KeuPa HT hakee edelleen avausvoittoaan

Oskari Käyhkö vakuutti kolmannessa erässä
KeuPa HT matkasi Mikkeliin isännöimään harjoitusottelua SKA Kareliaa vastaan. Molemmat joukkueet olivat pirteällä pelipäällä, vaikka ottelun taso ei päätä huimannutkaan. SKA Karelia oli lopulta parempi maalein 2-4 (2-1, 2-0, 0-1).

KeuPalla oli jalkeilla täysin sopimuspelaajista koostunut miehistö ja kokoonpanossa 13 hyökkääjää sekä kuusi puolustajaa. Ainoastaan Australian kiekkoliigan finaaleissa torjuva Petri Pitkänen sekä lievästä loukkaantumisesta kärsivä Vili Palola puuttuivat kokoonpanosta.

Varsinkin ottelun alku oli KeuPalle vaikea. Puolustajien avaussyötöt jäivät useimmiten hyökkääjien luistimiin, joista SKA Karelia pääsi vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Pelin edetessä KeuPa sai kuitenkin juonesta paremmin kiinni ja pystyi luomaan tukun maalipaikkoja, mistä kertoo myös SKA Karelian maalivahdin torjunnat (10+12+20=40).

KeuPa maalilla kaksi ensimmäistä erää torjunut Erno Suomalainen ei vakuuttanut ja kolmanteen erään maalille luistelikin Oskari Käyhkö. Käyhkö pelasikin varsin vakuuttavasti eikä päästänyt erässä taakseen maalia.

KeuPa kaatui tehottomuuteen

Hyvin tuomaroinut päätuomarikaksikko Ruuska – Telkkinen piti pelin siistinä ja vihelsi pois turhat estämiset. KeuPalle tarjottiin useita ylivoimamahdollisuuksia, joita joukkue ei tänään saanut hyödynnettyä. Kiekko saatiin tuotua hyvin alueelle, mutta vedot tulivat pienistä kulmista tai viivalta, eikä maskia saatu tehtyä riittävästi vastustajan maalille.

− Maalinteko tuotti tänään meille vaikeuksia, mikä näkyy myös tulostaululla. Paikkoja oli, mutta ei saatu kiekkoa reppuun. Muuten peli-ilme oli tänään iloinen ja luistin kulki kevyesti, paljon hyvää näkyi pelissä. Tekemistä meillä vielä riittää, pohti KeuPan joukkueenjohtaja Olli Raaska pelin jälkeen.

KeuPan vaarallisin hyökkäysduo oli tänään Matias KiiskinenTomi Ahonen. Avausmaalin iskenyttä Ahosta ei kuitenkaan nähty enää viimeisessä erässä jäällä.

− Rankka treenirupeama alla, niin oli tiedossa, että tänään jätän viimeisen erän väliin paikkojen säästämiseksi. Kyllä näitä pelejä on vielä luvassa, kertoi Ahonen.