Peliitat hyvästeli jumbosijan murskavoitolla

Heikkilä keräsi kolme tehopistettä KeuPaa vastaan.
Kuva © Antti Varonen
Keuruun lauantai-illassa löivät yhteen häntäpään kamppailussa KeuPa ja Peliitat. Heinolalaisryhmä oli ystävänpäivän illassa tyly vierailija, sillä se murjoi kotijoukkueen jäänrakoon peräti 7-0-lukemin.

Ottelu sai räväkän alun, kun Peliittojen Miika Heikkilä vei vieraat johtoon vain kuuden sekunnin pelin jälkeen.

Tämän jälkeen erää värittivät vain jäähyt ja Tommi Tikan saaman viiden minuutin rangaistuksen aikana keuruulaisryhmä sai pientä otetta pelistä, mutta ei saanut aikaan kavennusosumaa.

Toinen erä eteni tasaisissa merkeissä aina sen puoliväliin saakka, jonka jälkeen vierailija meni menojaan. Roope Elimäki ja Aatu Viljanen lisäsivät heinolalaisjohdon vajaan minuutin sisään kolmeen maaliin.

Keuruulaiskäskijä Jussi Tupamäki turvautui pikamaalien jälkeen aikalisään, mutta sekään ei joukkuetta auttanut. Ajassa 35.14 Kimi Koivisto iski Peliittojen neljännen osuman ja puolisen minuuttia myöhemmin Niklas Westerlund muutti lukemiksi jo 5-0.

Tupamäki yritti vielä herätellä joukkuetta vaihtamalla tolppien väliin Erno Suomalaisen, mutta se ei Peliittojen vyöryä pysäyttänyt. Viidennestä osumasta ehti kulumaan vain 43 sekuntia, kun Koivisto iski illan toisella maalillaan taululle 6-0-numerot.

Toisen erän tehomiehenä häärivät kahdesti osuneen Koiviston lisäksi kaksi tehopistettä koonneet Heikkilä ja Elimäki sekä kolme maalisyöttöä napannut Ville-Veikko Väkeväinen.

Päätöserä oli enää vain kosmetiikkaa ja siinä Roni Rukajärvi kaunisteli loppulukemiksi 7-0 Ilari Metsolan tarjoilusta.

Molemmat joukkueet pelaavat seuraavan kerran keskiviikkona. Peliitat saa silloin vieraakseen JYP-Akatemian ja KeuPa matkustaa TUTOn vieraaksi.