Savonlinnassa väännettiin viimeiselle sekunnille saakka

Keinänen osasi iskeä maalinsa juuri oikealla hetkellä.
SaPKo ja TUTO väänsivät tasaisesti lauantai-iltana. Ottelu venyi aina jatkoajalle saakka ja sen viimeiselle sekunnille. Kaksi pistettä lähtivät Turkuun lukemin 2-3 ja Aki Keinänen oli vieraiden suuri sankari.

TUTOn hyökkääjä Aki Keinänen pääsi iskemään ottelun ratkaisun jatkoajalla ajassa 64.59. Ottelu sai arvoisensa päätöksen, sillä ottelu oli edennyt tasaisissa luvuissa koko ajan ja vääntö oli ollut tiukkaa.

Avauserässä vieraiden Oskari Lehtinen vei joukkueensa johtoon reilun kahdeksan minuutin jälkeen ylivoimalla. Avauserä oli muutenkin jäähyjen värittämä, sillä niitä vihellettiin yhteensä viisi kappaletta.

Isännät tulivat tasoihin heti toisen erän alussa Joonas Hyttisen maalilla. Erä jatkui tasaisissa merkeissä. SaPKo sai erinomaisen mahdollisuuden nousta johtoon reilun 12 minuutin kohdalla, kun vieraiden Anssi Virkki aiheutti rangaistuslaukauksen peitettyään kiekon. Savonlinnalaisten Miika Roine kuitenkin epäonnistui yrityksessään.

Päätöserä alkoi myös nopealla maalilla. Timo Pärssinen vei vieraat johtoon jo reilun kahden minuutin jälkeen. Isäntien vastaus nähtiin kuitenkin jo reilut neljä minuuttia myöhemmin, kun Juuso Forsström onnistui ylivoimalla. Loppuerä sujui isäntien hallinnassa ja kumpikin joukkue pääsi kertaalleen vielä ylivoimallekin, mutta tuloksetta.

Kumpikin joukkue käytti vielä aikalisänsäkin, mutta nekään eivät tuoneet lisätehoja. TUTOn Keinänen ratkaisi lopulta ottelun jatkoajan viimeisellä sekunnilla ja takasi turkulaisille mieluisen kotimatkan.

SaPKon kausi jatkuu keskiviikkona kotona Peliittoja vastaan. TUTO isännöi puolestaan Kiekko-Vantaata perjantaina.