Jatkoajan NHL-julkaisu 2008-2009

NHL / Artikkeli
NHL-kausi on taas valmiina alkamaan. Kolmenkymmenen joukkueen taistelu himoitusta Stanley Cupista tarjoaa kiekkojännäreille taas mielenkiintoista seurattavaa tuleviksi kuukausiksi. Seuraavassa ennakkopaketin muodossa Jatkoajan NHL-toimituksen mietteitä alkavasta kaudesta.

Jatkoajan NHL-julkaisu tarjoaa taas tuttuun tapaan ennakot jokaisesta joukkueesta divisioonittain. Tarjolla on myös perinteinen toimittajien veikkaus ja paljon muuta. Joukkue-ennakoista nyt myös läntisen konferenssin jutut ovat luettavissa.

Atlantin divisioona

Atlantin divisioonasta löytyy viime kauden finalisti, Pittsburgh Penguins. Pingviineille kovan vastuksen tarjoavat viime kaudella vahvasti esiintyneet Philadelphia ja New York Rangers sekä kesällä vahvistunut New Jersey Devils. New York Islandersin asema divisioonan etukäteen ajatellen heikoimpana joukkueena ei ole helppo.

Kaakkoinen divisioona

Vaikka kaakossa ei varsinaisia huippujoukkueita ole, niin tästä divisioonasta ei silti tähtiloistoa puutu. Nimet, kuten Aleksandr Ovetshkin, Ilja Kovaltshuk ja Vincent Lecavalier takaavat laadun kaakkoisessa divisioonassa, jossa valtavasti uudistunut Tampa Bay pyrkii Carolinan kanssa estämään Washingtonia voittamasta divisioonaa toista kertaa putkeen.

Koillinen divisioona

Koillisessa divisioonassa kanadalaiset Montreal, Ottawa ja Toronto pitävät kiekkomaan mainetta yllä. Jenkkiläiset Buffalo ja Boston tekevät myös kaikkensa päästäkseen pudotuspeleihin.

Keskinen divisioona

Keskisestä divisioonassa on ennakkoon ajatellen kovin joukkue; Detroit Red Wings. Kapuloita punasiipien rattaisiin pyrkii laittamaan etenkin vahvassa nousussa oleva Chicago Blackhawks. Columbus, Nashville ja St. Louis yrittävät siinä sivussa sinnitellä mukana.

Luoteinen divisioona

Luoteinen divisioona on etukäteen ajatellen kuumaverisin lohko, jossa joukkueiden väliset kamppailut ovat totista totta. Kaikki viisi joukkuetta ovat etukäteen ajatellen erittäin potentiaalisia pudotuspelijoukkueita, mutta nähtäväksi jää, ketkä kevään koitokseen lopulta pääsevät.

Tyynenmeren divisioona

NHL:n kenties kovatasoisimman divisioonan kova kolmikko on Dallas, Anaheim ja San Jose. Olli Jokisella vahvistunut Phoenix on vahvassa nousussa, kun taas Los Angelesin vaikeudet näyttäisivät jatkuvan.

» Lähetä palautetta toimitukselle