Mielipide

Mock-draftin toinen osa

NHL / Kolumni
Tämän vuoden varaustilaisuus on ennätyksellisen laaja, ja hyvän pelaajan voi löytää toisen kierroksen puolivälistäkin. Iiro Lehtonen ja Juha Kukkula veikkaavat ensimmäisen kierroksen loppupään varauksia seuraavassa.

Vuoro numero 15. Anaheim Ducks:

Iiro: Ducksin pöydässä myhäillään, kun John Moore löytyy vielä vapaiden pelaajien listalta. USHL:n Chicago Steel’n riveissä pelaava puolustaja on oiva apu Anaheimin puolustuslinjoille tulevia vuosia ajatellen, kun Scott Niedermayer poistuu riveistä.

John Moore on pelityyliltäänkin erittäin samantyylinen kuin Scott Niedermayer. Hän on yksi draftin parhaista luistelijoista, hänen pari ensimmäistä potkuaan pärjäävät vertailussa kenen tahansa pelaajan kanssa. Moore on loistava hyökkäävä puolustaja. Kun hän saa lisää fyysisyyttä, on hän selkeä ykkösparin puolustaja NHL:ssä.

Juha: Ducksin havittelema pelaaja on Yhdysvaltain itärannikon High School –liigasta hyökkääjä Chris Kreider. Tältä tasolta varattaessa NHL-joukkueiden on aprikoitava seuraavia asioita: Kuinka suuri osa kunniasta kuuluu Kreiderin räjähtävälle luistelulle ja maaliverkot tarkasti tavoittaville vedoille? Ja miten paljon hänen suoritustaan on diskontattava lievien vastustajien vuoksi?

Kreider aloittaa Boston Collegessa jo ensi syksynä, mikäli byrokratian rattaat jauhavat suotuisasti. ”Näemme hänessä runsaasti samoja ominaisuuksia kuin Tony Amontella oli. Maalinteko on Chris Kreiderilla verissä”, puntaroi yliopistopelaajien onnistuneessa arvioimisessa kunnostautunut Ducks-johtoportaan jäsen David McNab.



Vuoro numero 16. Columbus Blue Jackets:

Juha: Ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin yltänyt Blue Jackets pyrkii jatkamaan nousuaan. Taitohyökkääjistä pitävä GM Scott Howson ei malta jättää tilannetta hyödyntämättä, kun saatavilla on OHL:n Peterborough’n Zack Kassian. Voimahyökkääjä-nimitystä kuulee käytettävä turhankin usein. Mutta Kassianin kohdalla tuo määritelmä on perusteltua esittää.

Kassian on OHL:n raskaan sarjan merkkihahmoksi poikkeuksellisen taitava kiekon kanssa. Hän oli joukkueensa toiseksi paras pistemies. NHL-tasolla Kassianin taidot soveltunevat ainakin vastustajien elämän ikäväksi tekemiseen. Columbus-valmentaja Ken Hitchcockin pelikirjassa tuolla ominaisuudella pääsee jo pitkälle.

Iiro: Columbuksen pöydässä harmitellaan, kun Ellisin ja Mooren nimet löytyvät taululta. Joukkueen listoilla kärkipäässä on kuitenkin ruotsalaispuolustaja David Rundblad, josta sinitakit saavat oivan viivamiehen tuleviksi vuosiksi.

Oikealta laukovalla Rundbaldilla on loistava laukaus. Hän on loistava pelaaja hyökkäyspäähän, ja hänen avujaan on käytetty ylivoimapelissä jo Elitserien-tasolla Skellefteåssa.



Vuoro numero 17. St. Louis Blues:

Iiro: Blues on viime vuosina varannut rohkeasti pelaajia amerikkalaisista sarjoista, ja tänä vuonna joukkueen haaviin tarttuu Andoverin lukiossa pelaava Chris Kreider.

Kreider on huippunopea keskushyökkääjä, jonka kiihtyvyys on etenkin huikean räjähtävää. Hyvällä luistelulla varustettu Kreider on myös isossa roolissa puolustus- ja karvauspelissä. Myös nämä asiat ovat vaikuttaneet vahvasti Bluesin päätökseen.

Juha: Nuottipaitaan pukeutuu hyökkääjä Louis Leblanc. USHL:n Omahassa pelannut ja Harvardin yliopistoon siirtyvä Leblanc on taitava ja vikkelä kiekollisesti. Hänen merkittävin piirteensä on kuitenkin asenne, jolla hän peliin suhtautuu. Leblanc pelaa aina tunteella ja hikipisaroita säästelemättä.

Nämä luonteenpiirteet sopivat siihen muottiin, johon St. Louis nojaa pelaajien varaamisessa. Olennaisinta on suurella sydämellä pelaaminen ja omistautuminen työntekoon. Apulais-GM Jarmo Kekäläisen mukaan Leblanc on kova kilpailija: ”Leblancilla on suuri halu voittaa ja kehittyä pelaajana. Taitojen lisäksi hänen tulinen asenteensa on se voimavara, jonka ansiosta näemme hänen yltävän aina NHL:ään asti”.



Vuoro numero 18. Montreal Canadiens:

Juha: Draftin isäntäkaupungin varaus on Minnesotan High School –liigasta ponnistava ja liigan parhaana pelaajana palkittu Nick Leddy. Minnesotan yliopistossa aloittava Leddy on kerännyt vertailuja New Jerseyn Paul Martiniin. Eleettömän sujuvasti pelaavaan pakkiin, joka selviää täpäristäkin tilanteista pelisilmänsä avulla.

Leddyn lyhyehköstä (180cm) pituudesta huolimatta GM Bob Gainey on luottavainen: ”Hänen pelinlukutaitonsa on silmiähivelevää. Leddy on ketterä ja huomattavan nopea luistelemaan. Hän ei millään hetkellä lakkaa arvioimasta tilannetta. Sen lisäksi Leddy on valpas myös puolustuspään suuntaan”.

Iiro: Kotiyleisönsä edessä varaava Canadiens päätyy tänä vuonna harvinaisesti quebeciläisen pelaajan. USHL-sarjaa Omahan riveissä pelanneen Louis Leblancin taidot saivat Canadiensin johdon innostumaan.

Sentterinä pelaava Leblanc on erittäin älykäs ja taitava pelaaja. Hän näkee koko kentän hienosti, ja tekee oikeita ratkaisuja pienessäkin tilassa. Hän pelaa aggressiivisesti, eikä kaihda kulmavääntöjä. Leblanc kaipaa lihasta luiden ympärille enemmän, mutta hänelle voi vielä kehittyä ison sentterin raamit.



Vuoro numero 19. New York Rangers:

Iiro: Rangers varaa vuorollaan OHL:n Guelph Stormin riveissä hyökkäävän isokokoisen sentterin Peter Hollandin. Vasemmalta laukova Holland omaa erittäin hyvä laukauksen, ja häntä on käytettykin seurajoukkueessa viivamiehenä.

Holland taitaa hyvin sekä hyökkäys- että puolustuspelaamisen. Hänen luistelunsa on pehmeää, ja melko vauhdikasta. Viime kaudella Guelphin paidassa Holland iski 68 pelissä 67 tehopistettä. Isokokoisena pelaajana Holland viihtyy paljon vastustajan maalin läheisyydessä, ja osaa ohjata taidokkaasti laukauksia verkon perukoille

Juha: Skellefteån puolustajakaksikosta ensimmäisenä valitaan David Rundblad. Rundblad on äärimmäisen innokas hyökkäämään. Luistelun, kiekonhallinnan ja kokonsa (189cm) johdosta tämä on alituinen uhka vastustajalle. Puolustamisessa piilee Rundbladin heikkous. Toistaiseksi hän ei ole pystynyt hyödyntämään ominaisuuksiaan yhtä ponnekkaasti puolustuspäässä.

Rangers ei epäröi varata Rundbladia, sillä GM Glen Sather hakee ykkösvarauksillaan suuria kiekkopersoonia. Valovoimaisia pelaajia, joilla on kyky ratkaista ottelu omin käsin. David Rundblad sopii kuvaan, sillä hänellä on hyppysissään katsojat seisaalleen kohottavaa henkilökohtaista taitoa.



Vuoro numero 20. Calgary Flames:

Juha: Flames valitsee AJHL:n Camrosessa pelanneen puolustaja Dylan Olsenin. Ensi kaudesta alkaen hän pelaa Minnesota-Duluthin yliopistossa. Olsen on iso (188cm) ja taitava käsittelemään ja kuljettamaan kiekkoa. Laukauskin on sitä kaliiberiä, että jäähallissa uinuvat katsojat varmasti heräävät. Olsen taklaa mielellään ja on pääsääntöisesti varma omalla alueella.

Alle 18-vuotiaiden MM-kisojen ratkaisupeleissä häneltä kuitenkin nähtiin kriittisiä kiekonmenetyksiä, kuten pronssiottelussa Suomea vastaan. Näiden ennusmerkkien perusteella voimmekin hahmottaa, että Dylan Olsen lienee Floridassa pelaavan Bryan McCaben hengenheimolainen. Tosin luultavasti ilman McCaben hienovaraista, mailalla vastustajan kaatavaa ”tölkinavaaja”-taklausta.

Iiro: Calgary Flames pääsee varaamaan 20. vuorolla, ja he huutavat QMJHL:n St. Johnissa pelaavan Simon Despresin nimen. Despres on isokokoinen puolustaja, joka hoitaa puolustusvelvoitteet mukisematta.

Isoksi mieheksi Despres liikkuu ihailtavan sulavasti, ja hän hyvällä liikkeellään estää monet vaaralliset tilanteet heti alkuunsa. Vaikkei Despres ole kiekollisena mikään virtuoosi, häneltä onnistuu myös pelin pyörittäminen, ja hän tekee harvoin huonoja ratkaisuja kiekollisena.



Vuoro numero 21. Philadelphia Flyers:

Iiro: Flyers näkee vuorollaan Jeremy Morinissä sellaisia ominaisuuksia, joita joukkue kaipaa tulevina vuosina. Morin on yksi draftin selkeimmistä snipereista. Hän elää kentällä laukauksestaan, ja siitä että saa tekopaikkoja. Hänellä on huikean laukauksen lisäksi ilmiömäinen kyky ampua suoraan syötöstä.

Morin oli voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-kultaa USA:n paidassa. Hän iski 7 ottelussa tehot 6+4. Ensi kaudeksi Morin siirtyy OHL:n Kitchener Rangersin riveihin.

Juha: Flyersin sotisopaan verhoutuu QMJHL:n Saint Johnin puolustaja Simon Despres. Despres on iso (193cm) ja hyvä luistelemaan. Kiekollista roolia hän ei NHL-tasolla tule ottamaan, vaan on enemmän omaa kenttäpuoliskoa tiiviisti valvova peruspakki.

Puolustaja, joka tietyin väliajoin väläyttää kaikkia taitojaan ja saa katsojat ihmettelemään, miksei tältä nähdä vastaavanlaisia suorituksia säännöllisemmin. Luistelu ja mieltymys fyysiseen peliin ovat aineksia, joiden avulla paikka Philadelphiasta auennee.



Vuoro numero 22. Vancouver Canucks:

Juha: OHL:n Oshawan puolustaja Calvin de Haan vetää ylleen valaspaidan. De Haan oli heikosti pärjänneen joukkueensa paras puolustaja. Joukkueessa, jonka maaliero oli -70, de Haan oli +3. Hänen pistesaldonsa eivät kärsineet edes John Tavaresin saatua siirron London Knightsiin kesken kauden.

De Haan on etevä syöttämään kiekkoa. ”Hän on yksi tämän draftin parhaista kiekollisista puolustajista. Tämä oli vasta de Haanin ensimmäinen kausi OHL:ssä, mutta me emme epäröi varata häntä. De Haanin pelaaminen ja sijoittuminen on niin fiksua, että voisi kuvitella hänen olevan jo 25-vuotias”, kuvailee GM Mike Gillis tuoreinta organisaationsa jäsentä.

Iiro: Vancouver on varannut viime vuosina usein WHL-sarjasta, ja tänä vuonna varaus osuu Carter Ashtoniin. Lethbridge Hurricanesin riveissä pelaava Ashton iski tällä kaudella 70 pelissä 30 maalia.

Ashton on iso vahva pelaaja, joka luistelee kokoisekseen hyvin. Hänellä on hyvä laukaus, ja hän ajaa mielellään suoraan kohti maalia. Ashtonissa onkin kaikki ainekset kehittyä hyväksi NHL-tason voimahyökkääjäksi.



Vuoro numero 23. New Jersey Devils:

Iiro: New Jersey on varannut historiansa aikana usein pienikokoisia hyökkääjiä, eikä tämä vuosi tee poikkeusta. USA:n U-18-joukkueessa pelannut Kyle Palmieri tarttuu Devilsin haaviin.

Palmieri on hieman alle 180 senttiä pitkä, mutta osoitti jo NHL Combinen testeissä olevan erittäin vankkarakenteinen pelaaja. Palmieri on erittäin kovin työtätekevä hyökkääjä. Hän painaa vaihdosta toiseen taistellen. Hänellä on hurja rannekuti, jota käyttää myös mielellään.

Juha: Skellefteån kahdesta puolustajastalupauksesta toisena huudetaan Tim Erixon. 188-senttinen Erixon oli yksi parhaista puolustajista alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Taitavuutensa höysteeksi Erixon on esimerkillisen luja puolustusalueella. Rundbladiin verrattuna Erixon on harkitsevampi, eikä hyökkää yhtä yltiöpäisesti.

”Erixonissa on samoja piirteitä kuin Dallasin Sergei Zubovissa. Erixon ei säväytä räväkillä nousuilla vastustajan maalin taakse. Mutta hän osaa rakentaa tilanteita ja tarjota avoimia vetopaikkoja muille”, muotoilee Devilsin pääpiru, GM Lou Lamoriello.



Vuoro numero 24. Washington Capitals:

Juha: Djurgården IF:n hyökkääjä Jacob Josefson. Josefsonin asenne on ensiluokkaisen ahkera puolustamista kohtaan. Kiekollisilta taipumuksiltaan hän on pelintekijä, jolta löytyy hihasta niin mailankäsittelyn kuin laukomisen niksit. Hänen
luistelunsa ei ole säkenöivän nopeaa, mutta on silti kelvollisen toimivaa.

17-vuotiaana Elitserienissä 16 pistettä latonut Josefson ei vatsaflunssan takia onnistunut alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Capitals kuitenkin käsittää hänet tarkkaavaisena ja monikäyttöisenä pelaajana. Sellaisena, jonka voi huoletta lähettää jäälle mihin tilanteeseen tahansa.

Iiro: Capitals varasi viime vuonna ensimmäisellä kierroksella ruotsalaisen Anton Gustafssonin, ja on enemmän kuin tyytyväinen, että Gustafssonin maanmies Jakob Josefsson on vielä vapaana tässä vaiheessa draftia.

Djurgårdenissa sentteriä pelaava Josefsson ei ole draftin värikkäimpiä tai taitavimpia hyökkääjiä, mutta hän on erittäin hyvä kahdensuunnan sentteri. Hän pelasi jo viime kaudella Elitserienissä 50 ottelua ja teki näissä peleissä 16 tehopistettä.



Vuoro numero 25. Boston Bruins:

Iiro: Vielä ensimmäisen kierroksen loppupäässä on tarjolla monia hyviä hyökkääviä puolustajia, joista Boston Bruins nappaa yhden. Bruins-GM Peter Chirellia lämmittää jo mielikuvatkin siitä, että miten OHL:n Oshawassa lähes piste per peli –tahtia pelannut Calvin de Haan käynnistäisin hyökkäyksiä nallepaidassa.

De Haan on erittäin hyvällä pelikäsityksellä varustettu taitava puolustaja. Hän on kiekollisen taidon lisäksi erittäin varma, ja sortuu harvoin tyhmiin ratkaisuihin. Hän on erittäin taitava luistelija, ja hän tuo ylivoimapeliin oivan aseen hyvän kutinsa muodossa.

Juha: Jeremy Morin on hyökkääjä, jonka Bruins poimii riveihinsä. Yhdysvaltain NTDP-ohjelmassa pelannut Morin on edustanut maataan ikäluokkansa turnauksissa onnistuneesti. John Tavaresin jälkeen Morin on tämän draftin intuitiivisimpia maaliverkkoonosujia.

Morinin luistelu kuitenkin vaatii vielä parantamista. Tämä seikka saa NHL-joukkueet varovaisiksi. Boston näkee Morinissa ennenkaikkea laatulaukauksella varustetun ratkaisijan. Ensi kaudeksi Morin siirtyy OHL:n Kitchener Rangersiin.



Vuoro numero 26. New York Islanders:

Juha: San Joselle alunperin kuuluneella vuorolla Islanders varaa QMJHL:n Shawiniganista puolustaja Charles Rousselin. Vailla suurta huomiota Roussel pelasi hyvän kauden. Rousselin taitovalikoima on monenkirjava, häneltä löytyy pätevyys sekä pelinrakenteluun, kiekon ylöstuomiseen ja puolustamiseen.

Kokoa Rousselilta löytyy riittävästi (185cm), mutta fyysisessä pelissä häneltä ei ole nähty kovinkaan paljon aloitteellisuutta. Pelaajatyypiltään Roussel on kuin Eric Desjardins, entinen Montreal- ja Philadelphia-pakki. Ottelusta toiseen viisaasti sijoittuva ja oikea-aikaisia syöttöjä jakeleva luottomies.

Iiro: Nick Leddy on yksi tämän vuoden draftin parhaita luistelijoita, ja juuri tämä osa-alue miellytti erityisesti New York Islandersin skouttien silmää. Organisaatio käyttää tämän Ottawalta saamansa San Josen vuoron tähän amerikkalaispuolustajaan.

Leddy on John Mooren ohella ehkä varaustilaisuuden tyylikkäimmin ja vauhdikkaimmin luistelevia puolustajia. Hän on vain 180-senttinen, mutta tullee pärjäämään NHL:ssä juuri huikaisevan luistelunsa ansiosta. Leddy on kehittynyt fyysisiltä ominaisuuksiltaan selvästi viime kauden aikana, ja pystyy nyt ottamaan paremmin vastustajan fyysisiä huomionosoituksia vastaan.



Vuoro numero 27. Carolina Hurricanes:

Iiro: Carolina pääsee varaamaan vuorollaan hyvillä geeneillä varustetun laitahyökkääjän WHL-liigasta. NHL-legenda Ray Ferraron poika Landon Ferraro iski viime kaudella Red Deersin paidassa kunnioitettavat 37 maalia.

Loistavan maalivainun lisäksi Ferraro on erittäin tunnollinen kahden suunnan pelaaja, ja siten erittäin arvokas lisä mille tahansa organisaatiolle. Ferraro on loistava luistelija, mikä myös edesauttaa vahvaa kahden suunnan pelaamista.

Juha: GM Jim Rutherfordin ääni tuo paikalle Peter Hollandin, ison ja monipuolisen sentterin OHL:n Guelphistä. Holland on parhaimmillaan pitelemätön vääntämään laitojen luona. Taitoakin löytyy, mutta toistaiseksi Holland ei ole soveltanut hyökkäyspään kykyjään säännöllisesti. Mutta puolustuspeliin hän osallistuu aina. Kukaties Hollandista kehkeytyy Jason Arnottin kaltainen, vastustajan maalin läheisyydessä eniten vaikuttava järkäle.



Vuoro numero 28. Chicago Blackhawks:

Juha: Jääkiekkoinnostuksen Chicagoon palauttanut Blackhawks tähtää menestyksensä jatkamiseen. Intiaanipaitaa kunnioittaa tulevaisuudessa Jordan Caron, QMJHL:n Rimouskin hyökkääjä. Kuten Peter Holland, myös Caron on iso ja mielellään vastustajan läpi runnova pelaaja.

Caron on kärsinyt loukkaantumisista, joiden vaikutusta saattaa olla se, että Caronin kiekollinen puoli ei ole tullut yhtä voimakkaasti esiin kuin fyysinen peli. Blackhawks näkee Caronissa lujan pelaajan, joka kellottaa minuutteja ottelun kriittisillä hetkillä. Voittaa aloituksia, blokkaa laukauksia, ahertaa kaksinkamppailuissa ja koettelee taklauksilla vastustajien pelihuumoria.

Iiro: Pääasiassa sentteriä etsivän Chicagon onneksi taululle ei ole vielä nostettu heidän kaavailemiaan nimiä. Heillä on edessään Drew Shoren, Ethan Werekin ja Ryan O’Reillyn nimet, mutta he päätyvät lopulta ensimmäiseen vaihtoehtoon.

Shore on yksi Yhdysvaltain NTDP-ohjelman kovimpia lupauksia tällä kaudella. 190-senttinen Shore on kova luistelija, ja tekee hurjasti töitä vaihdosta toiseen. Hän kaivaa kiekkoja tunnollisesti kulmissa ja päättää taklaukset määrätietoisesti.



Vuoro numero 29. Detroit Red Wings:

Iiro: Carl Klingberg on seuraava ruotsalaispelaaja, joka liittyy Detroitin organisaatioon. Redwings-johto on vakuuttunut, että Klingbergillä on sellaiset eväät, joista pystyy kovalla työllä kehittämään joukkueelle uuden huippupelaajan.

Västra Frölundassa Elitserieniä kymmenen ottelua pelannut Klingberg on 190-senttinen laitahyökkääjä, joka koostaan huolimatta viilettää kentällä kovalla vauhdilla. Hän on taitava pelaaja, eikä pelkää tunkea itseään ahtaisiinkaan väleihin.

Juha: Red Wingsin valinta on Alex Chiasson, USHL:ssä Iowan tasangoilla pelannut quebeciläinen. Detroitin mielenkiinnon takaavat Chiassonin asema häntäpään joukkueensa parhaana pistemiehenä, fyysisyyttä vaaliva pelitapa ja koko (190cm). Monilla muilla NHL-joukkueilla ei ole samanlaista kärsivällisyyttä kuin Detroitilla. Chiassonin kaltaisia pelaajia hoputetaan isoon liigaan liian aikaisin.

”Kun me varaamme pelaajan, emme laskelmoi hänen olevan NHL:ssä kakkosketjussa muutaman vuoden päästä. Odotamme varauksilta, että he parantavat suoritustaan joka kausi. Jos kehitys on suotuisa, pelaaja yltää lopulta NHL:ään asti”, virkkoo apulais-GM Jim Nill organisaationsa politiikasta.

Seuraava etappi Chiassonin kiekkouralla on Boston University, viime kauden yliopistoliigojen mestari.



Vuoro numero 30. Pittsburgh Penguins:

Juha: Tuoreen mestari-GM Ray Sheron kehoitus tuo lavalle WHL:n Red Deerin hyökkääjä Landon Ferraron. Millainen pelimies, paitsi että on entisen NHL-pelaaja Ray Ferraron poika ja kitaristi Alexi Laihon lyhyttukkainen kaksoisolento? Ferraro on profiloitunut maalintekijäksi, joka pelaa erinomaisesti puolustuspäässä.

Ferraron puolustuspelaaminen on niin hyvää, että sen turvin hän yltänee NHL:ään. Penguinsin Maxime Talbot on osoittanut, miten arvokkaita ovat raatajat, jotka valtaosan ajasta tekevät näkymätöntä työtä. Ja pystyvät maalintekoon kun tilanne sitä vaatii.

Iiro: Pittsburgh varaa ensimmäisen kierroksen viimeisenä QMJHL:n Rimouskin Jordan Caronin. Tuore mestari toivoo, että Caron pystyisi tuomaan joukkueeseen tulevaisuudessakin ratkaisuvoimaa. Caron oli joukkueensa paras maalintekijä viime kaudella 36 osumallaan.

Caronin vahvin osa-alue on hänen laukaus sekä maalivainu. Kanadalaishyökkääjä taistelee mieluusti kulmissa kiekosta, ja ajaa voimalla maalille. Maalinedustalla Caronilla on riittävästi käsiä ja voimaa tehdä myös tahtomaaleja.

Joukkue Iiro Juha
15. Anaheim Ducks: John Moore Chris Kreider
16. Columbus Blue Jackets: David Rundblad Zack Kassian
17. St. Louis Blues: Chris Kreider Louis Leblanc
18. Montreal Canadiens: Louis Leblanc Nick Leddy
19. New York Rangers: Peter Holland David Rundblad
20. Calgary Flames: Simon Despres Dylan Olsen
21. Philadelphia Flyers: Jeremy Morin Simon Despres
22. Vancouver Canucks: Carter Ashton Calvin de Haan
23. New Jersey Devils: Kyle Palmieri Tim Erixon
24. Washington Capitals: Jakob Josefsson Jakob Josefsson
25. Boston Bruins: Calvin de Haan Jeremy Morin
26. New York Islanders: Nick Leddy Charles Roussel
27. Carolina Hurricanes: Landon Ferraro Peter Holland
28. Chicago Blackhawks: Drew Shore Jordan Caron
29. Detroit Red Wings: Carl Klingberg Alex Chiasson
30. Pittsburgh Penguins: Jordan Caron Landon Ferraro

» Lähetä palautetta toimitukselle