TUTO kurotti pisteisiin Tampereella

MESTIS / Kuvakooste
Tampereen Koovee sai Hakametsään vieraaksi ailahtelevaisesti kauden aloittaneen TUTO Hockeyn. Vierasjoukkue oli vahvalla pelipäällä, ja vei pisteet mukanaan Turkuun lukemin 2-5. Kooveelle puolestaan tappio oli jo neljäs peräkkäinen.
TUTO lähti hakemaan Hakametsästä jatkoa viime pelien vahvemmalle vireelleen.
Ensimmäisestä maalista vastasivat kuitenkin isännät. Noin kahdeksannen minuutin kohdalla kapteeni Ville Lehtonen tuikkasi lukemiksi 1-0.
Kooveen maalia painostettiin ahkerasti läpi ottelun.
TUTOn kultakypärä Matias Lehtonen olikin jälleen maalinnälkäisenä...
...ja järjesti vieraiden tasoitusmaalin erän loppupuolella.
Toisen erän alkuun turkulaiset siirtyivät nopeasti kahden maalin johtoon Lehtosen ja Aki Juuselan maaleilla.
Koovee pääsi tämän jälkeen jauhamaan kahdesti peräkkäin ylivoimaa, ja lopulta Kristian Tikka maalasi kotijoukkueen kavennusosuman.
Välillä taisteltiin niin kentän pinnassa...
...kuin myös ilmassa.
Kolmanteen erään turkulaiset niputtivat pelin kahdella lisäosumalla ja pieni, mutta äänekäs vierasyleisö sai makean maun kotimatkalleen.
Joona Tala joutui jättämään pelin kesken kolmannen erän loppupuolella saatuaan ikävän osuman kasvoihinsa.
TUTO nappasi suvereenillä esityksellä kolme pistettä Tampereelta. Seuraavalla kierroksella turkulaisilla on kotonaan vastassa Jokipojat, Koovee lähtee puolestaan Imatran Ketterän vieraaksi.