Blackhawksissa vuonna 2008, kun hän solmi vapaana agenttina sopimuksen seuran kanssa. Niemi liittyi Sharksiin rajoittamattomana vapaana agenttina viime syyskuussa sen jälkeen, kun Chicago hylkäsi Niemen 2,75 miljoonan dollarin sopimustarjouksen kesän välimieskäsittelyssä.

Niemestä olisi tullut kesällä rajoittamaton vapaa agentti.


Antti Niemi jatkaa San Josessa seuraavat neljä vuotta.

» Lähetä palautetta toimitukselle