Jukureiden hyökkäys oli myrkkyä Peliitoille

Jukurit juhli jälleen runsasmaalista voittoa. Kultakypärä Oula Palve osui kahdesti.
Peliittojen vahva avauserä jäi vain muistoksi, kun Jukurit löi menovaihteen silmään toisessa erässä. Sarjakärki rynnisti jälleen murskavoittoon.

Ottelun alku oli pirteää ja vauhdikasta kiekkoa. Molemmille joukkueille aukeni hyviä maalipaikkoja ja yllättäen Peliitat sai hetkittäin pitkiäkin kiekkoralleja aikaiseksi. Kotijoukkueen aktiivinen ote palkittiin erän puolivälin lähestyessä.

Pelicans-apu Taavi Vartiainen nousi kulmasta maalille ja lopulta puolustaja Joonas Hurri löi kiekon sisään pitkän peliittapyörityksen päätteeksi. Yllättävä johtoasema ei kuitenkaan pitänyt kauaa, kun Jukurit tasoitti maalintekijä Hurrin istuessa jäähyllä. Teemu Suhosen laukaus viivasta pomppi hieman onnekkaan näköisesti ohi Antti Rautiolan

Jukurit heräsi toiseen erään

Vaisun avauserän jälkeen Jukurit sisuuntui ja laittoi pelin pakettiin toisen erän aikana. Kiekot näyttivät pomppivan jälleen vierasjoukkueen eduksi, vaikka Peliittojen puolustuspäällä oli osansa Jukureiden maalikimarassa. Viiden minuutin jälkeen valotaulu näytti lukemiksi 1-4, jolloin ensimmäiset pettyneet poistuivatkin jo katsomosta.

Jukureilta maalinteossa onnistuivat Joonas SammalmaaAtte Mäkinen ja Teemu Turunen. Jukureiden neljännen maalin jälkeen Rautiola vaihdettiin pois maalilta ja Pelicans-junnu Joonas Harald luisteli tolppien väliin. Täysin Rautiolan piikkiin ei maaleja voi asettaa.

Maalivahdin vaihdon jälkeen Peliitat sai hieman uutta virtaa ja kavennusmaalikin nähtiin. Vartiaiselta nähtiin jälleen vahva esityö, kun hyökkääjä pujotteli jukuripuolustuksen läpi ja tarjoili Hannes Björniselle, joka laukoi kiekon reppuun.

Kavennusmaalin jälkeen pelissä oli jälleen hyvin vauhtia ja tapahtumia. Maalejakaan ei tarvinnut odotella kauaa, kun Jukurit naulasi pelin erän lopulla. Oula Palve onnistui maalinteossa ensin alivoimalla ja sitten tasakentällisin.

Päätöserä läpsytellen loppuun

Kolmas erä ei tarjonnut enää suurta viihdettä, eikä ihme kun tilanne erään lähdettäessä oli 2-6. Erässä nähtiin kuitenkin kolme maalia. Teemu Turunen ja Teemu Henritius osuivat Jukureille, Peliittojen maalin ja illan toisensa teki Hannes Björninen

Kolmesta maalista huolimatta erä oli pääosin kiekottelua ja ajan tappamista. Lopulta voitto kirjattiin Jukureille maalein 3-8.

Peliitat hakee paluuta voittokantaan lauantaina TUTOn vieraana. Jukurit isännöi perjantaina Hokkia kärkikamppailussa.