RoKin kiri ei riittänyt KeuPaa vastaan

Jussi Viitanen iski KeuPan voittomaalin.
Keuruun lauantai-illassa kohtasivat KeuPa HT ja RoKi. Runsasmaalisen kamppailun vei kotijoukkue numeroin 4-3, vaikkakin rovaniemeläiset kirivät ottelun loppua kohden.

KeuPan Emppu Pulliainen avasi ottelun maalihanat ylivoimalla ensimmäisen erän puolessa välissä Jere Fribergin ja Henri Keskilohkon syötöistä. Kolme sekuntia ennen ensimmäisen erän loppua Roni Sevänen iski kotijoukkueen jo kahden maalin karkumatkalle. Syöttöpisteet Juuso Rämölle ja Joonas Niemelälle.

Keuruulaiset jatkoivat maalitalkoita toisessa erässä heti toisella minuutilla, kun latvialaishyökkääjä Roberts Locans nakutti jo isännille 3-0-johtomaalin. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Jussi Viitanen iski KeuPalle neljännen maalin Tommi Takaveräjän ja Seväsen syötöistä. Toisen erän jälkimmäisellä puolikkaalla RoKin Tuomas Komulainen iski Seväsen istuessa jäähyllä 1-4-kavennusosuman Juhani Tammisen syötöstä.

Vieraat kiristivät tahtia viimeiseen erään

Tamminen ohjasi rovaniemeläisille toisen kavennuksen kolmannen erän puolivälin lähestyessä Elias Klytseroffin viivavedosta. Toinen syöttöpiste Tommi Siliämaalle. RoKi pääsi loppujen lopuksi maalin päähän, kun Antti Järvelä kavensi tilanteeksi 3-4 siirretyn rangaistuksen aikana. KeuPa piti kuitenkin pintansa ja otti voiton lukemin 4-3.

Keuruulaiset jatkavat pelejään ensi viikon perjantaina Heinolassa Peliittoja vastaan ja RoKi kohtaa ensi viikon keskiviikkona Hokin Kajaanissa.